Hjem / Akbaring / Regering og opposition lefler for børnemishandlende barbarer

Regering og opposition lefler for børnemishandlende barbarer

Omskæring af drenge, en bevidst og permanent skamfering af raske børnedillere, er af uvisse årsager tilladt i Danmark. Det er endda selvom vi allerede på Christian IV’s tid blev belemret med indvandrende fremmede og deres afskyelige skikke. Det har fået lov at ske uden nogen medier har belyst det synderligt eller at danskerne har været optaget af det.

Men med den snigende million muggier i landet har en BASED muSLIMhader (støttet af et sammensurium af mystiske navne) sat en absolut glimrende underskriftsindsamling i gang på borgerforslag.dk (mere om det senere). Kan man genere perkere og forbyde deres kønsdelsskamferende ørkenskikke, så kan det være de fiser tilbage til Bongoland, har man (forhåbentlig) tænkt. En smuk tanke, men som altid bør det pointeres at små tiltag som “ghettoplaner” (multikultur til alle), burkaforbud og lignende symbolpolitik ikke gør en forskel som sådan. Det virkelige problem løses kun ved, at vi utvetydigt og vedholdende udbasunerer at Danmark tilhører danskerne. Vi vil ikke af med semitiske skikke. Vi vil af med selve de fremmede! Såre simpelt.

*kvetch kvetch* sagde det så, pludseligt, da omskæringsforbudet på grund af forslagets succes kom på mediernes dagsorden. *kvetch kvetch*

Jøderne i Danmark ville jo også rammes af denne civiliserede tilgang til anstændig behandling af børn og så gik Operation Oy Vey i gang. “Vi kan jo ikke eksistere i Danmark hvis vi ikke må skære og sutte på blodige børnepeniser. Det er ren antisemitisme”. Det er en ufattelig klynkeri disse frække folk fremfører.

Hvis Danmark indfører et forbud mod omskæring af drengebørn, vil det være det samme som at afskaffe den jødiske minoritet i landet. Forudsigelsen kommer fra jøder i Sverige og Norge, skriver Kristeligt Dagblad.

»Men at kriminalisere jødisk omskæring er et så stærkt signal om, at man er uønsket, at jøder vil kvie sig ved at flytte til Danmark. Unge, vordende forældre vil nok rejse først, så der bare er ældre tilbage, og til sidst vil det jødiske samfund være borte,« siger han til Kristeligt Dagblad.

Hvis bare det var så nemt. Hvis bare…

Tilsvarende toner lyder fra formanden for Det Jødiske Centralråd i Sverige, Lena Posner-Korosi. Hun siger, at hvis der indføres forbud mod omskæring i Sverige, vil det med sikkerhed betyde enden for jødisk liv i Sverige.

“Pas jer selv, goyim. Se noget X-Factor i stedet. Vi har sendt (((Blachmann))) til at underholde jer.”

Tydeligvis en gigantisk fis i en hornlygte. Chokerende nok havde jødernes klagesang Christiansborgs ører.

Et borgerforslag har fået diskussionen om omskæring til at blusse op på Christiansborg.

I dag er hele fem ministre mødt op til et lukket samråd, hvor de skal redegøre for de hensyn, perspektiver og potentielle konsekvenser, der kan være forbundet med, at Danmark som det første land i verden vil forbyde omskæring af raske drengebørn.

På vej ind til samrådet slår justitsminister Søren Pape Poulsen (K) fast, at han personligt ikke har nogen intention om at indføre et forbud.

– Der står vi jo forskelligt partierne imellem – og også internt i partierne – men min personlige holdning er, at jeg kommer ikke til at trykke på en knap, der de facto betyder, at vi sætter jøderne ud af Danmark. Det gør jeg ikke, siger Søren Pape Poulsen.

“Børneskamfering er en lille pris at betale for at have disse vidunderlige, på ingen måder samfundsundergravende og skadelige jøder i Danmark. Ville jeg være erklæret sodomit, have en importneger og kunne besudle en dansk domkirke med en homofil vielsesceremoni uden deres vedholdende aktivisme nationalt og internationalt? Klart nej! De er Klovnedanmarks største allierede. Ja, uden dem, intet Klovnedanmark.”

Han henviser til, at jøderne igennem århundreder har praktiseret omskæring af drenge, og at det “er helt afgørende for det jødiske samfund i Danmark”, at de kan fortsætte med det. Også muslimer omskærer drengebørn.

Selvom det allerede er bragt op at herboende jøder uantastet vil kunne rejse til Israel (eller Sverige) og få snittet i deres børns kønsdele, og så tage op til Dannevang igen, så skruer de selvfølgelig jødemaskineriet op på 11 og proklamerer med klagesang at de sleeeet ikke kan eksistere, hvis vi frarøver dem dette kulturbærende blodsoffer til Moloch.

Op til samrådet har Justitsministeriets jurister gransket sagen, og konklusionen er ifølge justitsministeren, at der ikke vil være noget grundlovsstridigt i et forbud.

Folketingets Administration har ellers sat en anmærkning på borgerforslaget “Indførelse af 18 års mindstealder for omskæring af raske børn”, der i skrivende stund har over 39.000 af de 50.000 støtteerklæringer, der skal til for at få det til debat i folketingssalen.

Grundlovens § 67 slår fast, at “borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med overbevisning”.

På den baggrund kan Folketingets Administration “ikke afvise, at omskæring af drengebørn, der er religiøst begrundet, kan have en så nær sammenhæng med den egentlige gudsdyrkelse, at handlingen omfattes af retten til at dyrke Gud på den måde, der stemmer med ens overbevisning“.

Der står ligeledes i SELVSAMME paragraf at disse hedninger ikke må gøre og lære ting som strider mod sædelighed og den offentlige orden. Dette er bekvemt udeladt. Men hvis hverken råb om hellig krig eller systematiseret børnemishandling er nok til at forbyde disse antikristne sekter, så er der vel intet der kan vække overlevelsesinstinktet hos Folketingets inkompetente medlemmer?

Også forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) og udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) deltager i det lukkede samråd – blandt andet for at redegøre for, hvordan et dansk omskæringsforbud vil blive modtaget internationalt.

Ingen af de to ministre ville udtalte sig før samrådet. Men Søren Pape Poulsen siger, at man “ikke kan udelukke, at et forbud vil have nogle konsekvenser”.

– Man kan jo ikke udelukke, at der er folk derude, der vil os det ondt. Men terrortruslen mod Danmark er jo så høj, den kan blive. Hvis vi skulle et skridt højere op, skulle vi kende til en konkret aktion med tid og sted, siger Søren Pape Poulsen.

– Regeringens holdning – når man balancerer alting og afvejer det – det er, at man ikke skal have et forbud. At status quo fortsætter.

Forbud mod irreversibel skamfering af små børn er en terrortrussel? Aha. Hvor mange argumenter skal politkerne have skubbet i fjæset for at indse at det måske er en god ide for Danmark at blive disse modbydelige grupperinger kvit?

Jeg vil opfordre til at støtte forslaget, hvis du ikke allerede har gjort det. Personligt vil jeg gerne, men jeg har forsøgt mange gange. Dette er resultatet.

Fejlen er at vi ved besked og derfor skal det lukkes ned?

Ligesom når dissidentpartier indsamler underskrifter og har mystisk lave godkendelsesprocenter, så er borgerforslag der går imod ønskerne fra en rodløs, international klike af globalister (lol), udsat for helt tilfældige tekniske kvaler. Intet at bemærke her. Jeg håber at det vitterligt er en tilfældighed og jeg vil prøve igen og igen, men når danske politikere for åben skærm proklamerer at de accepterer noget så grundlæggende afskyeligt som børneskamfering, så tror jeg også at den dybe stats embedsmænd er ligeså skruppelløse, når det kommer til at lægge hindringer i vejen for folkets vilje. Hver tjener sin herre. Vi tjener Danmark og arbejder for familie, folk og fædreland. Andre tjener jøder og deres komplet ækle interesser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
ClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det gik så vidt jeg husker ganske problemfrit for mig, da jeg i sin tid underskrev forslaget. Lad os da ikke håbe, de har udført et eller andet talmudritual, der forstyrrer folks internetforbindelse.