Hjem / Samfund / Pennsylvania forbyder retardoabort

Pennsylvania forbyder retardoabort

I den amerikanske delstat Pennsylvania har man for nylig vedtaget en ny lov, der forbyder drab på ufødte børn med Downs syndrom. Denne type lovgivning er åbenbart almindelig i den pågældende delstat, der i forvejen har lovgivning, som forbyder abort på baggrund af andre handicap, såsom at fostret er af hunkøn (jk, på Dagens Blæser respækker vi wamen). Det er selvfølgelig fortsat fuldt lovligt at aflive ufødte børn, der er helt normale og raske.

Det bør dog også påpeges, at mongolfostrene heller ikke som sådan er fredede. Det er ikke tilladt at få en abort, hvis man begrunder det med, at barnet har Downs syndrom; men man kan stadig få nakkeskudt sin lille Morten-eller-Peter, sådan bare fordi.

Det er alt sammen ret fjollet. Jeg er selvfølgelig modstander af fosterdrab, og selvom jeg ikke vil påstå, at jeg har nogen klar holdning til emnet, når det specifikt handler om børn med f.eks. Downs syndrom, er jeg næppe heller nogen ivrigt fortaler for dette. Men her handler det for det første er det ikke en gang et rigtigt forbud. Det er et forbud, men kun såfremt grundlaget for ønsket om en abort er “forkert”. Jeg har faktisk hørt det modargument, at lovgivning som denne blot vil resultere i flere aborter. Kvinder i midten eller slutningen af 30’erne, der bliver gravide, vil måske slet ikke få undersøgt, om der er noget galt med fostret, da dette potentielt ville kunne forhindre dem i at have mulighed for at få en abort; de vil i stedet få foretaget en abort, uden at vide om det er “nødvendigt”. I så fald er lovgivningen jo direkte kontraproduktiv.

Derudover er politikerne bag lovforslaget motiverede af det dummeste nogensinde: modstand mod eugenik. Her gik jeg og troede, at abort var moralsk forkasteligt, fordi det indebærer drab på ufødte; men faktisk er det fordi, det potentielt ville kunne anvendes til at forbedre menneskeheden. Republikaneren Mike Turzai (der sjovt nok selv ligner én, der har Downs syndrom) beretter: “Ingen af os er født fejlfri og vi har alle noget smukt at bidrage med”. Jeg forestillede mig, at abort af fostre med Downs syndrom var forkert af præcis samme årsag, som jeg så ganske naivt lige har givet udtryk for ift. abort generelt; men åbenbart handler det mest om, at det bare er megafedt at have tonsvis af åndssvage til at rende rundt.

Så ikke nok med at politikerklassen går ind for klassisk “mangfoldighed” (læs: niggerinvasion), nogle af dem har altså nu opfundet en ny, mindst lige så ønskværdig, type “mangfoldighed” (læs: spassermongoler).

Jeg ved fortsat ikke med mongolabort, men jeg går i hvert fald ind for klovneabort.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Astrid HalfdanIngolf GaboldsenLars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Abort burde som udgangspunkt ikke være tilladt, men er barnet til livsfare for moderen, er mongol eller har et brunt bæst som far burde det være obligatorisk. Så er man nødt til at svinge golfkøllen.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja, desværre så er toiletterne på rigshospitalet ikke store nok, til det bare kan skyldes ud.

Estrup
Skribent

Det er da mere synd at helt raske børn bliver aborterede af al verdens mærkelige selviske årsager.
At et barn mangler et ben er et lille problem, men når det er så handicappet at den er afhængig 24/7, skal dopes med medicin, en masse operationer og så videre, kan jeg godt forstå at man ikke udfører graviditeten. En familie kan også blive slemt ødelagt af et meget handicappet barn, hvis den har søskende, i det at det er meget tidskrævende og hårdt at passe det stakkels barn. Så risikere man at den søskende bliver glemt eller må “klare sig selv”
Folk må føde deres handicappede barn hvis de kan klare det. Men det er forståeligt hvis de ikke gør.