Hjem / Verden / Ulandspræsident fornærmer Donald Trump

Ulandspræsident fornærmer Donald Trump

Parasitfolket i Mexico er en træls størrelse. Der er en lille hvid andel af folket som udgør eliten; stort set alle politikere på højt plan. Flertallet af befolkningen udgøres af horder af lavintelligente mestizoer, blandede folk, samt endnu mere primitive indfødte såsom nahuaer og mayaer, samlet kaldet inkamuggier.

Det er ikke just den dovne, brune, voldtagende mestizoplage man ser på billeder af mexicanske præsidentfamilier…

“We made it to L.A. mang. I’m so sleepeeeee. I’m so tired. Time for siesta, esse”

Når jeg siger parasitfolk er det fordi dette s̶h̶i̶t̶h̶o̶l̶e̶ u-land er komplet afhængigt af den amerikanske økonomi. De illegalt indvandrede millioner fra Mexico sender flere penge ud af USA end hvad der svarer til Mexicos samlede olieindtægter. Hvert år et større beløb end hvad etableringen af Trumps mur ville koste. Og antallet af mexicanere som opholder sig i USA i dag er større end Mexicos samlede befolkning var i år 1900(!!!). Herre Jemini.

De mange millioner er i årenes løb tøffet over USA’s sydlige grænse med stiltiende accept fra de rodløse globalister som via donationer, medier, interesseorganisationer og stemmekvæg tilskynder den illegale invasion sydfra. Nu er vi så i en unik situation hvor de altid rodløse globalister ikke bevarede deres monopol på at udpege præsidentkandidater, og den uafhængige fy-kandidat Drumpfff vandt – på løfter om at stoppe denne krig mod den hvide arbejderklasse i USA, specifikt invasionen af guacamolefolk.

Præsident Trump er kommet med skarpe udtalelser mod kommunistkaravanen bestående af savlende junglemennesker, primært fra Honduras. Denne organiserede masseindvandring, ala Merkels immigrantmillioner anno 2015, gjorde at althøjre-folk via sociale medier fik opmærksomheden rettet mod denne karavaneimmigration. På vej nord gennem Mexico, krævede de kommende(?) indvandrere alle verdens grænser nedlagt OG krævede rettigheder til homoer og “transfolk” i deres liste af krav som karavaneorganisationen Pueblo Sin Fronteras (Folk Uden Grænser) præsenterede sammen med de bønnegnaskende, uvaskede horder. Hvem har mon skrevet deres manuskript-skript-skript?

Trump annoncerede som modsvar, at han ville sende nationalgarden til sydgrænsen og det gjorde Mexicos (hvide) præsident ret muggen.

Det er “respektløst”, at den amerikanske præsident, Donald Trump, vil sætte soldater fra Nationalgarden til at bevogte grænsen til Mexico.

Så hold din brune lortebefolkning i dit lorteland. At I får lov at sende jeres værste, dummeste og objektivt grimmeste forbryderfolk afsted nordpå og omplantet den befolkningsmæssige svulst fra Mexico til USA uden at blive mødt af atombomber er ret ubegribeligt. Respektløst er ikke dækkende, når man skal beskrive Mexicos frækhed.

Sådan lyder reaktionen fra Mexicos præsident, Enrique Peña Nieto, efter at den amerikanske præsident har meddelt, at han vil indsætte mellem 2.000 og 4.000 soldater ved grænsen mellem USA og Mexico.

– Hvis dine seneste udtalelser er resultatet af frustration over indenrigspolitiske spørgsmål, din lovgivning eller din kongres, så er det dem, du bør henvende dig til, ikke mexicanere, siger præsidenten i en udtalelse, som i går blev offentliggjort på Twitter.

– Vi vil ikke tillade, at vores handlinger bliver defineret af negativ retorik, fortsatte han. I den fem minutter lange videoudtalelse fortæller præsidenten også, at Mexico gerne vil samarbejde med USA – men ikke på bekostning af Mexicos “suverænitet og værdighed“. Det er en af de første gange, at Nieto tager til genmæle over for den amerikanske præsident, som ikke har været bleg for at rette skarp kritik af Mexico og mexicanske migranter.

Mexico lever på USA’s nåde. Kun fordi såvel USA’s udenrigspolitik som immigrationspolitik har været dirigeret af (((rodløse, globalistiske, kosmopolitanske, rangstigeklatrende eurosocialister))) er det lykkedes Mexico at leve en parasittilværelse på bekostning af den hvide amerikanske befolkning. Værdigheden kan de få tilbage, når de talrige millioner tacotyggere hentes retur. Man kan håbe at deres frækhed, lige fra junglemexicanere og op til præsidenten, får vækket vreden hos Trump og hans vælgere, så de vågner til dåd og giver Mexico en længe fortjent lussing. Stop invasionen, byg muren og send bønnebanden retur.

A Wyatt Mann var først med fluen, lol.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om