Hjem / Samfund / (((Facebook))) til Dagens Blæser: Fjern jeres fakta!

(((Facebook))) til Dagens Blæser: Fjern jeres fakta!

Dagens Blæser har været udsat for et brutalt cyberangreb. Som trofaste DR-zombier troede vi på redaktionen først at det måtte være Rusland, men vi kunne læse os til at det manglende indhold på Dagens Blæsers faceberg-side skyldtes antiblæserisme. En sober artikel af hofreporter, musikanmelder og udenrigskorrespondent Kreutzmann, var postet på siden med en neutral og sand beskrivelse om den såkaldte brune invasion – refererende til guacamolekaravanen på vej gennem Mexico til USA.

Det var tilsyneladende ikke tilladt. Hvorfor vides ikke, da en præcisering af de eventuelle overtrædelser af deres (((brugervilkår))) ikke medfulgte deres besked om censur.

Vi har kontaktet facebooks danske kontor for at få en forklaring. De ville ikke umiddelbart besvare vores skriftlige henvendelse, men vi fik en kommentar via telefon fra deres indholdsansvarshavende kommisær, Jørgen S. Hekelstein.

Dagens Blæser: “Hvad var det præcis som gjorde at I fjernede vores opslag? Det var jo blot en kort tekst, og et link til en artikel.”

Hekelstein: “Mmm… *hvæææs* undskyld, jeg har astma. Ja, jeg har ikke mulighed for at give jer detaljer, men jeg vil henvise til vores brugervilkår.

Dagens Blæser: “De vilkår er jo en jungle. Der er tæt på hundrede sider, og det meste kan tolkes i Øst og Vest.”

Hekelstein: “Vi er tidligere blevet kontaktet af en anden bruger og indholdskonsulent, hr. Melchior, som gjorde os opmærksom på en tidligere artikel omhandlende ham selv. Nu reagerer vi så og holder fokus på at vores vilkår ikke overtrædes”.

Dagens Blæser: “Vær venlig at indsnævre det lidt, så vi har mulighed for at korrigere vores handlinger på jeres platform.”

Hekelstein: “I vores vilkår henviser vi blandt meget andet til.. *hvæææs* …at hvis man ‘ved besked’ kan vi unilateralt ‘lukke det ned’, ikke sandt? Vi har hidtil registreret at I logger på fra Krystalgade, og det er markeret i vores system som et helle. Men vi har altså nyligt fået oplyst at I er et goyi-…. et alternativt medie, som ikke er en del af det miljø i Krystalgade som ellers har et tæt samarbejde med facebook Danmark.”

Dagens Blæser: “Det er faktisk en fin forklaring og vi takker for uddybningen.

Hekelstein: Oy-kay. Farvel-farvel.

“To get them hooked on dopamine by posting mindless crap. Get it? It’s a site about nothing!”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Hannibal WiezmanLord LollandEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

EN DAG FÅR VI LUKKET DERES LØGNAGTIGE PÆDAGOGMUNDE!

Lord Lolland
Administrator

Fingervrikning og “en dag”-udtalelser intensiveres

Hannibal Wiezman
Gæst

6 million never forget