Hjem / Indsigt / /voreskomiker/?

/voreskomiker/?

Den amerikanske nyhedsside The Daily Stormer, som blev utroligt populær efter at Dagens Blæser offentligt gav den en anbefaling*, har for nyligt ad flere omgange haft fokus på den danske komiker Jonatan Spang. Læs omtalen her og her. Spang har spanket Sverige, spyttet på deres feminister og deres usammenlignelige politiske korrekthed, hånet deres fremmedpolitik og krævet Malmø tilbage. En god start for en mand der prøver at blive på statsstøttet tv.

Men at træde på en klovn der ligger ned er én ting. En anden er at udsende signaler til en kreds udover hans normiepublikum. Vi har set det, Jonatan, og vi takker. I programmet “Tæt på sandheden” er der en masse frøfløjteri (slet skjult signalering til althøjrens racistekstremister, af mange kaldt “blæsere”). Blandt andet sagde han i sidste uge ikke alene ‘parantes’ tre gange, han bankede også sin kuglepen diskret i bordet tre gange hver gang. Desuden kan man tælle præcis 88 publikummer, når kameraet panorerer forbi dem.

Jeg var dog stadig lidt i tvivl om han nu var vores Steven Crowder (pbuh), eller om det bare var et par tilfælde. Men så så jeg episodetitlerne til denne sæson af Tæt på sandheden. Ja, Spang er /voreskomiker/:

Gør som jeg eller dø i forsøget

Alle for én og smæk for skillingen

Så lærte vi noget nyt, fætter Guf

Dristige drillerier

Egoister smører også madpakker

Med far på arbejde

Argumenternes tid?

Læsø og jazzmuseet

Lige børns Lego

Egentlig vil jeg bare hjem

Tak for kaffe! Vi er ombord på Spang-toget, og dets mange, mange kreaturvogne. Vi håber at Spang vil forekomme tam, når Generation Z får lov at udfolde sin helt særlige humor, men indtil da får han vores uforbeholdne anbefaling. Måske er 2018 slet ikke så slemt et klovneår endda?

 

*Anglin tilkendegav i en mail at “our recovery after the kikes at google stole our dot-com seemed impossible but then you gave us that sweet, sweet endorsement. I dunno, it seemed inconsequential and it was in Danish, but the numbers don’t lie, fam. We can trace our meteoric rise to the support from Dagnens Blesaer so thank you and hail victory, borthers”.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg kan godt lide Jonatan Spang, det han udtrykker i hans film og tv, er hverken overprætentiøs eller overformyndende, som så meget andet kulturelt I Danmark ellers er.

Om han er /ourguy/ ved jeg ikke, han lavede engang et standup show kaldet Biblen (Richard Dawking level atheism humor), men har aldrig lavet et om Koranen eller de jødiske skrifter i Tanakh.