Hjem / Samfund / Kejserens nye fodboldstøvler

Kejserens nye fodboldstøvler

“Mænd ser for meget fodbold, og de har stor fornøjelse ud af det! Det skal saboteres.”

Sådan synes kvinder og kulturmarxistiske betaskabninger at have ment, så de fik de løgposemanglende ledere hos DBU til at nedsætte et udvalg med Helle Thorning, der skulle komme med forslag til at ødelægge dansk fodboldkultur.

Problemet er at kvindefodbold ligesom for eksempel kvindecykling (når de ikke optræder ganske nydelige med fuld krigsmaling væk fra cyklen – jeg elsker dig, Julie Leth) er røvsygt, for at sige det som det er. Men hvad vil de så, disse terrorister?

VM-, OL- eller EM-sejr til kvindelandsholdet inden 10 år. En fordobling af antallet af pige- og kvindespillere inden 2025 og en bestyrelse i Dansk Boldspil-Union (DBU), hvor en tredjedel af medlemmerne er kvinder. Og så skal superligaklubberne inden fem år have et kvindehold, hvis de vil spille i den bedste herrerække.

Bestyrelsen skal ikke udpeges ud fra kompetence, men på deres kønsorganer. BASED! Jeg siger ikke at mandebestyrelsen har gjort det godt. Så ville den jo ikke have tilladt hverken dette tåbelige udvalg eller negere på landsholdet. Men kvinder med en kønsbestemt dagsorden gør nok ikke ligefrem en affaldscontainerbrand bedre, hvis jeg skal komme med et forsigtigt gæt. Kravet om tøsehold som utvivlsomt vil have løn, spillerdragter og oplyste stadioner, trækker jo ressourcer væk fra klubbens rigtige hold. Styrker man tøsehold, svækker man herrefodbolden. Sig NEJ til disse hysteriske feminister og gør det tydeligt, så de forstår at deres input ikke er velkommen.

»Kvindekommissionen blev sat i værk, for at vi kunne få nogle spændende og anderledes forslag. En ny retning. Det er fint, at de kommer med dette forslag til superligaklubberne. Men generelt er jeg ikke glad for tvang. Hvis jeg må drille lidt: Formandskabet i DBU foreslog en kvindekvote i DBU’s bestyrelse. Da fik jeg at vide, at det var en dårlig løsning, da vi ikke skal bruge tvang. Så kunne jeg drille lidt og sige, om det er en god idé at tvinge superligaklubberne til at etablere et kvindefodboldhold,« siger Jesper Møller, formand for DBU.

Det Møller siger mellem (side)linjerne er “ok, nu har I fået lov at lege bestyrelse og det er tydeligvis cancer. ‘Tak’ for jeres ideer. Dem vil vi helt sikker ikke makulere”. Man åbnede porten til helvede og nu skal man til at trække i land. Det bedste var som sagt at man sagde “vi vil bruge færre ressourcer på tøsefodbold, da det er tydeligt at ingen – absolut ingen – har den fjerneste interesse i at se det”. Så har man ligesom et bedre udgangspunkt at forhandle ud fra, og så ville feministerne jo føle det som en sejr, hvis de får lov at beholde et landshold, finansieret af skattemidlerne til Kvinfo.

En idealiseret form. En utopi. Hvad kvindefodbold kunne stile mod.

Virkelighedens tøsebold…. (ja, den er god nok)

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Eric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Hvad er problemet din fucking nazist? Kvindegookbold FTW!