Hjem / Samfund / Katrine Winkel Holm i forhudsjihad

Katrine Winkel Holm i forhudsjihad

Hvad man end kalder hellig krig fra et jødisk sysnpunkt, så er Katrine Winkel Holm, præst og fritidsrabbiner, i hvert fald en dedikeret soldat. Hun er endnu en af disse typer som Pamela Geller eller David Horowitz som taler dunder mod islam, men har en evigt beskyttende hånd over jøderne og deres ugerninger. Om hun har andet til fælles med de to, tør jeg ikke spå om.

Hendes talerør er Jyllands Posten og her diskuterer hun med naziislamismens værste mareridt Naser Khader. Emnet er omskæring.

Erfaringerne med Demokratiske Muslimer burde give dig stof til eftertanke og få dig til at overveje, om islam og demokrati overhovedet kan gå hånd i hånd, fordi islam i sin kerne er teokratisk, dvs. anti-demokratisk.

Talmud er langt mere moderne og vi trækker alle på skuldrene og ler, kristne som jøder, når vi læser at Jesus koger i afføring, at vantro eksisterer for at tjene jøderne og at jøderne bør og kan dræbe vantro. Slet ikke teokratisk og uforlignelig med et moderne samfund. Slet ikke udslag af semitisk barbari som koranen. Vel, Katrine? Disse rabbinske tekster er ikke anstødelige og siger intet om jødernes natur og virke? Er vi enige om det?

Den kamp må du naturligvis selv tage, men det undrer mig, at du i stedet nu går i gang med at prøve at ændre en anden religion til ukendelighed.

Hvorfor skal du bestemme, hvordan den jødiske tro skal praktiseres? Det tilkommer da hverken dig eller mig – en muslim og en kristen (lol). Til gengæld skal vi begge to tænke over, at jøderne har boet her i landet i 400 år og lige så længe haft lov at praktisere deres religion. Det er hævet over enhver tvivl, at omskæring af drengebørnene på 8. dagen er et uopgiveligt pagtstegn for en jøde. Ligeså centralt som dåben er for kristne.

At vi ufrivilligt har været værter for dette folkefærd siden 1600-tallet er ikke et argument. De kan skære deres børn i skridtet alt det de vil. Men skær løs i etnostaten Israel. Sving kyllinger over hovedet når I nu er i gang (man fylder kyllingen med sine synder, dræber den rituelt og giver den og sine synder til de uvidende goyim). Der er så mange berigende ritualer!

Hvad med det jødiske drengebarns ret til at blive en del af sit eget folk? Hvad med barnets frihed til at være sine forældres barn og følge deres traditioner?

Du gør dig skyldig i et uhyrligt, ukonservativt statstyranni, når du vil tvinge jødiske børn til at blive fremmedgjorte fra deres egen kultur og religion.

At de har været her i århundreder og stadig er et frastødende fremmedelement siger noget om deres sammenhold og evne til at undvige assimilation. Det aftvinger respekt. De skal have lov til at beholde deres religion, etnicitet og skikke. Og vi skal omvendt have lov til at bringe gæstebudet til ophør. Eller som det første stoppe deres vanvittige, afskyelige ritualer.

Din menneskesyns-religion er nemlig forbløffende intolerant og rigid og åbenbart temmelig ligeglad med de mennesker, den rammer. Det er derfor, du tilsyneladende ikke vil ryste på hånden, når du trykker på knappen i Folketingssalen, og yder dit bidrag til at ødelægge den jødiske menighed her i landet.

Waaah. Græd mere.

Jeg glæder mig over, at din partiformand er så meget klogere, og håber at flertallet af dine folketingskolleger i lighed med ham vil værne om det jødiske mindretal, der her i landet har problemer nok at slås med.

Altid upopulære, altid kontroversielle, altid i konflikt med værtssamfundet. Igen og igen udsmidte af lande, regioner og byer. Men det er aldrig deres skyld. Deres problemer er aldrig selvskabte. Kontrasemitisme er aldrig blot et svar på semitisk opførsel. Nej. Hver gang der er uvilje mod jøderne er det et irrationelt had der dukker frem af den blå luft. Super mystisk!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om