Hjem / Danmark / Boomer Bertels groteske integrationsfetish

Boomer Bertels groteske integrationsfetish

Der er mange boomer-memes i disse år, der udtrykker en foragt som i mange tilfælde er fuldt fortjent. Ingen personificerer dette aldrende uvæsen i Danmark mere tydeligt en Boomer Bertel Haarder.

Han og hans pilrådne globalistparti, Venstre, er hovedkræfterne bag såvel muggiinvasionen fra syd som Adidas-invasionen fra Øst.

Bertel Haarder har tydeligvis ingen anger, hvad angår de fremmedes demografiske overtagelse af Danmark. Bare de vil skrive under på hans kriminelt naive boomer-ed, så er de, hokus pokus, gode danske borgere. Hans seneste indlæg på Jyllands Posten om integration er peak boomer.

“De skal ud at arbejde og ikke bare bruge velfærd!”

“Østfolkene kan end ikke dansk, men se hvor de strømmer til og arbjeder!”

“Vi har opsving. NU skal vi da også have perkerne i gang. DET er integration!”

“Arbeit macht Dänisch – ledighed er det eneste minus ved befolkningsudskiftningen!”

De nordiske lande ligger altid i toppen i internationale sammenligninger af lykke, tillid, fravær af korruption, velfærd, innovation, forretningsklima osv. Men på ét punkt ligger vi i bund, nemlig på integrationsområdet.

Alle de nævnte punkter vil blive skyllet i lokummet af Venstres multikultur. Vores topplaceringer i flatterende statistikker er synonyme med vores tidligere homogene befolkning. Vi er i gang med et multikulturelt eksperiment, som ikke er lykkedes noget sted på Jorden i verdenshistorien. Til gengæld er stærke og driftige civilisationer bukket under af indvandring og folkeblanding. Naturen har ikke Danmark på en liste over magiske steder der undgår masseindvandringens dødelige konsekvenser. En kurs Venstre og Haarder bærer stor skyld for.

Uddannelsessnobberiet får os til at ville uddanne dem, før de afkræves en arbejdsindsats. Som den unge tyrkiske pige i Helsingør, der sad i sin lejlighed og kedede sig, fordi hun absolut skulle lære dansk og uddanne sig i flere år, før hun kom ud på arbejdsmarkedet. Eller sprogcentret i Ringsted, der ikke kunne finde ud af at anvise et par af deres elever til ufaglært deltidsarbejde på et gartneri i nærheden.

100.000 østeuropæere, heraf rigtig mange ufaglærte, klarer sig på det danske arbejdsmarked, selv om de ikke kan dansk! Samtidig er der næsten lige så mange indvandrere og flygtninge, der hænger fast i integrationsindustriens omsorgsfyldte ordninger.

[ADVARSEL: UFILTRERET GALDE]

At gøre sig afhængig af fremmed arbejdskraft i stedet for at få øget den danske børneproduktion og sikre landets overlevelse, er jo det glade vanvid. At Østeuropa også er i en demografisk krise og har brug for alle mand hjemme er en anden sag; endnu en krise skabt af (((arbejdskraftens fri bevægelighed))). Boomer Bertel får, trods hans politiske generations landsforræderi, åbenbart stadig jern på af at forpeste danske arbejdspladser med uvelkomne fremmede. Jeg fornemmer på idioten at han ikke har skullet pleje omgang med østaber eller ørkenrotter, men det gør mange menige danskere, og dette kulturmøde er alt andet end behageligt. Det siger sig selv at lavintelligente mellemøstfolk med shariaskæg er horrible at omgås, men østeuropæere er ikke langt efter. De er her for at trække ressourcer ud af Danmark. De har ingen skrupler, ingen respekt, ingen pli. De slår sig ned her og forpester vores boligkvarterer. Jeg bor selv i en (tidligere) fredelig landsby, hvor cirka hver 10. bolig nu er fyldt med polakker og andet skidtfolk. De støjer helt vanvittigt, har intet talesprog, kun råbesprog, de sviner og har ingen, absolut ingen, situationsfornemmelse. Som gæst bør man holde lav profil og udvise høflighed. Denne opførsel som kunne smøre hjulene og gøre deres tilstedeværelse udholdelig har de ikke i sig. Polakker er støjende som ind i helvede. Fra morgen til aften.

“Jamen Claus, de er jo ikke muSLIMer. De er hvide kristne!”

Jeg kan godt lide Polen. Jeg kan godt lide Litauen. En af mine personlige helte er rumæner. Det er en evig sandhed at stærke hegn gør gode naboer. Når kulturfremmede dukker op i meget store tal, bliver forskellene gjort særdeles tydelige og et gæstebud bliver hurtigt erstattet af et glødende had. Derfor støtter jeg et Fædrelandenes Europa, og ikke et grænseløst Danmark hvor kontinentalt broderskab erstattes af konflikt og lysten til etnisk udrensning. Mine personlige erfaringer, herunder at skulle bevidne min egen bys forvandling fra et smørhul til et komplet lortehul, har mildest talt frataget mig enhver sympati for herboende polakker og østeuropæere i Danmark generelt. EU’s indre marked har gjort ubodelig skade på min tidligere tolerance og velvillighed overfor alle Europas folkeslag.

Det er en ærgelig situation. Jeg vil gerne have min tålmodighed tilbage. Jeg vil have min by tilbage. Jeg vil have mit land tilbage. Jeg vil gå på arbejde med mine kompetente landsmænd. JEG VIL IKKE HAVE DINE FREMMEDE, BERTEL!

Gør os alle en tjeneste og tag dem med dig i graven.

Det er tilsyneladende værst i Danmark. I hvert fald tyder meget på, at det går bedre i Sverige på trods af, at der er langt flere nyankomne i Sverige, og på trods af, at ledigheden er større i Sverige.

Sverige er det gode eksempel i Bertels univers! Sverige! Landet hvor svenskere i alderen 0-44 kommer i mindretal om mindre end 7 år! Sveriges tragiske undergang er Bertels succeshistorie. Det er…. wow.

Jeg er ligeglade med om de fremmede skider guld og spytter diamanter. Danmark tilhører danskerne. Venstre har foræret Danmark til de fremmede, og fortsætter år efter år efter år med at uddele titusindvis af danske pas til fremmede.

Vi har en historisk chance for at rette op på den velfærdskultur, der mere end noget andet er skyld i miseren. Integrationsproblemerne er made in Denmark, og de kan løses i Danmark, hvis de ansvarlige politikere engagerer sig helt ned i detaljerne!

De fremmede skal ikke være ledige i Danmark, Bertel.

De fremmede skal ikke arbejde i Danmark, Bertel.

De skal repatrieres. Ellers går vi under som folk og nation. Historien vil huske Boomer Bertel som danskernes fjende. Integration er et magisk ord hos Haarders lortegeneration. Folkemord er en bedre beskrivelse at det mareridt som Venstre begår i disse årtier. Boomer Bertel er en mand uden moralsk kompas, uden anger og skrupler. Et symbol på 68’ernes eftermæle som samfundets værste skadedyr.

Ting der er mindre skadelige end Haarder, Venstre og Christiansborg nummer 651745: atomar udrensning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenAndreasClausAndersAstrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Boomer Bertel båt båtter videre I hans eget klovnedanmark.
Det kan løses med en kran

Estrup
Skribent

Man burde ikke kun kunne like kommentare, men også artikler. Er fan af din ufiltrerede galde

Anders
Gæst
Anders

bertel geismar haarder er jøde