Hjem / Indsigt / Kvinders valgret er en historisk brøler

Kvinders valgret er en historisk brøler

“I dyb respekt for de kvinder og mænd som sikrede at kvinderne fik valgret i 1915”

Denne skammens sten blev dumpet foran “kvindernes eg” som står ved Koldinghus i 2015. Den fejrer den nationale tragedie som stadig udfolder sig, ikke bare i Danmark, men alle demokratiramte lande. Lad mig slå fast at de fleste mænd, lad os kalde dem X-Factor-zombier, ikke er kompetente til at træffe beslutninger om nationens vel, præcis som 99% af vore politikere.

Det burde være de bedste af de bedste som udpeges til at styre Moder Danmark i denne skæbnesvangre æra.

I det omfang der skulle stemmes ville det være mere hensigtsmæssigt, at man for eksempel fik en familiestemme ved barn nummer to, afgivet af faderen, og eventuellt fik en ekstra stemme ved barn nummer fire. Det er blot en tanke og med garanti en forbedring af det råddenskab der hersker i dag.

Vi ser adskillige ting ved lande der har stemmeret til kvinder. Ulykkerne vælter ned. Samfundet feminiseres, statens omfang eksploderer, velfærdsuddelingen eskalerer, børnepasningen udliciteres til staten, nem adgang til skilsmisse lovliggøres, fosterdrab lovliggøres og – ikke mindst – den mandlige beskytterrolle undermineres og landets porte åbnes. En malplaceret forsørgertrang for alle verdens primitive, hjælpeløse skabninger udløses politisk og  vi ser i valg efter valg, mens befolkningsudskiftningen er i en kritisk, dødsensfarlig fase, at kvinderne i langt større grad end deres ligeledes inkompetente mandlige modpart, vedblivende stemmer for masseimport af fremmede.

Det var disse skadelige elementer som (((feminister))) søgte at udløse for at undergrave hvide samfund. Det har været en ret så total sejr.

Kvindens rolle har aldrig været at blande sig i politik. Giv trods alt ikke dem skylden. De gør blot hvad deres natur byder dem, og det inkluderer tragisk nok en patologisk altruisme, foruden en iboende trang til en maskulin tilstedeværelse (muggier), efter de har feminiseret deres omgivelser gennem demokratiets processer. Denne erkendelse er livsvigtig. Deres ærefulde rolle er at finde i familiens rammer, ikke i rigets styre. Skaden er sket i dag, men når og hvis en oprydningens tid henruller, så skal vi naturligvis ikke gentage fortidens enorme fejl. Stemmeret til alle var og er en katastrofe for Danmark.

Kvindernes eg bør varme i kaminen på en kølig efterårsdag. Vi ses i Kolding til fældningen?

#FældKvindernesEg

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja Slick Willy (Bill “Still dicking Bimboes” Clinton) var på besøg i KBH idag, men der manglede lidt en demonstration fra Pussy-March typerne, en voldtægtsforbryder som ham burde være prime-target.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Også har jeg ikke engang været inde på hans tilknytning og mange rejser med privatfly under hans præsidentperiode, uden Secret Service til pædofili dømte Epsteins ø.

View post on imgur.com

Talen var (((globalisme))) af den værste skuffe, han shamede endda danskerne for at kigge indad og sætte os selv først, istedet for at deltage i det multikulturellesamfund.