Hjem / Samfund / Udenlandske hjemløse? Ja tak.

Udenlandske hjemløse? Ja tak.

Jeg handler ikke så tit i Super Brugsen. Men nu og da hænder det, at jeg skal derind for at hente pakker og lignende. Det er hver gang et irritationsmoment, for indenfor står der altid en udenlandsk hjemløs som lugter jydeguld. Jeg ved ikke hvorfor brugsuddeleren tillader at en fremmed bums står og chikanerer hans levegrundlag, men det har de nu engang valgt. Hver gang bliver man ret så arrig over at tiggerturismen tillades, og man har primært lyst til at kyle parasitten ud på røv og albuer, så vi lokale kan handle i fred.

Dette rakkerpak, disse fuldtidsprofessionelle tiggere fra sydlige himmelstrøg, sælger bladet Hus Forbi, som de fleste nok forbinder med danske hjemløse. Dette blad har også en hjemmeside og dér kan man læse lidt om de hjemløse i Danmark. Om de indvandrede snyltere læser man blandt andet følgende:

Mange hjemløse er indvandrere. En del indvandrere fra Bulgarien, Rumænien, Ghana og Nigeria har særdeles svært ved at finde ud af det danske samfund. Særligt arbejdsmarkedet og sundhedsvæsnet er uigennemskueligt for dem, og de kender ikke til deres rettigheder. Kirkens Korshær driver en rådgivningstjeneste for udlændinge i København, der hedder Kompasset.

Alt i dette afsnit skriger på straksindgreb såvel som varige ændringer. Snyltere fra de nævnte lande har ingen grunde til at sætte deres tiggersko på dansk jord. Hjemløse fra Nigeria? Jorden til Klovnedanmark: er der nogen hjemme? Og hvad sørensen har I gang i, Kirkens Korshær? Tossegode spader.

EU skader os ikke kun med arbejdskraftens, men også levebrødssnylternes fri bevægelighed. Kan vi venligst få et brugbart nordisk alternativ til denne paneuropæiske, nationsudslettende mareridtskonstruktion kaldet den Europæiske Union? Kan vi hurtigst muligt blive løst fra disse traktater og komme af med dette tusindtallige affald fra Øst? Herre jemini.

“De kender ikke deres rettigheder”. For det første burde deres eneste rettighed være et spark i røven. For det andet: rend os, Hus Forbi. I giver disse blodsugere et alibi, en legitimitet med jeres pisblad. Det er helt igennem uacceptabelt.

Men der er et lyspunkt at finde hos disse tilrejsende udskud. De udgør faktisk et ideal.

Et ideal for alle herboende fremmede. De skal være hjemløse. I Danmark.

De skal finde bolig i deres egne lande. Eller på Månen. Detaljerne er ikke så vigtige. Det der er vigtigt er, at de ikke har bolig her, så måske skal vi følge den taktik jeg tidligere har talt imod. Nemlig ikke at direkte repatriere dem, men i stedet gøre livet surt for dem. Det kunne man jo gøre gennem at vedtage at ikke-vestlige fremmede ikke må leje eller eje bolig i Danmark. Og når de så får hjemløsestatus, så kan vi derefter med forordninger og regelrytteri gøre deres eksistens uudholdelig. Hmmmm…. Måske er der andre løsninger end en ærlig ‘Danmark for danskerne’-politik? *løsningsorienteret grubleri intensiveres*

Men spekulationer og spøg til side. Vi skal selvfølgelig ikke have fremmede snyltere gående løs på vore gader, blandt vore kvinder og børn. Men vi skal tage os af vore egne. Et nationalistisk Danmark er et varmt Danmark, og når ens netværk udbygges til et sandt folkefællesskab, så vil ganske få også acceptere et liv med misbrug og håbløshed, da tilværelsen i dette Danmark vil have et helt andet indhold og fremtidsperpektiv.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenClausAstrid HalfdanKristianIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Diverse NGOer der påråber sig kristus budskab, for at hjælpe ikke-kristne er til grin.

Kristian
Gæst
Kristian

Ifølge biblen, så er det en synd at fodre hunden før barnet.
At kirken hjælper fremmede sigøjnergæster er noget de kommer til at betale for i skærsilden.

Estrup
Skribent

Der er en bestemt hjemløs tigger, jeg ofte støder på der hvor jeg bor. Det ene øjeblik er han rumæner, og da syriske flygtninge blev “populære” var han pludselig blevet til en syrier. Han ved hvordan man sælger varen

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er som jeg altid siger, sigøjnere er bare lav IQ jøder