Hjem / Radio / Radio 266B Afsnit 50 – Omskæringens allierede

Radio 266B Afsnit 50 – Omskæringens allierede

Hvad er det vigtigste at tænke på når man overvejer et forbud mod omskæring? Hvad USA og Israel vil sige, naturligvis!
Paragrafrytterne Lolland, Boatsinker og Kretuzmann behandler i denne uge blandt andet omskæring i lyset af denne indlysende indrømmelse fra regeringen.

Ugens hovedemner
Omskæring
Pensylvanias retarderede retardabortlov
Landhvalspropaganda for licenspenge

Youtube: www.youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg
Facebook: facebook.com/radio266b/
Twitter: twitter.com/radio266b
Email og paypal: radio266b@gmail.com
RSS feed: feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:305897707/sounds.rss
Itunes: itunes.apple.com/us/podcast/radio-266b/id1266917307
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerMorningstarIngolf GaboldsenJakob Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Jeg tillader mig lige til at gå i forsvar for diaspora-armeniere.. Google Rushdoony. Det var det.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jødekongen Frederik d. 6 der solgte statsborgerskaber til jøderne for moneter og gav dem nationalbanken, så vi kunne blive en del af deres internationale bankmonopol, som så småt var ved at opstår, da man oven på Napoleons nederlag ikke bare overtog økonomien i Frankrig, igen, efter de blev smidt ud i starten af krigene, men også sørgede for den engelske bank krakkede i samme omgang, ved svindel på børsen, så man kunne sætte sig på deres mønt også.

View post on imgur.com

Allerede fra midten af 1700-tallet, inden Danskerne bevægede sig ind i internationale alliancer i håb om større et imperie efter Europa havde været i krig, havde jøderne der var blevet rige pga. sukkerraffinering af vare fra kolonierne og fik adelsmærkninger af kongen (slå evt (((Schimmelmann))) eller (((Gottlob)))-Molke op). Fik sørget for at udlærte herboende jøder, som statsrevisionsholdere og embedmænd i deres banker i Frankfurt, der kom hjem igen og fik job ved kongen, som (((Schimmelmann))) sørgede for, da han blev overstatsrevisor i 1782.

View post on imgur.com

Det førte til kongen at lånte mange penge i højtforrentede lån i Jødiske banker sydpå, der løb helt op i 1820erne, da man manglede mange penge og var i nød efter “Københavns bombardement” og “Slaget på reden” i starten af 1800-tallet. Det hele endte med Statsbankerotten i 1812. Og da danske handelsmænd krævede gang i økonomien kort efter, kiggede man igen på jøderne, som var blevet enorm rige pga. man støttede begge sider af Napoleonskrigene. Dette var dog en kort gevinst, fordi jøderne krævede i takt med dette, at opnå statsborgerskab i Danmark og kongen gav dem lov i 1814.

I en kort årrække gik det fortrinligt, økonomien sprudlede. Men i 1818 begyndte man hos kongen, at snakke om at oprette en Nationalbank, der var strømlinet med den internationale jødiske-bankvæsen. I takt med dette overtog “ny danskerne” (jøderne) alt storhandel i Danmark og tilsidesatte handelsmændene.

I 1818-1819 ledte det til optøjer mod jøder overalt i Danske byer, og især i Odense gik det for sig. Først i 1836 oprettede man en bestyrelse i nationalbanken, som bestod af danskere.

Moderne historikkere, fortæller ikke førstedel af denne fortælling om statsbankerottet og de kan heller ikke finde forbindelse og årsag til det, man kender som Jødeoptøjerne.

Det selvfølgelig den velkendte Azkhenazi-jødiske familie Rothschilds der sammen med andre ligesindede, står bag alt dette, de var blevet enormt rige og “big dogs” efter de overtog pavens bankkasse, da man som de eneste i Europa kunne nøjes med at kysse hånden, i stedet for tåen, også pga. pengelån.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Nogle vil sige (((Schimmelmann)) er Lutheraner, men familienavnet stammer fra det jødiskemindretal i Ahrensburg i Slesveig-Holstein.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Vi östdanskar är fortfarande traumatiserade efter 360 år. Svenskarna försökte redan då med folkutbyte. Oss mot balter. Det förlåter vi dom aldrig. Inte heller att dom kallar oss för halvdanskar. Det retar fortfarande gallfeber på mig. Så dom ska inte vara förvånade över vår bristande lojalitet. Hade dom kallat oss för östdanskar istället hade jag kanske kunnat se mellan fingrarna på det. Fan att mina förfäder inte gjorde som bornholmarna och drev ut inkräktarna. Då hade vi fortfarande kunnat vara östdanskar.

Claus Boatsinker
Administrator

Vore hjerter bløder. Vi hører jeres kald! Jeg kigger hver dag på et gammelt danmarkskort og læser de gamle, danske bynavne i Blekinge, Skåne og Halland. Vores Østdanmark skal atter komme ind i Riget!