Hjem / Samfund / Vistisen: Israels største allierede

Vistisen: Israels største allierede

Jeg indrømmer at jeg har et anstrengt forhold til staten Israel. Tidligere var jeg “ungboomer” og jublede hver gang jøderne dræbte arabere. Mest fordi det var deres perkere, og jeg ville ønske vi gjorde det samme mod vores perkere. Som borger i et feminiseret samfund tørster man efter brutalitet mod ens fjender, og Israels missildrab på enhver palæstinenser som slog en prut virkede inspirerende.

En meget unuanceret holdning at have og efterhånden som man er blevet rødmosset på pædagogspørgsmålet, så er ens entusiasme for jødisk araberundertrykkelse blevet afløst af afsky for deres generelle virke på Jorden, nu som før.

Anders Vistisen fra Dansk Folkeparti er dog ikke j-woke for at sige det mildt. Han elsker dem. Han er den ungboomer jeg var i mine spæde ungdomsår, og det er ubeskriveligt tåkrummende. Under den tragikomiske titel “Hetz mod Israel er trættende” blogger Vistisen på Jyllands Posten følgende:

Siden israelske soldater og palæstinensiske terrorister og demonstranter stødte sammen 30.marts i Gaza, har debatten i Danmark kørt efter den samme velorkestrerede drejebog som de sidste fyrre år: Israel er den udfarende part, voldsudøveren, der altid reagerer med overdreven magt mod de stakkels palæstinensere

Hvor er løgnen??

Og efter 30.marts, hvor op mod tyve palæstinensere døde efter en voldelig demonstration, spillede den sædvanlige klike af forargelsespolitikere fra venstrefløjen sin sædvanlige anti-israelsk plade. Og ganske, som det er sket før, spillede danske medier villigt med på ideen om den israelske voldsmassakre.

Ja, selv Socialdemokraterne, som ellers normalt har tætte bånd til det jødiske samfund, pippede med på FN´s skøre idé om en uvildig undersøgelse af hændelserne 30.marts. Men hvad har Socialdemokraterne, Enhedslisten, SF, Alternativet, FN og hvad der ellers findes af Israel-hader, egentlig tænkt sig? Skulle et undersøgelsesudvalg nedsættes og derefter interviewe soldater, terrorister, demonstranter osv. Naiviteten skriger jo til himlen.

Ja, det er naivt at tro at Israel kan blive stillet til ansvar for sine forbrydelser siden 1948, tilfældigvis det år hvorfra Mellemøsten har været præget af uro og krige. Hvad kan dette geopolitiske mareridt skyldes? Kan der være et arnested for de utallige krige og millioner af døde? Er vi igen i en situation hvor en mand bliver smidt ud af 109 værtshuse, men det er de hadske værtshuse som bærer skylden og ikke hans egen horrible opførsel? Hmm…

Og da den israelske ambassade i Belgien efterfølgende udsendte en meddelelse, der godtgjorde, at ti af de dræbte efter demonstrationen, var kendte terrorister fra Hamas og Al-Aqsa Martyrernes Brigade, blev det selvfølgelig ikke dækket af medierne. Men der havde Israel også fået sine sædvanlige forargelses-tæsk, og derfor var der selvfølgelig ingen grund til at nuancere, hvad der skete 30.marts. Og det selvom, at alle med den mindste viden om palæstinenserne ved, at ingen kan røre en finger i Gaza, uden terrororganisationen Hamas er involveret. Og at det er mere reglen end undtagelsen, at terrorister i både Hamas og Al-Aqsa Martyrernes Brigade bruger en hver anledning til at kamuflere sig som civile i deres krig mod Israel.

Mod en brutal, hårdt bevæbnet erobrer som har stjålet deres land må den ubevæbnede befolkning danne modstandsbevægelser. Jeg er ikke fan af islam, bevares, men hvad tænker Vistisen sig? At de skal sætte sig på sofaen og se palæstinesisk X-Factor, mens jøderne eksproprierer deres arv? Hvordan forholder han sig så til danskernes ret til Danmark, er det næste presserende spørgsmål. Interessant tanke.

Hvis palæstinenserne er så uskyldige, hvorfor blev der så kastet i hundredvis af molotovcocktails fra Gaza ind i Israel?

Når man ikke må have sin egen hær, endsige være bevæbnet, hvad i alverden skal man så gøre? At kaste sten og benzinfyldte flasker mod en militaristisk besætter er vel ikke ude af proportioner?

Hvorfor blev der så opdaget tre tilfælde af mortergranater skudt ind mod Israel?

Fordi en bevæbnet fjende i en krigssituation vel kan mødes med våben, omend kun i stærkt begrænset og ineffektivt omfang?

Og hvorfor brugte Hamasmedlemmer kvinder og børn som menneskelige skjolde under demonstrationen 30.marts, så det var stort set umulig for de israelske soldater at få ram på dem, der ikke ønskede en fredelige demonstration?

For ikke at blive myrdet af jøder, alene af den grund at disse i nogen tilfælde ved at det er dårlig pr at pløkke børn for åben skærm (selvom det sker igen og igen)?

Alt dette er ikke blevet afdækket væsentligt i danske medier og blandt meningsdannere, og det viser med al tydelighed den slagside mod fordømmelse af Israel, som ofte finder sted i Danmark.

Jeg vil modsat sige at meget lidt, hvis noget overhovedet, er blevet afdækket i de danske medier omkring den jødiske undergravning af de vestlige lande, ikke mindst i indvandringsspørgsmålet, som jo burde ligge Vistisen og Dansk Folkeparti på hjerte. Der er nok at tage fat på. Også i dansk kontekst!

Vi skal i det hele taget gøre op med vores trivielle fordømmelse af staten Israel, mens vi sidder på behørig afstand på vores høje hest og spiller hellige. Israel er det eneste demokrati i Mellemøsten og vores allierede i kampen mod terror.

Der er også valg i Iran og ligesom Iran har Israel en masse restriktioner omkring repræsentation i valg. Men kigger vi på diskursen i Danmark, så er denne demokratifetish også ved at være udspillet. Og allieret mod terror? A-hva? Ved at sende danskere i døden i Mellemøstkrige, skabt af neokonservative med (((dobbelt statsborgerskab)))? Millioner af civile døde, billioner spildt. Israel er tilsyneladende cancer. Men de er vores allierede i krigen mod terror; den terror i Vesten som er forårsaget af muslimer, hvis tilstedeværelse vi i høj grad kan takke massiv jødisk aktivisme for. “Tak”, eller…(?)

De forsvarer deres grænser, som et hvert andet land ville gøre, hvis det konstant var angreb fra terrorister. Og vores lange, gode historie med staten Israel fortjener bedre end forhastede og ensidig fordømmelse.

DET kan vi bruge til noget. Vi burde følge deres eksempel på det område: beskytte vores grænser, skabe et dansk Danmark og skide på verdenssamfundets globalistiske indvendinger. Der er jeg enig. Men Danmark er også et tusindårigt pragtrige, og ikke en stjålet dynge sand.

I stedet for altid at tro på palæstinensernes offerretorik og manglende lyst til samarbejde, burde medierne og meningsdannere i stedet begynde at forholde sig til, at en stor del af palæstinenserne er styret af terrorister, hvis eneste mål i tilværelsen er med blodsudgydelser at udslette staten Israel fra jordens overflade.

Men det er nok for meget at forlange.

Min pragmatiske holdning har et stykke tid været at Israels eksistens er at foretrække, for så har vi da et sted at have dem, i stedet at skulle være vært for dem i Vesten, med demografisk krigsførelse gennem indvandring, feminisme, sodomipromovering, demokrati, mediekontrol, pengekontrol og broderkrige til følge.

Men nogen dage ville det mest være rart, hvis de var et sted hvor de ikke kan gøre skade og skabe konflikter. Og så er Israel ikke brugbart. Hvad med Antarktis (Icebergrael?)… eller Mars? Afstanden varierer med planeternes baner, men det er i hvert fald mere end seks millioner kilometer. I kan tage en ivrig Vistisen med. Shalom og god tur.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
MemesLarsLarsenAltmarkClausLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

der skal to til at danse tango. Forskellen er bare, at når Israel byder op, er det med toptrænede kommandosoldater, bevæbnede med de mest højteknologiske våben de amerikanske skatteydere kan betale og når palæstinenserne gør det, er det med højgravide knivstikkere og børn med sten. Det er en farce og det har stået på alt alt for længe.

Lord of the Frogs
Administrator
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Mfw hollow earth nazisterne springer frem fra antarktis og udsletter Icebergrael

Memes
Gæst
Memes

En mand har lov at drømme.

Vril…