Hjem / Samfund / Radikal landsforræder: Danmarks død skal fremskyndes!

Radikal landsforræder: Danmarks død skal fremskyndes!

Peter Neerup Buhl forfattede engang bogen “Fornuftens jordiske redskab?” om De Radikales landsskadelige politik gennem 100 år. De har stadig ikke fået udløb for deres trang til ødelægge alt der er sundt og smukt, så nu vil de sætte fart på tildelingen af statsborgerskab til fremmed yngel.

Automatisk statsborgerskab til unge, der er født og opvokset i Danmark, består folkeskolens afgangsprøve og i øvrigt har holdt sig på dydens smalle sti.

Sådan lyder et nyt forslag fra partileder Morten Østergaard (R) i anledning af Statsborgerskabsdagen, som afholdes i dag.

Statsborgerskabsdagen er manifestationen af vort repræsentative demokratis totale fallit og dagen hvor landsforræderne tværer deres ugerninger i fjæset på Moder Danmark.

– I dag oplever de, at de – til trods for at de aldrig har boet andre steder – ikke er ligeværdige med deres klassekammerater. De kan ikke stemme til folketingsvalg, når de bliver 18. Og de kan ikke rejse frit, siger Østergaard og genopliver samtidigt et gammelt forslag fra SR-regeringens tid.

Disse fremmede har intet at gøre i vores land. Dem der har bragt deres forældre hertil bør hejses i kraner.

Unge, der ikke er danske statsborgere, skal i dag selv søge om fornyet opholdsgrundlag, når de fylder 18 år. Og for at få dansk statsborgerskab og dermed pas skal de bestå indfødsretsprøven.

Da Morten Østergaard for nylig var på rundtur i udsatte boligområder, erfarede han, at netop de krav er problematiske for mange unge.

– Jeg bliver berørt af, at de stadig omtaler sig selv som “nogle andre end danskerne”. Hvis vi skal have integrationen til at lykkes, så skal vi have alle dem, som gør alt det rigtige, til at føles sig anerkendt som danske, siger Østergaard.

De fremmede ved godt de ikke er danskere. Tyrkere elsker deres tyrkiske identitet. Somaliere ditto (ja, selv klodens værste affald elsker dets kultur). Denne “integration” som “skal lykkes” er et folkedrab. Morten Østergaard vil frarøve danskerne Danmark og nedlægge nationalstaten. Krannationalisme er tiltrængt som aldrig før.

Nogle af dine politiske modstandere vil jo nok tænke, hvad så hvis de begår kriminalitet efter folkeskolen – så kan man jo ikke udvise dem, hvis de har fået statsborgerskab?

– Vi taler om unge mennesker, som aldrig har boet andre steder end i Danmark. Det, vi gør, er at anerkende dem som ligeværdige dele af vores samfund.

“Vi vil give unge fra Afrika og Mellemøsten samme ret til Danmark som danske børn, hvis forfædre i tusinde år har slidt og kriget for at viderebringe dem deres hellige arv, lol”.

– Det er så forkert, når vi mistænker unge, som aldrig har sat en fod forkert, for at være et potentielt bandemedlem, alene på grund af deres minoritetsbaggrund.

Landsforrædere vil efter et retsopgør forhåbentlig møde deres endeligt med kranens glorværdige hjælp. Ofrene for De Radikales multikultur fortjener oprejsning og retfærdighed. Danmark skal reddes, renses og genrejses. Andre skal hejses.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

comment image

Dagens Blæser