Hjem / Samfund / Mia Mercado håner kørestolsbrugere

Mia Mercado håner kørestolsbrugere

Jeg læste en ret så ubehagelig overskrift hos dr.dk. Vores socialminister, som til min overraskelse hedder Mia Mercado, har fået nok af krævende handicappede. De har åbenbart bombarderet hende med krav om ramper til højre og venstre og nu har hun tilsyneladende fået et form for sammenbrud.

“Socialminister står op for handicappede”

Ikke længere vil hun høre på deres klager og ting de forlanger. Hun vil fornedre dem. Dagens Blæser spurgte Mercado om hvad hendes opførsel skal afstedkomme.

Ja, jeg står op nu. Ser jeg een til af de spassere eller benløse klynkerøve, så rejser jeg mig, det er korrekt. De skal se min mobilitet, min brugbare krop og lære lidt respekt. Jeg har et formål, et virke og de har som semi-grøntsager ikke andet at gøre end at kontakte mig konstant om ligegyldigt lort; om et trin i Gentofte svømmehal, om skæve brosten i Sønder Felling. Det er verdens mest trælse mennesker, så ja, jeg rejser mig demostrativt i deres nærvær. Det gør jeg. “

Vi tager afstand fra ministerens opførsel og opfordrer til respekt for alle danskere, uanset deres fysiske formåen.

 

Som en betingelse for vores donation fra den russiske stat skal vi have mindst 35% falske nyheder.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenJan HerzelbergEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Mai Mercado ydmyger alverdens ynkelige krøblinge med sin Arno Breker-fysik!

Goseph
Blæser læser
Goseph

Igen viser den dansker regeringen sit grimme raicisteugeniske ansigt!!111 Fandme udtroligt at,,,,, selv efter licensbetaling bliver gratis gennem skatten,,, at dR kan støtte denne rabiate antifa racistisk nazi holdning.. , dE kunne ligeså godt åbne gaskamres2!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Forkastelig opførsel