Hjem / Verden / Londons stikkeri stikker af.

Londons stikkeri stikker af.

Husker du David Hogg og Emma Gonzalez, de to teenaktivister som ville forbyde amerikanernes adgang til våben?

Fordi så får man et fredeligt tusindårsrige og kan sige peace maaaaaan uden at dø i en spontan kugleregn?

Well, gov’ner, London har leget DR Detektor med disse møgunger og testet tesen med knivmetoden. Det krævede blot to elementer:

  1. Millioner af negere og pakistanere
  2. Knive

Badabing. Tag den, pistolhadere. Vi fik forrige uge historien om at London for første gang har overgået New York i antal mord og har nu præsteret 55 mord på 98 dage, noget vi ellers skal helt til Sverige for at finde magen til.

Stemningen i New York er trykket efter Londonistans overraskende overhaling.

Men importerer man den tredje verden, så er resultatet at man får den tredje verden. Der var en mikrohjernet teori, som man over en række årtier testede i et laboratorium kaldet “hvides lande”,  og som gik ud på at der fandtes magisk jord. Så hvis man omplacerede millioner af dumme, voldsivrige, primitive, semi-kannibalistiske udyr på vores fædrende jord, så ville denne handling alene civilisere dem og gøre dem til mennesker man kunne sameksistere med.

Det ved vi nu var en fejl. Det viste sig også i et samtidigt eksperiment at hvis man flyttede rotter ind i en hestestald, så blev rotternes afkom ikke til heste. Det vendte op og ned på alles forestillinger! Nu tænker nogen, fortrinsvis blodtørstige nationalister, at man skal føre en politik som ikke trodser Moder Natur, og naturligvis ikke dele sit land med racefremmede horder.

Londons magiske jord kunne ikke redde disse raketprofessorer.

Grunden til at London har haft succes med at få mordraten helt op i skyerne er, at de driftige negere har indført konkurrenceelementet. Man får point for sine gerninger og de sociale medier skærper deres indsats.

Another article in the Mail revealed that blacks as young as nine are playing a sick game called “Scores” where they win points for stabbing people and committing crime. According to the report, the competition “between rival gangs bidding to outdo each other” is being fed by the perpetrators “boasting of their gruesome handiwork on social media.”

An informal ‘tariff’ of crimes goes from low-level items such as invading a rival gang’s territory to stabbing someone and ultimately up to murder, the report continued, adding that “more points are awarded if the knife is inserted all the way up to the hilt or if the victim is stabbed in the face or another area where a scar will be visible.”

The article also revealed that the blacks’ favorite “music,” called “Drill Rap” features “masked performers rapping about drugs, shootings and stabbings.”

As to be expected from the race-denying establishment, the UK’s Home Secretary Amber Rudd announced a package of “new measures” over the past weekend following a week of violent attacks.

The new measures announced by Rudd include plans to make the possession of certain types of knives and acid illegal, and to introduce “drug dealing telecommunications restriction orders” which will enable police to shut down mobile phone lines used by the drug gangs.

None of these measures will have the slightest effect, because the cause of the crime plague is not “environment” as the race-deniers believe, but simply the fact that London is majority nonwhite, and therefore has a culture which is a reflection of the majority of inhabitants now living there.

Ja, den officielle britiske indsats indbefatter naturrligvis ikke at komme af med den gruppe som stikker folk ihjel (negere/muggier), men i stedet at forbyde knive, selv engangsbestik, og tigge Londons fortovsaber om frivilligt at aflevere deres stikkeværktøj. Men tusind “bin the knife” kampagner gør intet ved afrikanerens natur. Kun en total repatriering kan redde London, men det er i sagens natur ikke på tapetet. Endnu.

Oi, bruv. Bin that knoife and get a loife, bruv.

Der sker nok ikke det store i Syrien, men London ville som mange andre byer i Vesten have haft godt af en atombomberegn. Vi har allerede begyndende floder af blod i de britiske gader. Enoch Powell havde ret i hans betragtninger, hvilke byggede på simpel demografi og basale kulturelle betragtninger. Men (((nogen))) insisterede på at gøre Europa multikulturelt, og de kalkulerede med at de nok ville blive skyldsbelagt for deres part i denne forbrydelse.

Enoch Powell ville blive arresteret øjeblikkeligt af regnbuehatklædte bobbies, hvis han holdte sin tale i 2018.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
En russisk flodLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Enoch Powel var bare ikke pessimistisk nok ville tiden vise

En Russisk Flod
Blæser læser

At blive dolket i ansigtet af en fortovsabe og derefter få smidt syre i det af en kebabsnedker er bare ‘part and parcel’ at bo i en storby.