Hjem / Danmark / Formand for de danske skolelever: Jøderne er et problem for samfundet!

Formand for de danske skolelever: Jøderne er et problem for samfundet!

Han kunne godt bruge en kortere frisure, men ellers er Mathias Bach en udmærket repræsentant for kontra-semitisme. Foto via BT.

Hvis du læser overskriften tænker du sikkert at det ikke helt kan passe, og du har på sin vis ret. 16-årige Mathias Bach fra Næstved, formand for de danske skoleelever og medlem af Nye Borgerliges Ungdom, sagde ikke direkte at jøderne er et problem for samfundet, men han vinkede pænt med sin vognstang i den retning i hans debatindlæg “Vi tør ikke lovgive, fordi vi er nervøse for jøderne” 

Jøder er i dagens Danmark blevet påskønnet og nusset af den danske stat på grund af jødeforfølgelsen under 2 Verdenskrig. Jøder skal have lige så meget plads som alle andre religioner til at udleve deres religion – men jødedommen skal ikke hæves over andre minoritetsreligioner.

Røg stiger vel til vejrs, så gør det noget at vi hæver dem over de andre? Eller SKAL vi komme dem alle sammen i ovnene på een gang?

Selvom vi i mange år har været overbeviste om at vi lever i Det Velvidende Vesten, så bliver jeg i tvivl om dette, hver gang jeg hører om mennesker, der retfærdiggør vold mod børn i religionens navn. Det er altså ikke spor sekulært, at man i et demokratisk land fyldt op med højtuddannede mennesker, retfærdiggører lemlæstelse for at kunne tjene guder, der definitivt og videnskabeligt ikke eksisterer.

Jeg håber at hans antiteistiske bemærkning er rettet specifikt mod religioner der lemlæster børn. Enhver ved at traditionel lollandsk tro kun lemlæster roer, og det industrielt, ikke rituelt. Som troende lollik ville jeg være meget stødt (melis) hvis han benægtede eksistensen af sukkeret, siruppen og helligroen.

I disse dage hvor vi alle har så travlt med at kæmpe for ligestilling i Danmark, ser vi med vilje udenom ligestillingsproblemer, der læner sig op af minoriteternes religiøse overbevisninger, fordi vi ikke tør tale frit om forskellige religioners intentioner eller destruktive ritualer, som strider imod menneskerettighederne (der ellers taler imod vold mod menneskets vilje).

“vi tør ikke tale frit om forskellige religioners intentioner eller destruktive ritualer” nogen burde fortælle ham om Dagens Blæser.

Mens piger har kønsrettighederne til at undgå omskæring af klitoris, accepterer vi omskæring af drenges ydre kønsorganer på grund af ét enkelt ord: “Den, som ved et legemsangreb med eller uden samtykke bortskærer eller på anden måde fjerner kvindelige ydre kønsorganer helt eller delvis, straffes med fængsel indtil 6 år.”

Jeg vidste faktisk ikke at reglerne var således… Så det er teknisk set lovligt at fjerne indre kvindlige kønsorganer? For hvis det er tilfældet involverer mine påskeplaner lige pluslig en skalpel og en busbillet til nærmeste indvandrerghetto.

For stort set alle ser det helt forrykt ud. Det er også helt rigtigt. Der er faktisk 9/10 danskere, der ønsker et generelt forbud mod omskæring af børn. Her begynder jeg desværre derfor at tro, at semitistiske- og islamiske fundamentalister har fået en vis indflydelse på Danmarks suverænitet, og det er en skam. Politikerne tør ikke lovgive om omskæring, fordi de er bange for at træde jøderne over tæerne. Derfor mener jeg også, at politikerne i bund og grund kun er motiverede til at tale om omskæring, hvis det kan indskrænke muslimers tilstedeværelse i Danmark.

Her rammer Mathias næsten sømmet på dets krogede næse, semitiske og islamiske fundamentalister har indflydelse på vores suverænitet, ellers ville vi for længst have forbudt ørkenritualer og måske endda påbegyndt hjemsendelser. Men jeg mener ikke at han har ret i, at politikerne ønsker at indskrænke muslimernes tilstedeværelse, eller hvis de gør så træder de ikke på nok tæer. For hvis man virkelig ville indskrænke muslimers tilstedeværelse, er der mere effektive måder end forbud mod kønslemlæstelse af drengebørn.

Danmark var engang landet, hvor vi talte om alle problemer – hvilket land er det nu?

Israelsk vasalstat EU7

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Morten NorupDanielLarsLarsenLars Agerbæk med æJoakim Alfredsson Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

>kortere frisure
Du er ikke rødkalket på pagehårsspørgsmålet, eller hvad?

Anders Dahl
Gæst
Anders Dahl

Håber de går helt amok over det her og råber op om “antisemitisme” og “det er næsten lige som da min mormor blev gasset 6 gange”. Kan folk måske tænke videre hvordan de har så stor magt inden for mediebranchen.

Daniel
Gæst
Daniel

Det gør ((((((((((ADL))))))))) omkring det at Island vil forbyde det

American Anti-Defamation League Threatens Iceland Because Of Circumcision Ban

Claus Boatsinker
Administrator

Der er 88% ekstra roeposting i den artikel, og det fungerer faktisk udmærket, men der burde nok være en kategori der hedder lollikisme.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Det er ren…. REN antisemitisme.

Joakim Alfredsson
Gæst
Joakim Alfredsson

Inte står väl judarna över alla andra folkgrupper och minoriteter? Här i Sverige får vi lära oss att det är en antisemitisk konspirationsteori 😉

Morten Norup
Gæst
Morten Norup

Så fat dog at jøderne ikke er semitter.