Netanyahu ramt af andengenerations Zyklon B

Spred kærligheden

Israels premierminister Benjamin Netanyahu blev torsdag aften kørt på hospitalet. Årsagen skulle efter sigende have været hosten og høj feber, altså klare symptomer på Zyklon B-gasning, der er gået i arv.

Ganske vist har ingen af Netanyahus forældre siddet i koncentrationslejr, og har derfor aldrig oplevet elektriske gulve, onanimaskiner eller 14 gasninger; men da Netanyahu er Israels leder, bærer han det jødiske folks kollektive skæbne på sine skuldre, og han har derfor arvet hvert eneste holocaust-minde—også de opdigtede (om der findes andre, må læseren selv bedømme).

Imens vi beder for Benjamin Netanyahus gode bedring, kan vi dog trøste os med at vide, at Israel er i gode hænder. Hans midlertidige stedfortræder bliver nemlig forsvarsminister Avigdor Lieberman, en BASED turbosmovs, der mere end noget andet ønsker at gå fuld exto på palæstinenserne.

Efterlad et svar

Vær den første til at kommentere!

Informer om
avatar