Hjem / Indsigt / Nej tak til muggihomoer

Nej tak til muggihomoer

Præsident Drumpfff havde en pointe da han i 2016 sagde, at Mexico ikke sender deres bedste. Der var narkosælgere, voldtægtsmænd og mordere i hobevis blandt millionerne som strømmede over grænsen. Men blandt de fremmede der vælter ind, dyrker vi også de værste elementer og opfordrer de mest perverterede og degenererede træk hos de uvelkomne gæster til at markere sig.

I Amerika ser man rigtig mange lah-dee-noo-svanser, mens disse giardiasis-befængte typer ikke er at finde i Puerto Rico, Mexico eller andre latinamerikanske skidthuller. I hvert fald ikke som en højlydt og demoraliserende subkultur. Se blot natklubskyderiet i Miami, hvor Omar Mateen dræbte cirka 50 tacobøsser. Det myldrede med dem. Det er frugten af den LTBQPBSAZJFW-sygdom som bevidst injiceres i vores samfund. Det kulturelle bombardement fra de amerikanske (((medier))), promoveringen af de ækleste subkulturer som noget normalt og acceptabelt, har tydligvis en effekt på disse lavintelligente mandslinger.  Stiller du råddent affald udenfor vil det også tiltrække rotter.

“Are you suggesting you do not want to wear the ribbon?”. AIDS-kulten er Vestens nye religion.

I Danmark har vi også 30 års hård propaganda bag os, og nu søger den undergravende mediemastodont DR igen at få normaliseret sodomi, denne gang blandt muggisegmentet. Deres bagdørspræmieperker Abdel Aziz Mahmood er trækplaster for deres syge programserie ‘Helvedes Homo’, om hvordan muggier ikke synes homofili er super duper. Parafile muslimer står frem og seerne skal således føle sympati med disse fremmede, som er hoppet på Klovnedanmarks midlertidige, vamle ‘bøsser er normale, lol” narrativ. Abdullahs og Mahmoods imam er selvfølgelig knap så begejstret, og spejder efter flade tage i nærheden.

DR2-programmet ”Helvedes homo – en muslim springer ud” følger forfatter og TV-vært Abdel Aziz Mahmouds personlige rejse fra skabshomoseksuel muslim til frontlinjen i debatten om homoseksuelle muslimer.

– Hidtil har jeg ikke ville lave programmer som det her. Ikke noget der satte muslimer i et negativt lys eller sværtede dem til. Det var jeg træt af, og jeg begyndte at blande mig i debatten for at fortælle de gode historier. Men der er bare et problem her, siger Abdel Aziz Mahmoud i programmets intro.

Den 35-årige tv-vært sprang offentligt ud som homoseksuel i oktober 2016. Det skete i programmet ”Familien fra Lærkevej” på DR2, hvor han i seriens sidste program flyttede sammen med sin mandlige kæreste.

Al muslimsk seksuel aktivietet er uønsket, og selvom disse perverse stodderes udskejelser ikke fører børn med sig, så hører det ingen steder hjemme. Eller rettere: det hører ikke hjemme i Danmark.

Mens Abdel Aziz Mahmouds seksualitet er en sidehistorie i ”Familien fra Lærkevej”, bruger tv-værten det aktuelle program ”Helvedes homo” til at skildre sin omgangskreds reaktioner på nyheden samt imamers og rettroende muslimers generelle syn på homoseksualitet.

Imam: Homoseksualitet er en synd

Af udsendelsen fremgår det, at Abdel Aziz Mahmoud har haft svært ved at finde imamer, der vil udtale sig om homoseksualitet foran kameraet. Det lykkes ham dog at lave en interviewaftale med imam Kassem Rachid, der mener, at homoseksualitet er en synd, og at det strider imod den hensigt, Gud har haft med mennesket.

Selv en blind ged finder græs, og noget godt har disse sandvandaler trods alt nappet fra vores bibel. Al sund fornuft afstøder homoseksualitet og dette udtrykkes selvfølgelig også gennem menneskets religioner. At vores egen folkekirke er blevet kidnappet af kulturmarxistiske kattedamer er en anden sag.

– Der er nogle, der går så langt væk fra Guds ord og den måde, som Gud har skabt os på, og i stedet følger sine lyster og sine ønsker. Det handler også om den måde, man er opdraget på og det hjem, man kommer fra, siger Kassem Rachid og uddyber:

– Hvis man vokser op i et hjem, hvor man ikke får den rigtige kærlighed. Måske har forældrene et problem med alkoholisme, er narkomaner eller andre ting, så vil et barn, der vokser op i et sådan hjem, ikke vælge den rigtige måde at leve på. Man har brug for hjælp. Jeg er sikker på, at de mennesker har brug for vores hjælp og vores støtte, så de kan finde den rette vej igen.

Da Abdel Aziz Mahmoud i programmet afslører overfor imamen, at han selv er homoseksuel, opfordrer Kassem Rachid ham til at arbejde aktivt for at bekæmpe sin homoseksualitet.

– Jeg er 100 procent sikker på, at du nok skal komme ud af det. Og jeg er 100 procent sikker på, at det stadig er en unaturlig måde at leve på, siger han.

Særligt beskeden om at Abdel Aziz Mahmouds homoseksualitet skulle skyldes en dårlig opdragelse, rammer ham hårdt, og han lægger op til, at han i næste program vil opsøge andre imamers synspunkt.

Hvis en imam spiller Super Mario 2 (doki doki panic konverteringen), betyder det så at jeg ikke kan spille Super Mario 2 (doki doki panic konverteringen)? Nej, naturligvis ikke. Vi kan godt have overlappende meninger om dette og hint. Men Abdel kan finde et andet land at lege bærytter i, og hans imam kan ligeledes finde et andet land at fordømme ham i.

Hjem til de flade tages land.

Vi har rigeligt af smuds at bekæmpe på vores egen tallerken, så vi har ikke brug for horder af læderklædte ørkensvanser til at pervertere vores krakelerede samfund yderligere. De kan sådan set gøre hvad de vil, disse eksotiske bagbordspirater. Stikke hvad de vil ind hvor de vil. Bare de gør de i deres egne lande. Dagens Blæser er imod diskrimination. ALLE skal hjem, UANSET deres seksuelle orientering. Shalom og god tur.

Er dét deres Milo?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Morten NorupClausNugger Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Nugger
Gæst
Nugger

Nej tak til homo smovser.

Morten Norup
Gæst

Brugen af “regnbue-farven” skyldes at det er et symbol for deres gud Lucifer.
– (Det er ikke en joke).

Morten Norup
Gæst

Blot som et lille indskud i debatten, så vil jeg blot oplyse eventuelle religiøse analfabeter at homofili og race-blanding også er aldeles NO-GO indenfor kristendommen og begge dele straffes med døden.

Desværre glemmer mange, at korsridderne var kristne. – Det samme var Jan d. 3., der frelste os fra den muhammedanske invasion ved Wiens porte i 1683.

Kristendommen diskriminerer kønnene og racerne imellem – som det kun er naturligt.

www.christogenea.org