Hjem / Verden / Franske jøders goyimhad overskygger march mod jødehad

Franske jøders goyimhad overskygger march mod jødehad

Overlad det til jøder at skabe konflikt hvor der lod til at herske enighed. Efter at en ældre jødinde blev myrdet af indvandrere, der stak hende med kniv og satte ild til hendes lejlighed, er det blæst op på topniveau og dette offer for indvandrerkriminalitet, skal nu bruges til at genoplive Hollywood-myten om tyske “dødslejre”. Politikereliten skal marchere og holde fokus væk fra sagens egentlige kerne.

I stedet for at fokusere på de fremmede, som har gjort Frankrig til et helvede og nu også har dræbt denne olding, så skal der marcheres mod “antisemitisme”.

Marchér dog mod muggierne. Marchér dog mod den demografiske bombe. Marchér dog mod den jødiske minoritet som bærer en stor del af anavaret for at have gjort Frankrig multikulturelt. Det er tid til at pege fingre! Tid til at nævne navne!

I stedet udnytter selvhøjtidelige, frække jøder fra deres paraplyorganisation (((CRIF))), situationen til at afvise Le Pen, fordi de mener hendes parti er “antisemitisk” og de afviser ligeledes et venstreparti fordi dette ikke støtter bøllestaten Israel tilstrækkeligt. Der skal patruljeres hårdt, hvis man vil opretholde en skinger offerrolle.

Allerede inden fredsmarchen i aften, overskygger en ulmende uro hele intentionen med at stå sammen, siger DR Nyheders internationale korrespondent i Paris, Stéphanie Surrugue.

– Marchen skaber politisk splittelse, selvom målet har været at samle franskmændene.

Drabet får stor opmærksomhed, både fordi det er det 11. drab med antisemitisk karakter på en fransk jøde siden 2006, og fordi offeret var en 85-årig kvinde, der har overlevet holocaust og levede et stille liv.

Hun havde også gode muligheder for at overleve eftersom dette rådne narrativ er et grotesk påfund og yderligere fordi hun blev ikke sendt til nogen arbejdslejr. Hun var i Frankrig under verdenskrigen og – ligesom folk på Sri Lanka – overlevede hun den ikke-eksisterende plan om jødeudryddelser, langt fra de opspundne bruserrum med insektgift. Men alle er jo som bekendt “overlevere”, en indbringende forretning som går i arv.

Den jødiske paraplyorganisation, CRIF, der står bag demonstrationen, siger, at hverken Frankrigs højrefløjsparti Front National og partiet på den yderste venstrefløj, La France Insoumise (Det Opørske Frankrig) er velkommen i aften.

– Det jødiske råd opfatter Front National som et overvejende antisemitisk parti, og de opfatter venstrefløjspartiet som et Israel-fjendtligt parti, forklarer Stéphanie Surrugue.

Dukker op alligevel

Men både Marine Le Pen fra Front National og Jean-Luc Mélenchon fra La France Insoumise agter at deltage alligevel.

– Marine Le Pen, parlamentsmedlemmer, officielle personer fra Front National og en række aktivister fra partiet vil deltage i mindedemarchen for Mireille Knoll. De er dybt berørte af dette frygteligt mord, lyder det ifølge AFP i en udtalelse fra Front National.

Ifølge partiet vil man deltage, fordi en af den myrdede kvindes sønner ikke er enig i, at de skal blive væk.

Der oplyses ovenfor at der er sket 11 drab siden 2006 som angiveligt har “antisemitisk” baggrund. Alle disse er begået af muslimer. Jeg kan godt forstå at de franske jøder, ligesom jøder i andre vestlige lande, vil jappe om den såkaldte antisemitisme, da det fjerner fokus fra deres egne forfærdelige forbrydelser. Disse dræbte jøder i Frankrig er ofre for deres egen etnocentriske politik om at ødelægge den franske homogene befolkning gennem masseindvandring. Med den ene side af munden kræver de flere flygtninge, flere indvandrere og åbne grænser. Med den anden tordner de mod værtsbefolkningen for den voksende antisemitisme udøvet af de indvandrende horder af muslimer. Det er et kæmpe hykleri. Vel ligger de som de har redt, men de kan trods alt slentre til Israel, når virkeligheden indhenter dem. Deres værtsbefolkning har ingen steder at tage hen, når den antændte krudttønde eksploderer. Bare ærgeligt, goyim.

Men sådan er de nu engang. De er ikke på gaden eller i medierne når de indfødte dræbes af muslimer, når voldtægtsofre kan tælles i tusindvis, når unge ligger døde i bunker på Bataclan eller indvolde spredes på Nices gader. Hvis de er på gaden er det for at tale imod “islamofobi” og bede om tolerance på muslimernes vegne.

En (((manifestation))) efter terrorangrebet på London Bridge.

Det man kan kræve, derimod, er at franske politikere også markerer at de er oprørte over deres egne døde. Når en franskmand udsættes for hadforbrydelser, for drab. Når franske bydele besættes af afrikanere og arabere. Når kirker rives ned eller omdannes til moskeer. Når indfødte europæere betaler livet for politikernes multikultur. Hvor er protesterne og marcherne fra eliten? Deres passivitet er sigende og fældende. #JeSuisDenMenigeFranskmand

Med muggier kommer drab. Også jødedrab. Hvilken vej, Frankrig? Remigration eller floder af blod?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

-Det jødiske råd opfatter Front National som et overvejende antisemitisk parti

egentlig meget interessant udtalelse den her. Jeg mener, Marine Le Pen har mig bekendt gjort alt hvad hun kan for at afskrive partiets anti-semitiske linje. Det sidste jeg hørte var at hendes far havde mistet sit æres medlemskab!

Tænker at der er en forskel på partiets officielle linje og så partiets bagland.