Bach smidt ud af Nye Borgerlige Ungdom

Spred kærligheden

Skærtorsdag bragte vi Mathias Bachs debatindlæg om jøders negative indflydelse på landets muligheder for at forbyde omskæring, med mine kommentarer. Et udmærket indlæg, omend lidt meget på den antiteistiske side for min smag. Påskesøndag var Mathias fremme i offentligheden igen, men denne gang for at fortælle, at han var blevet givet et valg af Nye Borgerlige Ungdom:
Undskyld dine udtalelser offentligt eller gå.

Indlæget er forholdsvis langt, så vi nøjes med det vigtigste

Den 28/3 valgte jeg at skrive om drengeomskæring i BT, fordi jeg er imod religiøs, rituel omskæring. Det gjorde jeg fordi jeg personligt går mod religiøs og voldelig adfærd i et demokratisk samfund med basale menneskerettigheder. Ifølge mig, kvæler man børn med én bestemt religiøs overbevisning, når man omskærer dem. Man fratager dem deres menneskerettigheder, blot fordi de ikke kan tale. Det er ikke dansk. Det er ikke Danmark.

Nye Borgerliges Ungdom har ikke officiel politik på området. Jeg har gennem tiden set medlemmer sætte store spørgsmålstegn ved disse enkle menneskespørgsmål, og derfor forsøgte jeg at sætte gang i denne partilige debat, der måske ville kunne ændre partiets grundsyn på omskæring.

Der var ikke noget der talte imod, at jeg skulle kunne skrive et sådan indlæg – og det var derfor jeg gjorde det. Jeg blev ikke ligefrem mødt med respekt i Nye Borgerliges Ungdom, og blev nægtet at skrive sådanne indlæg på Nye Borgerliges Ungdoms vegne, fordi ”det ikke er partiets politik”.

Derfor har forretningsudvalget i Nye Borgerliges Ungdom besluttet at jeg, hvis jeg skal forsætte i ungdomspartiet, offentligt skal beklage overfor mit ”meget uheldige indlæg”, på min Facebook.

Jeg kan aldrig i hele mit liv finde på at opgive mine holdninger, og dermed lyve mig frem i politik. Det er ikke min stil.

Meget uheldige indlæg. Javel…

Christian Grann Johansen, et andet medlem af Nye Borgerlige Ungdom der kan skrive Kasserer, Næstformand i Nordjylland ved sit medlemskab af ungdomspartiet og bestyrelsesmedlem af moderpartiet i Aalborg, skrev følgende kommentar:

… Det skal dog lige bankes på plads, at det *ikke* er grundet kritik af omskæring, FU har udtalt sig kritisk over for dig. Vi har mange medlemmer, der er for et forbud. Det er helt legitimt at mene. 
Det er grundet fingrepeg af jøder, sammenligninger af danske kristne minoriteter og IS, kommentarer om DNA’s faktor for kulturel assimilation mm. Dit seneste indlæg, der blandt andet blev delt af det ekstreme alt-right medie, Dagens Blæser, har ydermere givet grund til bekymring fra flere højtstående NB medlemmer. Ydermere har du sågar ikke ønsket at moderere dine udtalelser. Det har du selvfølgelig al ret til – uden for partipolitik. Det tror jeg faktisk også, passer dig bedst

Fingerpej af jøder, teenage-antiteisme, udtalelser om DNA, og, UHA! HAN BLEV NÆVNT AF DAGENS BLÆSER!!!

Det at blive nævnt af Blæseren er naturligvis det værste man kan gøre i Nye Borgerliges øjne. Hvis du skriver noget som dem vi ikke kan lide, godt kan lide, så kan vi ikke lide dig.

Men jeg tror at Christian Grann Johansen er mere på vores side end først antaget. Hans fjendtlighed overfor Bachs fornuftige holdninger om jøder og DNA, er ikke et udtryk af at han er en lille tøsedreng, hvis nationale politik udspringer af et ønske om, at kunne ryge hash med sine homoseksuelle venner i fred for islamister. Nej, Johansen er klart og tydeligt langt længere til højre end Bach og er i virkeligheden ved at gøre NBU til DNSAP 2.0 indefra og ønsker derfor ikke at Bach trækker venstrefløjen og moderpartiets opmærksomhed til ungdomspartiet før han er klar til sit putsch mod de lokale myndigheder i Aalborg.

GAS JØDERNE, RACEKRIG NU!

-udtaler Christian Grann Johansen til Dagens Blæser

Vi undskylder til Obergruppenführer Johansen over vores måske lidt hastige støtte til Bach, og ønsker hans fremtid fuld af kraner og ovne.

Dagens Blæser, Danmarks fremmeste Christian Grann Johansen fanside.

Efterlad et svar

5 Kommentarer på "Bach smidt ud af Nye Borgerlige Ungdom"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Eric Kreutzmann
Skribent

Godt at se lidt positiv udvikling hos NB.

Eric Kreutzmann
Skribent
Jeg er i øvrigt blevet bedt om at dele et par observationer gjort af en veteran i det danske nationalkonservative/nationalistiske miljø omkring Vermund og NB: “Til orientering: Dannelsen af partiet Nye Borgerlige blev REELT besluttet på Mosbjerg Folkefest 4-5 juli 2015, hvor Peter Seier Christensen var deltager. Dette blev oplyst ved et møde med folkefestens sponsorer ved et møde i foråret 2016, dagen før bestyrelsen besluttede at aflyse folkefesten for 2016 – og det blev utvetydeigt bekræftet af en fælles ven, som har været med i NB siden starten, og som er personlig nære venner med både PSC og PV,… Læs mere »
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Nu har jeg efterhånden fået et (delvist usandt) rygte som værende en meget brutal mand, men jeg bliver alligevel skræmt af mænd som Hr. Johansen.
Mathias Bachs debatindlæg var noget tamt for min smag, men Hr. Johansen og hans partifæller fik på meget effektiv og germansk maner stoppet ham i en industriel ovn af politisk natur.

Jeg er ikke bleg for at svinge golfkøllen, men jeg tør næsten ikke tænke på de rædsler som ligger kvinder, minoriteter og udviklingshæmmede i vente den dag Christian Grann Johansen bliver Danmarks kejser.

Eric Kreutzmann
Skribent
En bekendt påstår at have mødt ham. Jeg ønsker ikke, at han skal komme efter mig, så jeg vil påpege, at jeg blot gengiver historien, som jeg fik den fortalt. Ifølge min kammerat var han ved at forgribe sig på en jødisk kvinde og min kammerat følte sig derfor nødsaget til at spørge: “Hvad fanden har du gang i? Du er da vel ikke sådan en sygelig raceblander, der tænder på fremmede kvinder, er du?” Hertil lød svaret: “Nej, al nydelse er degenereret. Som sand arisk mand nyder jeg intet. Jeg straffer blot den beskidte jødiske luder med min pik.… Læs mere »
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hil Christian Grann Johansen!