Hjem / Indsigt / Kakerlaksharia—nu med ekstra voldtægt

Kakerlaksharia—nu med ekstra voldtægt

Det har længe været min opfattelse, bl.a. takket være de mange 60-årige Pegida-tilhængere, jeg af en eller anden grund konstant ser på Facebook, at Tyrkiet er et godt stykke henne i forvandlingen fra liberalt demokrati fra islamisk diktaturstyre. Jeg er som regel ret ligeglad, da jeg for det første hader tyrkere og for det andet hverken er tilhænger af liberalt demokrati eller islamisk diktaturstyre. Denne overskrift fandt jeg dog alligevel bemærkelsesværdig.

Ifølge flere menneskerettighedsorganisationer anvender kakerlaksultanen Recep Erdogan voldtægt mod politiske dissidenter. Når man læser hele artiklen er det dog knap så sensationelt. Der lader til at være et par eksempler på voldtægt af fængslede demonstranter; bl.a. nogle af dem, der protesterede i sammenhæng med det forsøgte militærkup i 2016. Jeg ved ikke ligefrem, hvor chokeret jeg er over, at en gruppe mennesker, der var perifert associerede med et kupforsøg, har fået en tur med lovens lange… arm.

Derudover kommer artiklen med et par udtalelser fra nogle damemennesker, der blevet befamlede af politimænd og truet med voldtægt. Hvordan den slags kan være uventet i et perkerland, ved jeg ikke. Artiklen citerer også en eller anden åndssvag feministgruppe.

Til gengæld fandt jeg et statistisk faktum fra artiklen ret interessant—Tyrkiet er åbenbart “hjemsted” for en tredjedel af alle verdens fængslede journalister. Landet har flere journalister til at sidde i fængsel end f.eks. Iran eller Kina. (Fucking BASED!)

Men det er mig dog fortsat, som jeg nok allerede kraftigt har antydet, ret ligegyldigt, om Erdogan er en islamisk tyran. Hvis bare tyrkerne bliver sendt tilbage på den rigtige side af Marmarahavet—gerne bag et hegn—kan de for min skyld foretage sig nogenlunde, hvad der passer dem.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Norsk skib deltager i biologisk krigsførelse mod Europa

Man kan læse på TV2 at et norsk skib med det lidet passende navn “Ocean …

Efterlad et svar

2 Kommentarer på "Kakerlaksharia—nu med ekstra voldtægt"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

I kategorien ‘hvis tyrkere spiser corn flakes må jeg så ikke spise corn flakes’ vil jeg gerne åbne debatten om hvorvidt vi ikke bør voldtage vore journalister. Hmmmmm.