Hjem / Verden / Indiens pøllesaga

Indiens pøllesaga

Blandt menigmand bliver indere ofte omtalt som gadeskidere. En overraskende sober og tragikomisk korrekt betegnelse, for det har vist sig at være ualmindeligt svært at få den gennemsnitlige inder til at sætte sig på porcelænstronen.

På gaden, på togstationen, i byen og på landet. Hvis hele det offentlige rum er ens personlige lokum, så er det nok ikke nemt at skulle begrænse sig til disse mærkværdige træk-og-skyl-installationer.

“Indien har de smukkeste, familievenlige strande”, sagde ingen turist nogensinde.

Med Indiens eksplosive befolkningstilvækst kommer en ditto eksplosiv pøllevækst, og det har fået FN til at reagere. De har i samarbejde med durka-durka-politikere fået introduceret en pøllemaskot, som på gadeniveau skal møde den skidende inder, og fortælle ham om toilettets glæder. Mr. Poo er hans navn.

Mr. Poos begrænsede udsyn gør, at han træder i forholdsvis meget menneskeafføring.

FN fik også produceret en animationsfilm, som skal forklare disse skabninger, hvoraf 620 millioner skider på gaden hver dag, at det er dårlig stil. Held og lykke, FN-kattedamer.

Den egentlige anledning til denne artikel var faktisk en video fra LiveLeak. Den omhandler en karrygnasker som hænger på kølerhjelmen af en statsrepræsentants bil, efter at denne ikke har godkendt hans toiletbyggeri(!).

An angry protester clung on to an SUV bonnet for four kilometres after an argument over toilets spilled over.

The incident occurred in Bareilly, India, on April 12.

Braj Lal, 34, had come with his fellow villagers to seek grants for toilets they had built, to which they were entitled under a government programme.

But Pankaj Kumar Gautam, a Block Development Officer (BDO), rejected their claim saying their toilets had deviated from the officially permitted design.

This led to an altercation and Lal jumped on to Gautam’s car when he tried to leave.

But the driver of the car refused to stop and drove away with Lal on the bonnet clinging on to the vehicle’s windscreen wipers.

Video: www.liveleak.com/view?t=aN7zC_1523614865

Så de kan få penge for at bygge et toilet, men myndighederne lægger altså hindringer i vejen for at udbetale kompensationen på grund af teknikaliteter.

Jeg er sikker på det er et slet skjult forsøg på at bevare deres (dødelige) ekskrementkultur, og ikke lade hvides sanitære sygdomssnobberi få ødelagt denne indiske pølletradition. “Skal vi også gå ind i en lille boks, når vi vil trække vejret?”, undrer den menige gadeskider sig.

Kan inderne blot holde sig i Indien, så er det fint med mig om de skider på gaden, i en pose, i bussen eller i en hat. Indtil den dag kommer, hvor en kolonisering igen kommer på tale fra et genfødt Vesterland, så må de gerne gå fuld uland for min skyld. Pøl løs, gutter.

Skrid, Mr. Poo. Du er ikke min rigtige far.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lars Lygtepæl LarsenMorningstarClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“Du er ikke min rigtige far.” Kan vi nu være sikre på dét?

Morningstar
Gæst
Morningstar

Indier tvättar både sig själva och sina kläder i Ganges samtidigt som lik av både människor och djur i mer eller mindre ruttnade tillstånd flyter omkring inte långt därifrån. Indiernas uppfattning av hygien skiljer sig uppenbarligen väldigt mycket från vår. Har sett bilder på detta så det är inget jag hittar på själv. Utifall att nån sitter och äter samtidigt som dom surfar¨in på Dagens Blaeser gör att jag avstår länkar.

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

FN’s pølledamer er udfordrer en kultur mere hellig end at påminde beskidte goyim svin at de aldrig må glemme de seks millioner.