Hjem / Danmark / Søren Pind håner klynkende jøder

Søren Pind håner klynkende jøder

Som vi tidligere har skrevet på Dagens Blæser, så har de jødiske gæster ingen skrupler i deres kampagne for at beholde retten til at snitte i deres hjælpeløse børns kønsdele. De har ikke sat sig ned og sagt “nå ja, så må vi jo tøffe over grænsen og få skamferet vores børn dér. Ret ubelejligt, men ok, goyim synes ikke man skal snitte og sutte på små børnedillere. Det må vi leve med”. Nej, de og deres allierede er gået  fuldt “Åååååh, det er et nyt h̶o̶l̶o̶h̶o̶a̶x̶  holocaust, oy vey, oy vey, oy vey”, og trods befolkningens overvældende modstand mod deres ulækre barbari, så har jøderne politikernes ører.

Men én mand har fået nok af disse frække, hysteriske jøder. Det er Søren Pind. Han er så træt af deres “åh g-d, seks millioner, vi har lov til at snitte i penis, husk de seks millioner!” og anden for os danskere vulgær retorik, at han er gået på twitter for at lufte sin frustration og håne dem:

Jeg forstår, at et borgerforslag atter vil sende danske jøder til Sverige. En gang var alt rigeligt. Det bliver ikke med min stemme.

Ha ha, Søren. Skarp sarkasme, lige i næsen.

Nogen jøder tog sig jo turen til Sverige, da tyskerne måtte besætte Danmark efter misligeholdelsen af en indgået pagt som pålagde Danmark at beskytte sit territorium. Jøderne ville formentlig blive interneret og måske endda sat til at arbejde i industrikomplekserne i Øst (“så hellere dø”, var deres umiddelbare reaktion). Det er normal praksis at internere sine interne fjender, som amerikanerne f.eks. gjorde det med japanere og tyskere, og jøderne havde jo erklæret Tyskland krig år forinden.

Søren Pind synes tydeligvis at denne sammenligning mellem at hoppe til Sverige, fordi man er part i en krig og så at skulle miste sin ret til hedenske blodsritualer, er så absurd at han vælger at udpensle deres latterlige narrativ så alle kan se det.

Søren Pind udtaler om sit tweet til Dagens Blæser: “Ja, jeg skrev jo at én gang var alt rigeligt, men det var det jo tydeligvis ikke! De er her jo stadig, de har stadig en magt helt ude af proportioner og de dikterer jo nærmest hvad vi må og ikke må. Nej, der bliver forhåbentlig en såkaldt næste gang hvor dette jødiske vanvid kan stoppes permanent. Er det bare mig? Er andre ikke ved at være træt af dette? Vores demokrati er jo ikke folkestyre, men blot et system hvor jødernes vilje føres ud i livet. Det er det glade vanvid! Jeres kontrasemitisme, meget morsomt i øvrigt, er måske ret så relevant!”

Vi er enige med Søren Pind. Humor og latterliggørelse er det bedste våben og jo mere de klynker, desto højere skal vi grine af Operation Oy Vey. Til de herboende jøder: hvis I ikke kan bo her uden at må snitte i børneskridt, så lad ikke døren ramme jer i røven på vej ud.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Ole C G OlesenClausIngolf GaboldsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Hvor er det godt, at fædrelandet har modige mænd som Søren “jeg har en ovn, hvor vi kan smide Shlomo ind” Pind.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Altså 50.000 kr, som man sagtens kunne tjene på at sejle jøder en tur Sverige i en fiskekutter over Øresund, kunne måske friste idag. Der er ikke engang Nazister i farvandet til at stoppe os dennegang. Og svenskerne er jo også så glade for dem alligevel.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Jeg må sige .. at hvis ovenstående Citat fra Søren Pind er KORREKT … ja så har han min fulde sympati .. Det MOD havde jeg faktisk IKKE forventet .. fra HANS side … Jeg må ved lejlighed spørge ham ..om han virkelig mener hvad han siger … Det Håber jeg …