Hjem / Danmark / KLISTERMÆRKER opsat på BORNHOLM! (OPDATERES)

KLISTERMÆRKER opsat på BORNHOLM! (OPDATERES)

Forsiden af dr.dk byder på en ret så heftig og saftig historie. Den har det hele: spænding, drama og ekstremer. Vi licensbetalere er til stede. Vi oplever sensationen. Den neutrale, objektive påblik sørvis når den er bedst: “BERYGTET BEVÆGELSE SPREDER NYNAZISTISK BUDSKAB PÅ BORNHOLM”. Ja, det er den faktiske overskrift hos licensgiganten. Men det bliver meget – meget – værre, når dette smudsorgan går Fuld Løgnepresse(TM).

Vi skal holde øje med voldsparate højreekstremistiske grupper. Der skal ikke mere end en enkelt person til, at situationen bliver farlig.

Sådan lyder vurderingen fra Malte Frøslee Ibsen, der er postdoc i politisk teori ved Københavns Universitet, efter at gruppen Den Nordiske Modstandsbevægelse, Nordfront, i den seneste tid har forsøgt at sprede deres budskab på Bornholm.

Budskabet lyder på ‘et stærkt og forenet Norden.’

OH MY FUCKING GOD!!! ET STÆRKT OG FORENET NORDEN? HVOR ER MIT LUGTESALT?!?

Men lad os allerede her afsløre Danmarks Radios “ekspert” Malte Frøslee Ibsen. Det er sådan gammelmedierne hjernevasker enkefru Sofakartoffel. Sensation og tilsværtning, bakket op af tilsyneladende eksperter. Ekstremisten i denne sag er dog ikke aktivisten fra Nordfront. Det er den rabiate kulturmarxist Malte Frøslee Ibsen, som er fortaler for (((Frankfurterskolen))), den jødiske samfundsundergravende institution, man kan læse uddybende om i Kevin MacDonalds bog Kritikkulturen (Culture of Critique).

Om Malte citerer jeg fra Peter Neerup Buhls seneste bog “Liberalfascismen“:

Som et typisk eksempel kan nævnes Malte Frøslee Ibsen på Institut for Statskundskab, KU. Han præsenterer sig selv således på instituttets hjemmeside: “I min PhD-afhandling undersøger jeg, hvilke begrebslige, metodiske og teoretiske ressourcer traditionen omkring den såkaldte Frankfurterskole stiller til rådighed for en teori om global retfærdighed. Mit postdoc-projekt sigter mod at udvikle en retfærdighedsteori, der gør os i stand til at begrebsliggøre globaliseringens underminering af demokratisk selvbestemmelse indenfor nationalstater som en global form for strukturel uretfærdighed, der kræver en transnational og potentielt global udbygning af de politiske institutioner, som formidler den demokratiske selvbestemmelse.”

Der er jo så sandelig grund til at se på undermineringen af demokratisk selvbestemmelse inden for nationalstater, men Ibsens dagsorden er tydeligvis at udbygge netop Frankfurterskolens lieberalfascistiske ide om retfærdighed. Det fremgår også af hans indlæg i Politiken (16. april 2017) under overskriften “Forsker: Stop højrepopulismens fremmarch”. Typisk er det også her, at forskertitlen bruges til at få pondus for standpunktet, skønt Ibsen på sin hjemmeside bedyrer, at som debattør er han blot borger på linje med andre: “Jeg deltager aktivt i den danske offentlige debat, primært i rollen som politisk engageret borger, særligt i spørgsmål omkring forholdet mellem demokrati og kapitalisme, EU, flygtningekrisen, og køn”.

Man får AIDS af at læse om hvad det er for danskfjendske monstre, som Danmarks Radio inkorporerer i deres ækle propaganda, præsenteret som journalistik. Men tænk over det hver gang (((pressen))) bruger eksperter til at underbygge deres tilsvining af dissidenter. Vi vender tilbage til den oprindelige artikel:

På Den Nordiske Modstandsbevægelses danske hjemmeside angiver de alle deres aktioner, og her fremgår det, at en eller flere personer fem gange i år har delt løbesedler ud og sat klistermærker op forskellige steder på øen.

Ifølge gruppens hjemmeside drejer det sig blandt andet om mindst 400 løbesedler, som både skulle være delt ud i Gudhjem, Hasle og Rønne.

På gruppens egen hjemmeside beskriver de sig selv som en revolutionær, nationalsocialistisk kamporganisation.

Og Malte Frøslee Ibsen fortæller at gruppen har afsæt i det nynazistiske miljø i Sverige:

– Det er en højreradikal gruppering i den nynazistiske ende af skalaen, der ønsker en fælles nordisk nationalsocialistisk stat, forklarer han, og tilføjer:

– Gruppen tager udgangspunkt i den svenske nynazistiske miljø, hvor flere af de siddende medlemmer er dømt for voldskriminalitet. Derfor må man også formode, at det er en voldsparat politisk gruppering.

Det er så useriøst, så åbenlyst fordrejet, at man skulle tro at de ville undgå at lægge side til en sådan “analyse”. Men det vil DR gerne, til absolut ingens overraskelse.

Der skal kun en person til et brandattentat

Den danske afdeling har i de seneste år uddelt, hvad de selv kalder propagandamateriale og klistermærker, i en række danske byer rundt om i landet.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at det er mindre farligt, og derfor bør man være opmærksom på voldsparate grupperinger som Nordfront, tilføjer han:

– Der skal ikke særlig mange folk til, før det kan få katastrofale konsekvenser. I Sverige har de blandt andet stået bag brandattentater mod asylcentre. Og en vanvidsperson med en molotovcokcktail kan forette ganske meget skade på både mennesker og materiel.

På løbesedlerne står der blandt andet, “Opråb til modstand.
En opfordring til dig om at deltage i kampen for et stærkt og forenet Norden”

Modstand mod befolkningsudskiftningen og et stærkt og forenet Norden? LUK DET NED! GOYIM ER GÅET OVER STREGEN!

Noget, der i sidste uge fik en af øens lokalpolitikere til Facebook-tasterne. Det drejer sig om Morten Riis, der er formand for børne- og skoleudvalget i kommunalbestyrelsen for Enhedslisten.

– Jeg synes det er skræmmende. Jeg har hørt om Nordfront som er en regulær nazistisk organisation med holocaust-fornægtere, og de er voldelige. Så jeg synes, det er uhyggeligt, når de begynder at dele materiale ud på Bornholm.

Jeg ryster bogstaveligt talt. De forsvarer sig hvis de bliver angrebet??? OG de betvivler for længst afslørede løgne om brusere med insektgift og pedaldrevne kranieknusermaskiner? Ja, Morten ‘Lenin-slikker’ Riis, det er super uhyggeligt. Og tænk sig at disse frække slyngler, som ikke respekterer opdigtede jødeeventyr, har uddelt seks millioner løbesedler på Solskinsøen. Tænk sig!

Morten Riis blev præsenteret for løbesedlen af en bekendt, som havde fået den leveret i sin postkasse i Rønne.

Det har ikke været muligt at få et interview med en repræsentant fra Den Nordiske Modstandsbevægelse, da de ikke vendt tilbage på DR P4 Bornholms henvendelser.

Det var helt sikkert tilfældigt at DR kontaktede en lokal kommunist for at høre hans “reaktion”… Jeg ville sige ‘skam jer’, men det er Danmarks Radio vi har med at gøre. De besidder ikke skam i livet og bør ruske tremmer for deres medvirken til det multikulturelle helvede der er skabt i vort fædreland.

Held og lykke med såvel uddelingen af løbesedler som opsætning af klistermærker, lyder det hermed fra redationen på Krystalgade til denne nordiske modstandsbevægelse.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æMorten NorupClausDanielClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
JarlEgbert
Gæst
JarlEgbert

Jeg set de samme klistermærker opsat i Roskilde, som ellers er en højborg for autonome punkere og andet lort. Det var en stor “white pill” !

En Russisk Flod
Blæser læser

Det er godt at se at Nordfront er blevet mere aktiv i Danmark, i gade billedet kan man nærmest ikke undgå at se en plakat eller et klistermærke med jævnt mellemrum. Så stor ros til dem.

Det er også meget sjovt at se DR droppe alle foregivende om professionalitet, med clickbait artikelnavne og røde ringe, så deres lettere evnesvage målgruppe af læsere også kan følge med.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Overalt i København er der ANTIFA klistermærker ang “Væbnet Revolution” og “Klassekamp med alle midler”.

Selvom det har været der i en 20-30 årig periode, så har DR endnu ikke lavet en artikel om hvor problematisk, denne banale form for aktivisme er!

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

faldt over den her på Hans Tavsens gade. Klistermærkekrigen er et lukket system der har overlevet tid og sted og nu eksistere på et plan langt væk fra den virkelige verden. imgur.com/a/IzR4i

Morten Norup
Gæst

Hvor er det det da tragisk at være vidne til alle disse dybt feminiserede og endeløst indoktrinerede rede-pissere, som glad og gerne udstiller deres grænseløse uvidenhed.

-Før jøde-magten tog kontrollen og lykkedes med at aflive elite-universiteterne efter krigen, var patetiske sinker som ovenståendes fremturen som ekspert i diverse medier en umulighed, men ved at fjerne magisterkonferencen lykkedes man med at realisere ((( kommunisternes ))) våde drøm og idag mærker vi for alvor konsekvensen.

– At sodomitten ikke behøver at frygte repesalier fra fred unge danere er i princippet også har skændsel.

mvh.

Morten Norup
Gæst

* fra vrede unge danere skulle der stå

Daniel
Gæst
Daniel

Fra deres egen artikel om det samme

• Vi anvender kun vold i selvforsvar. Vi er ingen voldsom eller voldsparat organisation, men en civil og legal modstandsbevægelse.

• Vores medlemmer har aldrig sprængt flygtningeboliger. Det som løgnereporteren referer til, er sandsynligvis en sag i Sverige, hvor afhoppere fra Modstandsbevægelsen valgte at angribe et flygtningecenter. Ikke engang anklageren i den pågældende sag forsøgte at forbinde hændelsen til Modstandsbevægelsen, men var derimod meget tydelig omkring, at disse individer havde handlet ud fra eget initiativ.

Men det nævner løgnepressen ikke med et ord

[s36]Modstandsbevægelsen fik omtale på P4 Bornholm[/s36]