Hjem / Verden / Trump stopper brun invasion

Trump stopper brun invasion

Jeg har tidligere omtalt den danske regerings plan om at stoppe en nært forestående invasion af brune bæster, der kom for at smitte os med afrikanske sygdomme. Det er nu tilsyneladende gået op for præsident Trump, at han kan gøre noget lignende.

En migrantkaravane fra Honduras bestående ca. 1500 “mennesker” og af organiseret af gruppen ‘Pueblo sin Fronteras’ [Folk uden Grænser, red.], bevægede sig indtil for ganske nylig gennem Mexico og mod den amerikanske grænse i samlet flok. Man forsøgte ikke fra mexicansk side at stoppe karavanen, da man nok ikke ønskede at risikere, at de ikke kom videre til USA (dvs. forlod Mexico). Mexicanerne er trods alt kloge nok til at vide, at folk fra Honduras er endnu værre, end de selv er.

Men nu har den omtalte karavane, der ellers planlagde at fortsætte helt til den amerikanske grænse, pludselig valgt at stoppe i Mexico City, hvorefter de enkelte deltagere selv må planlægge deres videre færd. Dette har imidlertid absolut slet-overhovedet ikke så meget som skyggen af noget som helst at gøre med not-my-president DRUMPF, lover en af Pueblo sin Fronteras’ arrangører; alligevel er det dog tilfældigvis sådan, at præsident Trump netop var gået i gang med at hidse sig op Honduras-karavanen på Twitter. Den mexicanske regering, der efter Trumps seneste Twitter-eventyr også endelig har grebet ind over for karavanen, kan i øvrigt fortælle, at nogle af deltagerne vil blive sendt hjem, mens andre måske får lov at blive i Mexico; nogle af karavanedeltagerne erklærer til gengæld, at de vil fortsætte mod den amerikanske grænse. Hvorfor, de ønsker at underkaste sig det amerikanske white supremacist Drumpf-diKKKtatur, fremfor at blive hjemme i deres egen brune harmoni*, vides ikke.

Præsident Trump planlægger dog, trods løfterne fra den mexicanske regering, at sende amerikanske tropper til grænsen. Bare sådan lige i tilfælde af, at der skulle være et par centralamerikanere, som Mexico helt glemte at få sendt hjem.

Justitsminister Søren Pape Poulsen har ikke ønsket at kommentere på, hvorvidt hans kommende svigerfamilie var del af karavanen.

*”Brun harmoni” skal ikke tolkes som noget, der har med Søren Papes privatliv at gøre.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Eric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om