Idyllisk dansk ø i chok

Spred kærligheden

På den lille ø Mandø er der sket en alvorlig forbrydelse, der har fået Vadehavet til at koge. De uskyldige og lettere naive øboer låser ikke deres boliger og det har givet en tyv mulighed for at vandre ind og stjæle.

– Det lyder mærkeligt, at der skulle være begået et tyveri. Heldigvis er vi ikke plaget af det herovre, siger Niels Christian Nielsen, der er fastboende landmand på Mandø.

Se, dét er en sætning, der kun giver mening når man bor i idylliske små samfund med andre danskere. Tænk at man ikke behøver at bekymre sig om tyveri redistribution af ejendom eller anden kriminalitet berigelse.

Nu vil en antropologi studerende måske være smart og sige noget i retning af ”Se, selv i dit idealsamfund vil der være kriminalitet”, efter at have spyttet professor Goldsteins sæd ud af munden. Tjaaaa, tja, ja. Den var hård. Jeg tror dog at forklaringen er at der er hvert år kommer over 100.000 danske og internationale turister til øen. Tyven er med stor sandsynlighed en mørklødet kulturberiger, der blev slæbt med over på en skoletur.

Vil du også bo i et samfund hvor du kan stole på dine medmennesker og ikke behøver bekymre dig om spontane kulturberigelser? Så slut dig til den nationalistiske bevægelse og gør en indsats for at stoppe det multikulturelle Helvede. I dag Mandø, i morgen hele Danmark!

Efterlad et svar

4 Kommentarer på "Idyllisk dansk ø i chok"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

Hvis der er bare EN kattedame på Mandø, så forvent Mandø for Mangfoldighed i tv2 Nuuus inden længe.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Mandø
>Mand-ø

Bevis, nul kattedamer

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Skal lige påpege at overstående misbruger mit gode navn og rygte.

Død over kattedamer.

Claus
Gæst
Claus

Kontroversielt!