Hjem / Danmark / Stop de frække grønlændere!

Stop de frække grønlændere!

Jeg har tidligere skrevet, at vi sagtens kan sameksistere med de indvandrede inuitter på den danske ø Grønland, når først vi har sat dem uden for indflydelse og fået den fulde kontrol. De har været deroppe længe og kan således godt være en del af faunaen. Det var min tanke.

Men nu er jeg da ved at blive i tvivl. Skal vi sende dem mod Nordpolens iskappe i stedet? For deres frækhed er komplet utålelig og der bør falde brænde ned. Eller istapper. Nok er Nok!

Med bare fem dage til valget i Grønland på tirsdag, blev statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i aftes trukket ind i debatten om grønlandsk selvstændighed.

Enhver debat om selvstændighed (tyveri af dansk territorium) bør udløse en hård straf. Sæt dem til at bygge ishoteller, som turister  og danskere kan glædes over. De skal sætte på plads så de forstår det.

Under et valgmøde i Nuuk arrangeret af KNR, der er Grønlands pendant til DR, langede såvel det fire år gamle Partii Naleraq som det helt nystiftede Nunatta Qitornai (NQ) ud efter Lars Løkke Rasmussen.

– Det klæder ikke statsministeren at true Grønland i processen mod selvstændighed. Hverken Lars Løkke Rasmussen eller regeringen skal blande sig i, om vi vil selvstændighed, sagde stifteren af NQ, Vittus Qujaukitsoq. Baggrunden for kritikken er, at Lars Løkke Rasmussen så sent som under en forespørgselsdebat i Folketinget i januar i år gjorde det klart, at Grønland ikke skal regne med fortsat dansk økonomisk støtte, hvis grønlænderne vælger at rive sig løs af rigsfællesskabet med Danmark.

Vi skal blande os rigtig meget, din skævøjede slambert. Du og dit taberparti skal til gengæld holde helt og aldeles kæft omkring hvorledes Grønland, Danmarks juvel mod Nord, skal styres. Du betræder vores jord på vores nåde og i mine blå øjne er nådekrukken ved at være tømt, Quiskonikabongobongo.

Danmark giver i år godt 3,8 milliarder kroner i bloktilskud til Grønland – beløbet udgør over halvdelen af samtlige indtægter til den grønlandske landskasse.

Pele Broberg fra Partii Naleraq understregede, at selvstyreloven for Grønland ikke beskriver, at den økonomiske støtte fra Danmark bortfalder, hvis landet bliver selvstændigt. Og han henviste efterfølgende til, at FN’s principper for behandlingen af tidligere kolonier netop skal sikre fortsat støtte.

De vil stjæle vores land OG fortsat kræve penge. Kan I komme væk fra vores ø! Send dog 100-120 elitesoldater derop, og få fanget disse storsnudede, ultrafrække sælgnaskere. Det er ubegribeligt at vi finder os i dette. Det er ikke kun sælblod der bør flyde.

– Det er ren skræmmekampagne fra Lars Løkke Rasmussen, sagde Pele Broberg.

Begge partier kom med deres kritik i forbindelse med en diskussion af, hvordan Grønland skal få råd til at stå på egne ben.

Debatten om mulig grønlandsk løsrivelse er taget til i styrke de seneste år. Ikke mindst efter at den afgående landsstyre-koalition med Siumut i spidsen i sit regeringsgrundlag slog fast, at Grønland “uigenkaldeligt” er på vej mod selvstændighed – og samtidig nedsatte en kommission, der skal komme med forslag til en grønlandsk forfatning. – Der brænder en ild i os allesammen – den går ikke ud, den brænder for fulde gardiner. Ønsket om selvstændighed har ingen partifarve, men vi skal være klar – vi skal have de unge ud i arbejde, løftet uddannelserne, skabe vækst og gang i økonomien, sagde landsstyre-formanden gennem de seneste tre et halvt år, Kim Kielsen, blandt andet.

I vil lære, alkoholiske pædoeskimoer, at der også brænder en ild hos danskerne. Vi er trætte, uendeligt trætte, af at et tilvandret, primitivt fangersamfund leger kong Gulerod med vores arv. Tålmodigheden er sluppet op. Løkke er nok tavs og passiv, men der er et voksende krav om handling og autoritet. Om vores landsforrædere i Folketinget også på dette punkt svigter os, og lader Grønland glide os af hænde uden væbnet kamp vil vise sig. Det ændrer ikke på noget. Vi har et regnskab at gøre op med disse frække tyveknægte og deres retorik har gjort en fredelig sameksistens umulig. Ak ja. Deres tilstedeværelse var under alle omstændigheder kun en gestus.

Kære Grønland, frygt ej. Danske nationalister har hørt dit råb om hjælp og vi vil aldrig svigte dig. Du vil ikke blive bortrevet fra Moder Danmark. Det lover vi i hellig ed at kæmpe for. Uanset hvad.

Grønland var vort for tusind år siden. Grønland er vort i dag. Grønland er vort for evigt. Ud med sælgnaskerne!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æAstrid HalfdanClaus BoatsinkerTom VensterClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg kunne ikke være mere enig. Disse uforskammede spækniggere trænger til en løftet pegefinger. Ud med dem!

Estrup
Skribent

Kan godt forstå at de gerne vil have deres eget land for sig selv. De er også ret triste over at have mistet deres kultur. (Ikke at de selv har været gode til at holde den i live)
Men hvis de vil have et selvstændigt land må de sku da selv betale for det.

Generelt nationalister i norden og nok i hele Europa, de ønsker nok også deres eget land er selvstændigt igen i stedet for at være slave af EU. De fleste nationalister er nok villige til at betale en del for at forsvare sit eget land og dets kultur.
Men ja hvis Grønland ikke engang er villige til at kæmpe/betale for deres selvstændighed hvorfor så respektere deres krav om “selvstændighed” ?

Btw er vild med den nuttede kat

Estrup
Skribent

Er lidt nysgerrig. Hvad har Grønland af værdi for Danskerne?

Mimer
Skribent
Mimer

Grønland har mange naturlige ressourcer, inklusive olie og uran. Øen er også vigtig af strategiske årsager. Hvis man skal transportere forsyninger eller soldater over det nordlige Atlanterhav er det oplagt at bruge den som base. Evt. kan øen også bruges i militære operationer mod det nordlige Rusland eller Nordamerika. Selv om Danmark ikke kunne forsvare øen mod en stormagt, er det nyttigt at have den når der skal forhandles aftaler.

En Russisk Flod
Blæser læser

Øen har en nærmest utappet mængde ædelstene, sjældne jordarter, olie depoter og forskellige metaller såsom jern, guld og bly. Til det er det selvfølgelig farvandsrettigheder med mere olie og fiskerirettigheder.

Men selvom øen var gold og ubrugelig er den stadig danskernes fødselsret.

Estrup
Skribent

Gode pointer i har ^_^
Men jeg tænker lidt udover at bruge Grønland som ressourcer og til militær, er der så nogen der synes/har overvejet om danskerne skulle befolke Grønland?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvor fucking svag kan man være, hvis vi rent faktisk lader dem gå… Amen det er jo groteskt

Morningstar
Gæst
Morningstar

Vi har våra fjälljudar och ni har era polarjudar. Dom har mycket gemensamt med riktiga judar. Ständigt denna kvetching och utsugning av våra pengar.

Tom Venster
Gæst

“Begge partier kom med deres kritik i forbindelse med en diskussion af, hvordan Grønland skal få råd til at stå på egne ben.”

Det er rart hvordan ingen av disse “som var der først” greier å leve uten milliarder i støtte til deres alkoholisme og barnemishandling. Alltid må de ha hjelp fra lyshudede for i det hele tatt ha nok til ikke å sulte. Har vi kollektivt ansvar for alle de udugelige menneskene i verden? Kan vi ikke la evolusjonen gjøre sin jobb og forbedre verden?

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hvad med om vi solgte øen til Kina for et beløb der svarede til de omkostninger vi har haft? Kina kan jo se det som en militær strategisk fordel over for USA med luftbaser og hvad ved jeg. De kan jo også være heldige og finde guld og olie og den slags, måske vi ligefrem kan sælge Grønland med en stor profit i forhold til hvad vi har brugt på det.
Når alt kommer til alt er grønlænderne jo mongoler(ligesom kineserne) og ikke mennesker ligesom os. Og er det ikke det, det hele handler om? at holde tingene adskilt?