Hjem / Danmark / Slut med au pair fra de varme lande

Slut med au pair fra de varme lande

Tilsyneladende vil SF og DF have afskaffet au pair-ordningen, da partierne ser det som blot en måde at skaffe billig arbejdskraft på og ikke en kulturel udveksling. Enig. Jeg vil dog bygge et par lag på, men TV2 har fundet en utilfreds kvinde, så lad os først høre hvad hendes ankepunkter er:

Hvis SF og Dansk Folkeparti får trumfet deres lovforslag igennem om at afskaffe au pair-ordningen, vil Marie Louise Pedersen blive nødt til at kaste håndklædet i ringen.

Hun er selvstændig ejendomsmægler i Bogense på Fyn, har to drenge og en au pair fra Tanzania.

Jeg kan kun sige, at hvis man har skruet sin hverdag sammen, så den ikke kan hænge sammen uden hjælp fra en afrikaner, så ligger man som man har redt. Hvor er din mand? Hvorfor har du valgt en tidskrævende karriere frem for at fokusere på familiens vel? At løse sine problemer ved at overgive sine børn til en neger fra Tanzania er helt og aldeles uacceptabelt og selvisk.

– Mit liv ville overhovedet ikke kunne hænge sammen uden. Enten ville jeg ligge med benene opad med stress, eller også ville drengene være fuldstændig vanvittigt forsømte, siger hun til TV 2.

Men set fra Marie Louise Pedersens synsvinkel er muligheden for at få netop den form for hjælp, som en au pair kan give, helt afgørende, for at hun kan få hverdagen til fungere.

Igen: Marie Louise har truffet nogle dårlige valg og befinder sig nu i et bizart afhængighedsforhold til en kommende illegal indvandrer.

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti påpeger, at mange kvinder efter deres au pair-ophold ikke rejser ud af landet igen, men i stedet forsvinder i de såkaldte mørketal.

– Der er ikke styr på det. Men i forhold til mange af de lægeklinikker, der behandler illegale, kommer mange kvinder fra asiatiske lande, siger folketingspolitikeren.

Tidligere har Jyllands-Posten beskrevet, at Røde Kors’ to sundhedsklinikker for illegale migranter alene i 2016 i alt havde 545 henvendelser fra kvindelige, asiatiske patienter.

Ifølge den seneste årsrapport var der primært tale om tidligere au pair-piger, skriver Jyllands-Posten.

Klovnedanmark viser sit grimme klovnefjæs overalt. For det første skal vi have stoppet importen af ikke-europæere, herunder piger fra Afrika og Østen. Det viser sig jo tydeligt, som den mere kynisk anlagte nok også mistænkte fra starten, at disse tredjeverdenstøser jo ikke kommer for at opleve Danmark i et par måneder og så smutte igen. De vil blive, de vil leve i et i-land, de vil slå sig ned. Jeg bebrejder dem det ikke. Hvem vil leve i et beskidt, overbefolket, lavintelligent samfund? Der har ikke været kontrol med disse udspekulerede gæsteskøger, og det skal stoppes helt og aldeles.

For det andet: SUNDHEDSKLINIKKER FOR ILLEGALE MIGRANTER?!? Hvor er politiets indsatsstyrke? Hvor er kniplerne? Hvor er ransagningen af forbryderorganisationen Røde Kors? Hvor er de offentlige kranhængninger? Ja, ok, det sidste kommer først senere, men hvad er det for et klovnesamfund, hvor der er klinikker som illegale forbrydere uantastet kan frekventere?? Frem med flammekasterne og håndjernene, uduelige myndigheder.

Jeg har som sådan stor sympati for det at have ung pige i huset. I et Danmark med storfamilier vil det være fint hvis husmoder Jensen kan få en hånd fra en pige som søger lidt beskæftigelse inden hun selv slår sig ned. Det har alle dage, også i moderne tider, været helt normal praksis. I store børneflokke vil vi netop også have mange flittige piger at tage fra. Og ikke føle trang til at importere M’gala Buku’pupu med bopæl syd for Sahara.

Yderligere KAN en au pair-ordning godt eksistere, men så skal det være fra vores egen kulturkreds, så vi kan få ægte, gensidig glæde af besøget, styrke båndene med vores naboer og ikke hente civilisationstørstige fremmede ind som beviseligt skider vores love og regler et langt stykke.

Velkommen, Frida fra Stockholm!

Bliv væk, Marita fra Manila. Der skal ikke skabes en ny Elliot Rodger i et tragisk udfald af gul feber.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Astrid HalfdanEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Stop (((borgerskabets))) niggerimport!

Estrup
Skribent

Generelt når man vælger at få børn (både manden og kvinden) så skal de kun få dem, hvis de selv kan forsørge og passe på barnet/børnene. Det er især vigtigt når børnene er små, fordi dem der passer dem knytter de sig mest til.
Helt uhyggeligt hvor mange der kalder deres lærinde for mor og i andre tilfælde deres barnepige for mor.

Desuden er pointen med at få børn ikke at passe dem og sørge for de bliver anstændige voksne en dag man kan være stolte over?