Hjem / Verden / Al magt til Belgiens prins Laurent!

Al magt til Belgiens prins Laurent!

Belgiens konge har en lillebror, som er lidt for uafhængig i forhold til de retningslinjer Belgiens politikere har udstukket. Prins Laurent, som han hedder, er en fri sjæl som føler sig bundet at stivnakkerne i parlamentet, der ikke vil lade ham maksimere sit prinsepotentiale. Tidligere havde kongehuse ansvaret for nationens ve og vel og kunne hurtigt træffe beslutninger og foranstaltninger, hvis rigets sikkerhed eller integritet var truet. I dag, knap så meget. De skal skovle mad ind og trykke de rigtige hænder.

Prins Laurent har før haft møder med såvel congolesere som libyere uden regeringstilladelse og nu har han også været til en fest med kinamænd uden godkendelse fra rette embedsmænd.

Fredag var 54-årige prins Laurent atter i centrum, da de belgiske parlamentsmedlemmer skulle stemme om, hvorvidt man skulle inddrage en del af hans apanage eller ej, skriver BBC.

Det sker efter, at prinsen kom i modvind blandt sine landsmænd og regeringen, da han i fjor deltog i en jubilæumsfest for den kinesiske hær på den kinesiske ambassade i Bruxelles. Det skyldes, at prinsen ikke forinden havde søgt om tilladelse fra det belgiske udenrigsministerium til at deltage i fejringen, som han ellers er blevet pålagt at gøre det, når han har planer om at deltage i aktiviteter i embeds medfør.

»Hvis et medlem af kongefamilien har kontakt med repræsentanter for en fremmed magt, kan han ikke gøre det uden regeringens tilladelse. Så simpelt er det,« lød det fra Peter Buysrogge fra det belgiske parti Nieuw-Vlaamse Alliantie sidste år.

Og den manglende tilladelse kommer nu til at koste prinsen på pengepungen.

Således besluttede parlamentsmedlemmerne, at han skal betale 15 pct. af sin årlige apanage, der ligger på omkring 2,3 mio. kr., i straf. 

Inden afstemningen havde prins Laurent skrevet et tresiders langt brev til parlamentet, hvori han argumenterede for, at han som kongelig ikke er i stand til at arbejde for at forsøge sig selv, og at han derfor har brug for hele sin apanage.

Nu vil jeg faktisk tage prins Laurents parti her. Hvis man har været i Belgien inden for de sidste par årtier, ikke mindst i den besatte by Bruxelles, så vil man se at belgiske regeringer i diverse konstellationer har pumpet Belgien fuldt af negere og arabere. I Bruxelles er de overalt. Skal man skyde på demografien vil jeg sige 70% ikke-europæere i Bruxelles. Det er et lortehul af format. I det mindste er de maskinpistolsbevæbnede soldater som er til syne over hele byen overvejende hvide belgiere… Man er først bevidst om styrken ved mangfoldighed, når militærkøretøjer skal holde den overfladiske ro 365 dage om året.

På den baggrund vil jeg mene der skal friske øjne til, impulsive kræfter og fokus på handling frem for formalia. Derfor synes jeg den belgiske regering skulle afgå og, i stedet for at nedregulere hans apanage, give fuldmagt til prins Laurent. Måske vil miraklerne finde sted og de europæiske demokratier i Vesten, som alle faciliterer en befolkningsudskiftning i rasende tempo, vil falde når General Laurent løser den belgiske knude.

Libyen? Laurent gør dem til brohoved med omvendt fortegn. Tropperne forbereder vandringskorridorer, så Belgien kan starte remigrationen. Parlamentsdebatter og konventioner NEJ TAK. Handling? Jo, det lyder super. General Laurent leverer.

Congo? Alle Belgiens negere sendes direkte til Congo med et afhugget øre, så man kan identificere dem der skulle vende retur til Belgien. Kompensation? Prins Laurent lader dem få deres øre i et glas, men så skal de love ikke at bruge det senere i et voodooritual.

EU-parlamentet tæppebombes i Operation Liberte Belgique, panik i Strasbourg. EU-korthuset vakler.

Jeg ser mange fordele ved at have en ‘løs kanon’ ved magten. Der skal kunne handles når handling kræves, i stedet for nu hvor vi årti efter årti lader stå til, fordi vi har et system der er indeligt udueligt til at løse noget som helst. Giv magten til Europas prins Laurent-typer, og vi kan trække os op ad den sump vi befinder os i. Giv os stærke ledere. Giv vores børn en fremtid. Amen.

“Jeg ved lige hvordan!”, siger prinsen da han får at vide at Belgien bør skaffe sig af med horder af racefremmede.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Som de siger på udenlandsk: vive le roi, à bas la démocratie !

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Har Prins Laurent sagt noget fornuftigt da?