Hjem / Verden / Iransk veganer, Sami Hydinejad, angriber YouTube

Iransk veganer, Sami Hydinejad, angriber YouTube

De fleste hørte nok nyheden om det iranske kvindemenneske, der som perser, veganer, dyrerettighedsekspert og mega særling lavede en masse forskellige JewTube-videoer og endte med at skyde på YouTubes hovedkvarter i San Francisco. Hun var utilfreds med at (((Susan Wojicki))) og YouTube var begyndt at filtrere videoer, fjerne reklameindtægter og specifikt aldersbegrænse en video med maveøvelser. Dette gjorde at hun ikke længere fik særligt mange seere. 

På Dagens Blæser er vi imod YouTube-monopolets strenge censur, men denne iraner tog altså kritikken et skridt videre og lod kuglerne tale (hun var alligevel ikke særligt god til at tale engelsk, så hun så måske skyderi som et tydeligere kommunikationsmiddel?).

Endnu et skyderi, endnu et udslag af mangfoldighed. Alligevel hører vi den sædvanlige refleksagtige retorik om den myteomspændte ‘hvide gerningsmand’, selv om ikke-hvide er voldsomt overrepræsenterede i masseskyderier (og enkeltskyderier, ja vel nærmest alle tænkelige kriminalitetskategorier med eller uden skydevåben).

Kom af med mangfoldigheden, lad os få vore hvide lande i fred og så er der hverken skyderier eller anledning til at spise hatte efter stupide offentlige udsagn.

Den bedste reaktion kom nok fra ham som de fleste nok tænkte stod bag, da nyheden om YouTube-skyderiet dukkede op, nemlig Sam Hyde. Med en lille, skarp video som nok fører til yderligere censur (tryk F for HydeWars inden længe…), siger Sam det mange tænker. YouTube er et vederstyggeligt foretagende og der er mange som græder tørre tårer over at netop de bliver angrebet for deres afskyvækkende forvaltning af deres monopolplatform. Nationalister som lukkes ned konstant og censureres intenst protesterer civiliseret og finder nye veje at kommunikere på, men (((YouTube))) havde nok gjort regning uden vært, da de brugte deres algoritmer mod en rablende gal veganer fra Mellemøsten. Hendes tålmodighed viste sig at slippe op hurtigere end du kan sige “Ayatollah Khomeini går med bukser. Må jeg så ikke gå med bukser?”.

Men hvordan kunne skyderiet overhovedet finde sted? YouTubes hovedkvarter er jo en våbenfri zone. Ubegribeligt. *intens grublen*

www.youtube.com/watch?v=4yFWQWc_hpA

Se også videoen fra Mark Dice som mere går efter løgnepressens fæjk nuus omkring hændelsen.

www.youtube.com/watch?v=U0nomuT4FFc

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars "lygtepæl" LarsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars \"lygtepæl\" Larsen
Gæst

Det er en tragisk hændelse.
Det værste er næsten at Sami Hydinejad undslap.

Hvordan kan han slippe godt af med det?