Hjem / Samfund / Pinlig neger blamerer AaB og dansk fodbold
Footballing Chimp at Twycross Zoo, Leicester. Chimpanzee August 1982 ©Mirrorpix

Pinlig neger blamerer AaB og dansk fodbold

Nogle klubber, primært FC Midtafrika, syntes det var en god ide at indfange afrikanere syd for Sahara, og på den måde skaffe billige spillere i stedet for at bruge ressourcer på danske drenge. Nu har vi så negere på snart sagt alle hold og det er kun de mest nørdede typer som stadig spilder tid på at glo på dansk klubfodbold og dets eksotiske spillermateriale.

Modsat for eksempel svenske spillere, så forsvinder disse negere ikke igen. Nogen får endda dansk statsborgerskab. De lærer hurtigt det magiske racistord, som kastes ud i enhver situation hvor deres begrænsede evner ikke giver dem det umiddelbare resultat de kræver. De har ikke evnen til at indse deres medfødte utilstrækkeligheder og de kommer til (rødt) kort igen og igen, når de opholder sig i et civiliseret land. De bliver frustrerede, aggressive og udfarende.

»Er du racist eller hvad?«

Sådan råbte AaBs Jores Okore efter dommer Jørgen Daubjerg Burchardt, da han følte sig bortdømt i adskillige situationer i kampen mod FC Midtjylland, søndag eftermiddag.

Men det var langt under bæltestedet erkender både Jores Okore, og klubben undskylder ligeledes situationen.

»Fodbold er følelser, og vi var alle dybt frustrerede over udgangen af dagens kamp, hvor vi i slutfasen mente os underkendt, men Jores’ bemærkning er under ingen omstændigheder acceptabel, og den undskylder vi uforbeholdent som klub,« siger AaBs sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

En insider fortæller at Okore løb rundt i omklædningsrummet med svingende arme og lavede høje lyde med fløjteformede kæmpelæber.

I slutsekunderne scorede FC Midtjylland og sikrede sig et uafgjort resultat. Men AaB-spillerne følte sig snydt for et frispark i situationen. Det fik frustratioerne til at kamme over hos særligt Jores Okore.

»Efter at have sundet mig i omklædningsrummet gik jeg hen til dommernes omklædningsrum, hvor jeg undskyldte for min reaktion og min bemærkning, og samtidig beklagede Jørgen i øvrigt, at han havde overset forseelsen ved Midtjyllands sidste mål,« fortæller Jores Okore til aabsport.dk.

Vores insider fortæller videre, at ingen kunne dæmpe ham. Det lykkedes momentært med en moden banan, men negeren var stadig meget ophidset. Kun en snarrådig sportsdirektør, Alan Gaarde, huskede en dokumentar om Jane Goodall og kløede derefter Okore på issen med sine knoer. Det bragte øjeblikkeligt ro og blot minutter senere kunne de give Okore et manuskript i hånden, så han overfor pressen kunne forklare sin bizarre, fremmedartede opførsel på grønsværen.

Dansk fodbold er en farce.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Negere i Danmark, skal lade være med at adoptere amerikansk Black-Lives-Matter filosofi, som ikke engang holder derovre.

Det svært at have at gøre med negere i forvejen, men når de også er præget af pre-konditioneret kulturmarxisme, så går det helt galt. Venstreaktivister bruger dem som marionetdukker og stemmefiskere, så de kan nedbryde samfundet.