Hjem / Danmark / (B)læserbrev: au pair-piger

(B)læserbrev: au pair-piger

(Vi har rettet stavefejl, kommafejl, etc., og fjernet ekstra udråbstegn samt 1-taller, der skulle have været udråbstegn; ellers bringer vi jer dette læserbrev, akkurat som det er skrevet.)

Jeg har lige læst jeres artikel om au pair-piger og er edderspændt rasende! Jeg har i mange år stemt på Dansk Folkeparti, og det skuffer mig derfor at høre, at de i samarbejde med Nationalsocialistisk Folkeparti går ind for at afskaffe au pair-ordningen.

Det er typisk, at de sådan falder på knæ for den politiske korrekthed! De kan ikke bare sige, at problemet er islam, og er i stedet nødt til at lade som om, det handler om “indvandring”. Derfor ender det med, at kristne piger fra f.eks. Tanzania og Filippinerne ikke kan komme til Danmark og tjene lidt. Og ja, jeg ved godt, at de ikke får særlig meget i løn, men vi almindelige mennesker skal jo også have råd til det. I øvrigt kunne man nok godt finde på noget, sådan én kunne tjene lidt ekstra på, når konen ikke var hjemme (hvis I forstår, hvad jeg mener).

Ifølge Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti er det et problem, at kvinderne ikke forlader landet, når de skal. Igen ser vi den politiske korrekthed! Det gør jo ikke noget, at en kvinde fra f.eks. et kristent land i Afrika eller et buddhistisk land såsom Asien bliver boende i Danmark. De kan sagtens blive lige så danske som du og jeg. Det sande problem er muslimerne, der tilbeder deres forbandede islam. De er racister og antisemitter ligesom Hitler og resten af venstrefløjen (der er finansieret af eksnazisten George Soros!).

Alle ved, at Hitler var ond, fordi han dræbte omkring 10 mio. jøder, men ingen ønsker at tale om islam, der har dræbt mindst 100 mio. jøder siden profeten Muhammeds fødsel! Så til Dansk Folkeparti og Martin Henriksen siger jeg bare: lad os ikke spilde tiden på at forhindre god indvandring—lad os i stedet få stoppet nazivenstrefløjen og deres naziislamimport!

Bent Bjørring,
Hedensted,
Slamsuger og dansk patriot

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Generation Identitær VS Bønnekald

Generation Identitær hang i lørdags et rigtig flot banner op over Gellerup med teksten “Stop …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Tid til at foKKKusere på den iSLAMonazistiske fascisttrussel!!1 og ikke vores judeokristne forbundsfæller! Ja TAK til aupær-piger, !!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Han er åbenbart ikke kun slam suger, men også slam spøtter… Det vælter da ihvertfald ud af munden på ham