Hjem / Danmark / Et halvt minut i midnat

Et halvt minut i midnat

Siden 1947 har journalen Bulletin of the Atomic Scientists (“Atomforskernes opslag”) offentliggjort et såkaldt dommedagsur der med minutter til “midnat” skal illustrere -som navnet måske antyder- hvor tæt vi er på dommedag. Eller i hvert fald hvor tæt komiteen der står for uret mener vi er.

Uret opdateres en til to gange om året, senest skete det i Januar hvor viseren blev sat til 2 minutter i midnat. Det er det tætteste på midnat vi har været siden 1953, hvor de første brintbomber blev testet i USA og Sovjet (Cubakrisen i 1963 nåede at opstå og blive løst inden komiteen kunne reagere og var derfor ikke repræsenteret). Da der siden 2007 har været klimaforandringer med i overvejelserne, ville jeg i januar nok have sagt at de 2 minutter i midnat var overdrevet. For der findes ikke mere højtråbende og upålidelige dommedagsprofeter end klima-tosser der de seneste 30 år har fortalt os at verden vil gå under om 10-15 år hvis vi ikke alle sammen slukker for vores sparepærer når vi blinker.

Men i morges syntes jeg lige pludselig at de 2 minutter ikke var tæt nok på, det virkede nærmere som et sted mellem 15 og 30 sekunder i midnat.

På trods af at Rusland havde gjort det klart, at fly og missiler mod deres allierede i Syrien ville blive skudt ned, og at ilden ville blive besvaret, så var jøder og krigsliderlige neo-konservative i Washington klar til at risikere 3. verdenskrig. Alt sammen fordi nogle oprørere angiveligt var blevet ramt af et kemisk angreb fra Assad-regeringen, på trods af at Assad intet havde at vinde og alt at tabe ved at bruge kemiske våben.

Det eneste der holdt os fra en verdenskrig var at russerne ikke gengældte angrebne som de ellers havde lovet.

Selvom USA angreb en suveræn stat og kaldte et bluf fra Rusland der i sidste ende kunne betyde atomkrig, så er mainstream-pressen neutral til positiv stemt, og stort set alle politikere begejstrede over den skødesløse omgang med verdensfreden. Fra vores Venstre-statsmedisters officielle udmelding om at regeringen støtter det “markante militære modsvar fra vore NATO-allierede”, til Albertslunds socialdemokratiske borgmester der tweeter Informations overskrift “Skal vi bombe Assad?” med kommentaren “Øh Ja”.

Fra Washington D.C. og Tel Aviv spilles krigsmelodien for fuld smadder og vores folkevalgte danser i takt.

Øverst “Alt-Right beskylder jøderne for Trumps luftangreb i Syrien”. Nederst “Rabbinere opfordrer til målrettede luftangreb mod Assad regimet”. Fra den jødisk-amerikanske netavis Jewish Daily Forward.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Tom VensterEn russisk flodClausLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Vi lever i den mærkeligste tidslinje, hvor os naziracister prøver at undgå krig, og taler for ikke at bombe brune muslimer.

I det mindste kan man da være glad for at Assad og Putin har hovedet skruet bedre på end de nærmest psykopatiske ledere i vesten, som er åbenbart er helt rede på at risikere en ny verdenskrig, til trods for at der stadig er nul beviser på et kemisk angreb.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hvis du som naziracist er imod at bombe brune muslimer, burde du så ikke være imod Putin?

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jaaee vel egentlig Assad også men her kan man selvfølgelig sige at der er tale om en (lyse)brun muslim der bomber andre muslimer.

En Russisk Flod
Blæser læser

Hvorfor mener du at jeg skulle være imod Putin og Assad hvis jeg ikke er for at bombe brune muslimer? Vi taler udelukket om Syrien her.

Desuden er min mening om Putin og Assad kun afhængig af hvordan deres holdning gavner Danmark og danskerne, og sådan som jeg ser på det, er det kun de to overstående der undgår at eskalere denne her opfabrikeret konflikt om et kemisk angreb. Hvis Rusland eller Syrien havde svaret igen, kiggede vi nok på en reel krig i Syrien, noget der kun gavner Amerika og andre skruppelløse (((organisationer))) og (((nationer))).

Claus Boatsinker
Administrator

Til næste Dagens Blæser konference vil vi overrække Bashar al-Assad en hyldestmedalje for hans kontrasemitiske helteindsats mod 7 års jødisk terrorkampagne.

Tom Venster
Gæst

Enda en krig til fordel for rotløse kosmopolitter. Flotte saker. Kanskje vi kan trøste oss med at noe slikt vil kunne fremskynde oppvåkningen av amerikanere, men det er litt kjedelig hvis atombomber må til for at det skal skje. Vi lever i hvert fall ikke i en tid uten begivenheter. Ting kan virkelig skje raskt når jødene begynner å bli desperate.