Hjem / Indsigt / Når sorte live-streamer på faceberg…

Når sorte live-streamer på faceberg…

Jeg er sikker på at 96,3% af alle streams fra hvide på facebook er inderligt ligegyldige, selvoptagede, hverdagsagtige og indholdløse. De er formentlig like-høstning og et ubevidst forsøg på at nå næste dopaminrus. Det er de sociale medier for hvide i en nøddeskal.

Sorte…. hmmm. Det er lidt en anden kategori, mest bestående af spontan muhdikking (et videnskabeligt begreb der dækker over vulgær opmærksomhedssult som kommer til udtryk gennem en højlydt, primitiv se-mig-råben, som oftest med inddragelse af kønsorganers nævnelse). Deres streams er ligeledes dirigeret af en basal behovstilfredsstillelse, men er modsat hvides ofte en følelseskold oplevelse og vi ser deres hæmningløse ligegyldighed og bizarre kriminalitetsdokumentation som fremmed for vores storhjernede, empatiske verdensopfattelse.

Der er rigeligt af Worldstar materiale til at konstatere dette ved selvsyn, men lad os tage tre eksempler fra nyere tid.

Første eksempel er fra Chicago, hvor 4 negere kidnapper en hvid, handicappet (autistisk?) mand og torturer ham, mens de i 30 minutter livestreamer deres muhfugga-eventyr. Læs og se det her, hvis dette mangfoldighedsbidrag gik din nydelige, europæiske næse forbi.

De fleste blev med denne sag overbevist om at fuld exto er en glimrende løsning når alt kommer til alt.

Andet eksempel er en sort kvinde, hvis kæreste bliver skudt under en konfrontation med politiet i en bil. I bilen streamer hun seancen på facebook. Helt afslappet, tilsyneladende med en puls på 37, japper hun løs om at “oh my gawd, they done shot mah boyfren, look at dat yall, they done killed him yo, check it out”. Blottet for hvad vi opfatter som menneskelig opførsel (i virkeligheden europæisk, civiliseret opførsel).

Kold som en agurk på Sydpolen.

Tredje eksempel er en gruppevoldtægt fra Sverige som blev livestreamet på facebook. Ingen overraskelser her. Dog skal det pointeres at ikke alle gerningsmænd var negere. Der var også noget der lignede afghanere til stede…

Kattedamer vil nok mene gruppevoldtægter skal være lovlige, når traumatiserede flygtningebørn har så stor morskab ud af det.

Sidste skud på stammen er fra denne uge hvor tre negere, der usammenhængende taler i munden på hinanden på niveau med 7-8-årige, sidder i en bil parkeret på en tankstation med en skarpladt pistol foran kameraet, mens de er live på facebook. Gæt hvad der sker når den skældsordsudgydende afromadamme begynder at vifte med våbenet i sin evige tilstand af ufrivillig umoden kådhed?

Jeg skal ikke spoile noget (jeg vil dog sige “he leakin’ – somebadda call da amberlamps“), så se i stedet videoen her (kort version):

www.liveleak.com/view?t=aaeay_1522724635

Jeg synes i vid udstrækning at sociale medier, især for unge, er en uvelkommen kræftsvulst på vores samfund. Men vores selvoptagethed og fordybelse i overfladisk signalering forekommer temmelig uskyldig, når man sammenligner det med ikke-hvides brug af disse platforme. Milde makrel.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ClausLars 'lygtepæl' LarsenLarsLarsenMorningstarLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Morningstar
Gæst
Morningstar

Herre gud! Om 50 år kommer engelskan vara helt obegriplig om det nu blir negrer som driver utvecklingen. Vid den tiden bör vita vara en försvinnande minoritet i vilket land som helst. Muh Shaykspeer!

Lars \'lygtepæl\' Larsen
Gæst

Sidste video er et godt eksempel på at nogle problemer forsvinder af sig selv.
Resten bliver løst i vores sengetøjslager.

I denne uge, op til 50% på topmadrasser.
Du kan også få en havelanterne i rustfrit stål. Den oplyser brune bæster og har praktisk spids for kun 49,95.-
jysk.dk/have/lys-og-lanterner/olielampe-pirol-h115-rustfrit-staal