Hjem / Radio / Nordens Grænse – Interview med Tania Groth

Nordens Grænse – Interview med Tania Groth

Jeg skrev for et stykke tid siden en fremragende artikel omkring For Frihed, og hvorfor jeg i henhold til deres egne udtalte mål og hensigt ikke finder dem særligt relevante. Læs gerne den artikel og se den som et modspil, der gerne skal anspore til en nødvendig debat.

Sikkert og vist kræver det mod (og tålmodighed) for For Frihed at gå fredeligt, mens vort multikulturelle regimes kommunistiske fodtropper, med politiets accept, angriber verbalt under gåturene og uden for demonstrationsregi med hærværk og trusler.

Eftersom Tania kom med et ofte gentaget, fejlagtigt udsagn omkring disse røde kryb, så vil jeg rette det. Det vil jeg gøre igen og igen, indtil fristelsen for at misbruge dette verbale våben mindskes. Tania siger at kommunisterne er de “ægte fascister og nazister”. Nej. Nej. Nej. Nej, det er de ikke. Kommunisterne er de ægte kommunister. De bruger samme taktik mod alle, om de er frikadellenationalister, nationalsocialister eller, ja, Nye Borgerlige, og det er gadeterror. Det var det Antifascistisk Aktion gjorde i Tyskland i 20’erne mod deres politiske modstandere. Nationalsocialisterne beskyttede deres egne møder, og tillod ikke mødeterror. De kæmpede ofte blodige kampe for stoppe de angribende kommunister. Og det var en vindertaktik. Men lad os slå fast – endnu engang – at dengang som nu opførte voldelige kommunister sig som præcis som voldelige kommunister, og det er endda deres officielle dagsorden. Så kald dem dog dette!

Nu har jeg sagt det der umiddelbart lå mig på hjerte. Fortsæt gerne den konstruktive debat her eller på JewTube.

www.youtube.com/watch?v=_0kevPHe9m8

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om