Hjem / Danmark / Papes menneskerettigheder

Papes menneskerettigheder

Jeg havde ikke forventet et opgør med konventionerne, som jo ellers af visse regeringsmedlemmer har været påpeget som et problem. Vores vanvittige flygtningepolitik der giver retskrav til illegalt ankomne fremmede var fra dag 1 en forbrydelse mod det danske folk. Regeringen har ignoreret denne cementsko om Moder Danmarks fod, og i stedet igangsat en reformation af menneskerettighedskonventionen.

Ingen udtrædelse. Ingen selvstændighed. Som kulturbærende hæderscivilisation er det en hån mod Danmark at skulle bøje sig for dette ækle foretagende.

Vi skal fortsat være slaver af denne samfundsundergravende (((institution))) og dens 47 dommere, men justitsminister Søren Pape Poulsen virker umådeligt begejstret over justeringerne som er bragt på banen. Om der er nogen af disse der vil komme os til gavn og muliggøre en virkningsfuld hjemsendelsespolitik, eller om det er en gang ildelugtende forårsgylle, mangler vi fyldestgørende svar på.

Søren Pape Poulsen har dog som en del af forhandlingerne fået et par punkter trumfet igennem på forhånd. Det var en glad Poulsen som mødte pressen.

“Vi skal som konventionsland have frihed til at straffe hvor det giver mening. Min brune kæreste kørte for nyligt spritkørsel, som alle jo så i medierne, og der blev – kan jeg love – straffet hårdt. Hårdt. Jeg vil ikke gå i detaljer med sagen men lad mig sige: han skulle ikke ind at sidde, men han kunne heller ikke sidde ned. Capiche?”, siger justitsministeren om forslag til at ændre konventionens tilgang til korporlig afstraffelse.

“Vores gammeldags og etnocentriske syn på samfundsroller for såvel grupper som individer bør justeres og afstemmes med den tid vi befinder os i. Vi har gennem den øgede berøringsflade med f.eks. afghanske borgere set et syn på drengebørn, som kan virke helt fremmed for os. Men skal det være det? Jeg mener menneskerettighedsdomstolen bør være tolerant og have en hands-off-tilgang til, for eksemplets skyld, denne bacha bazi-livsstil. Kan vi ikke rumme det? Kan vi ikke kulturelt inkorporere det? Jeg har selv med FN været på besøg i fjerne egne af Afghanistan på en fact-finding mission, som åbnede mine øjne for denne verdens forskelligheder. Mit ministeriums syn er udpræget at man sagtens kan se på drenge som glædesværktøjer til at betjene voksne borgere, uden at der skal krydses klinger med konventioner”, kommenterede en ærlig Pape Poulsen videre.

Afghanistan viser vejen for en normalisering af en pervers subkulturs hedeste drømme.

Justitsministeren afsluttede pressekonferencen med et sidste punkt som også ligger ham nært, idet han selv har indledt et kontroversielt forhold med en person fra den tredje verden. “Domstolen skal ikke stækkes. Vi vil gerne have lov at udvise hårdkogte kriminelle, men den skal også være skytsengel for folk som søger kærligheden. Danmarks porte skal ikke åbnes totalt, men bagdøren skal altid være på klem. Der er et utroligt pres fra ikke mindst Afrika, og dem kan jeg rumme i mit, host-host, ‘hjerte'”, lød det kryptisk fra en blinkende Pape.

Vi vil følge op på den kommende aftale i det omfang det bliver relevant fra en national vinkel.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
En russisk flodMorten NorupClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Pape “Bærytter” Poulsen slår til igen.

Såkaldte (((menneskerettigheder))) var en fejl lige fra starten, og det har ikke bragt andet end problemer for hvide nationer. Masseimmigration er bare konklusionen, af at alle verdens brune horder skal behandles på lige fod med europæere.

Morten Norup
Gæst

Nej, det hat aldrig været en fejl.
– Fejlen består alene i Vesteuropæernes grænseløse uvidenhed og bundløse naivitet grundet generationers ækel indoktrinering dirigeret af selvsamme jøde-magt, som har orkestreret den muhammedanske invasion.

En Russisk Flod
Blæser læser

At en nation overhovedet kan accepterer et koncept som menneskerettigheder, kan kun ske hvis de har, som du selv siger, grænseløs uvidenhed og er bundløst naive.

Universalistiske tankegange er en cancer for hvide nationer. Når man skal behandle M’tala Mugubu fra Subsahara med hans IQ på 60, på lige fod med en almindelig dansker, så er der sket en fejl.

Morten Norup
Gæst

Nemlig. Men det er først muligt når man via ondsindet propaganda har fjernet den logiske kobling mellem en nation og en race / et folk og deres kultur, normer ect.

– Afkristningen samt perversionen af kristendommen og “oplysningstiden” var det nødvendige, naturligvis kombineret med almen fordummelse.

En Russisk Flod
Blæser læser

Vi er nok mere enige end som så, men jeg skyder ikke så meget vigtighed efter kristendommen i sig selv.

En ethnostats religion burde styrke folket, dets traditioner, normer, kultur, osv., samtidig med at den værner nationen mod råddenskab og degeneration, både ude og indefra, noget kristendommen ikke altid har haft held med. Bare se på hvordan den katolske kirke eller den danske folkekirke, lefler for sodomitter, migranter og lignende.

Ikke for at sige kristendommen er ukompatibel med en nationalistisk tankegang – Positiv Kristendom ville være et godt eksempel – men mere at den format vi har nu ikke gavner os.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg har hørt, de kalder det P.A.P.E.-planen:

P ik i
A nus
P å
E n afghansk dreng

Morten Norup
Gæst

Pungen
Anses
Pænt
Erroderet