Hjem / Verden / Stor kaffe, ekstra racisme

Stor kaffe, ekstra racisme

Starbucks.
Amerikansk kaffe-gigant
Det ultimative sted hipstere kan hænge ud, og skrive på deres Macbook om hvor meget de hader store firmaer
Venlige medarbejdere, rekrutteret udelukkende fra hadske racistiske Ku Klux Klan medlemmer…

Vent… (grubleemoji)

I den amerikanske storby Philadelphia sad to negere forleden i en Starbucks uden at købe noget. De blev bedt om at forlade etablissementet, fordi de ikke havde købt noget, men de nægtede fordi de ventede på en ven. Chefen på Starbucks-cafeen gjorde hvad ethvert fornuftsvæsen ville gøre når negere ikke vil forlade cafeen; tilkaldte en skadedyrsbekæmper politiet. Politiet kom, de to negere nægtede at gå selv når politiet bad og senere beordrede dem, så de blev naturligvis anholdt. Mens de blev anholdt ankom deres ven, så de løj altså ikke. De to negere blev lige taget med på stationen for en god ordens skyld, de nægtede jo at følge politiets anvisninger, hvorefter de fik lov at gå uden at blive sigtet.

Lyder ganske harmløst, ikke? NEJ! Det er ren, ren RACISME, for der er video af det! Video hvor der ikke siges eller gøres noget racistisk, men det er racisme fordi de bad to sorte om at forlade cafeen og tvang dem da de nægtede! Dette førte til protester og demonstrationer mod Starbucks på grund af deres RACISTISKE ansatte der VOVER at bede folk om at gå, når de bruger plads i cafeen uden at købe noget!

Starbucks hovedkontor har svaret på sagen… Ved at give cafe-chefen en lønforhøjelse? Næ. Ved at fortælle demonstranterne at de kan rende og hoppe? Niks. Ved at sige i en pressemeddelelse at det er en latterlig reaktion på en fornuftig handling? Heller ikke. De har planlagt en kursusdag d. 29. Maj hvor de lukker ALLE Starbucks-cafeer i USA for at træne medarbejderne i ikke at være onde Ku Klux Klan nazi-racister.

På den planlagte kursusdag skal man blandt andet lære neger-engelsk (“I wanna big cawfe-lawte mufugga, imma pay wit dem fudstambs”), sy øjehullerne i KKK-hætter sammen så de kan bruges som tefiltre, og lære at lade tilfældige negere bruge cafeerne som varmestuer uden at købe noget.

 

Jeg ka’ li’ negere som jeg kan li’ min starbuckskaffe.
Jeg ka’ ikke li’ starbuckskaffe.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
LarsLarsenAstrid HalfdanLars HartvigIngolf GaboldsenLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hej mit navn er Jacob,

Jeg er 33 år,

Jeg har været shitlib hele livet,

Jeg tog en shitlib uddannelse (random art degree) som ikke giver job,

Så nu bliver jeg bliver nød til at arbejde to jobs til ringe løn, et af dem som barista i Starbucks,

Det tager omkring 3-4 år, den løn for at betale mit studielån tilbage, så kan starte forfra med en rigtig uddannelse, når jeg bliver 40 år,

Forleden opdagede jeg, at jeg havde været en retard hele livet og at sorte sku er ligeglade med hvor “god” du er når det kommer til stykket,

Min kæreste bildt mig også ind, at hun skulle have en negerbolleven, fordi jeg jo ikke havde tid til hende med alt det arbejde.

View post on imgur.com

Claus Boatsinker
Administrator

Den sag er så tåkrummende og selvfølgelig vil (((Starbucks))) gøre det så fjendtligt for hvide som muligt. Lav kaffen selv. Boykot -altid – Shlomo og han pisbryg.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Irmas Blå Araber Kaffe er udemærket, det også høstet af negerbørn.

politiken.dk/forbrugogliv/art5613186/Din-kaffe-kan-v%C3%A6re-lavet-af-slavearbejdere

Estrup
Skribent

Tænker det er en god ide generelt at spise hjemmelavet mad eller bare friske råvarer så ofte man kan, da man så ved hvad man spiser. I dag spiser/drikker vi hormoner på flaske og affald fra vores chicken nuggets.

Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Det er jo rabiat racisme – Forbyd starbuck

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fåvæ så er KKK tefiltre de absolut bedste på markedet