Hjem / Samfund / Verdenshistoriens mindst overraskende AIDS-patient

Verdenshistoriens mindst overraskende AIDS-patient

Der er cirkus i gaden. Og for en gangs skyld er det dog ikke klovnene, men den skæggede dame, vi har med at gøre. Nuvel, i sidste ende er det nok også (((klovnene))), der står bag denne affære, men det er anden snak.

Den tidligere melodigrandprixvinder, Conchita Wurst, er for nylig kommet ud af skabet. Ikke som sodomit—det opdagede vi vist allerede, da han i sin tid stavrede om bord på scenen for at fremvise sin dristige kombination af kjole og fuldskæg—men som sodomit 2.0 (dvs. HIV-positiv).

Iflg. Conchita selv sker dette efter en eksbøsseven, der åbenbart havde fået ondt i røven på mere end én måde, havde besluttet sig for at gå til pressen med historien. Jeg synes dog ikke, der er meget nyhed over denne “nyhed”. Alene det, at manden nu åbenbart har fået sig en næsepiercing fik mig til at tænke “AIDS!”; når han så ovenikøbet er svans, og antageligt får halvfed på, hver gang han nærmer sig dametøjsafdelingen i H&M, kan man vist roligt sige, at denne HIV-diagnose ikke burde have den store nyhedsværdi for nogen.

Det ville svare til, at man blev så vred på mig, at man ringede til Mikkel Andersson og sagde: “Eric Kreutzmann, det er ham psyko-nazist-jødeknuseren, alle damerne vil ha'”. Jo tak, det overraskede vist sådan cirka ingen.

Vedkommende ville nok også sende et billede af mig

Men måske burde vi være med tolerante og imødekommende over for folk som hr. Wurst. Det er trods alt almindeligt kendt, at andre folks valg og handlinger aldrig indirekte kan påvirke os. Der er derfor absolut ingen grund til at være betænkelig ved normaliseringen af en AIDS-ramt transvestit med ring i næsen. Lad os blot alle gå klædt sådan, som vi synes, bedst udtrykker vores indre følelser og væsen. For den gennemsnitlige danske mand er det snabelsko og en stor rød næse—for Conchita er det hofteholder og noget andet, der bliver stort og rødt.

Et gammelt indiansk ordsprog, der her er yderst relevant: “døm ikke en mand, inden du—som han selv så ofte gør det—har gået en mil i hans søsters tøj.”

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenMorten NorupIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det simpelthen til grin at en der har været dum nok til at få HIV, nu bliver hyldet.

Lad os istedet fokusere på den totalt dekadent adfærd i homo-miljøet der er årsagen til AIDS, nu udbredes i vesten igen, efter vi havde brugt 30 år og flere 100 milliarder på at komme det til livs.

Det massive antal stoffer og løsslupne holdning til afskyelige former for sex, på tværs af alle huller og bekendtskaber, er en katastrofal cocktail.

Kulturmarxisternes landsforræderi skal aldrig glemmes.

View post on imgur.com

Nogle tosser, mener også at homo og lesbiske par skal have lov til at være forældre, uden at tænke på børnenes tav. Børn i sådanne forhold klare sig over en bred kamp langt dårligere i samfundet fremadrettet og bliver en belastning for staten pga psykiske-problemer, der afstedkommer af forældrenes unaturlige livsstil.

View post on imgur.com

Morten Norup
Gæst

Hvis man vil forstå jøde-magtens degenerede perversioner, så er man nødt til at studere Talmuden / Satans doktriner.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Woah mirin hard @Kreutzmann