Hjem / Danmark / Valg i Grønland i dag – men vi kan ikke stemme

Valg i Grønland i dag – men vi kan ikke stemme

Så er dagen kommet hvor det inuitiske storhedsvanvid får lov at manifestere sig uden dansk indgriben. Jeg mener stadig specialstyrker burde anholde dem alle for deres løsrivelseskonspiration.

Som en del af Danmark skal der selvfølgelig ikke være særskilte valg for Grønland. Ej heller repræsentation af inuitter i Folketinget. Vi skal have afsluttet disse klovnevalg og have udraderet enhver illusion hos det folk grønlandseksperter kalder “spækniggere” om at de har krav på vores ø. Skal der stemmes om noget vedrørende Grønland, så er det danskerne der skal spørges.

Valgkampen har belyst inuitternes vrangforestillinger ganske glimrende og deres ønsker bør faktisk i nogle tilfælde imødekommes. Der skal ske et opgør med fordanskningspolitikken. Grønland skal trækkes i dansk retning. Der skal være mange flere danske borgere og vi skal forstærke blodets bånd til vores smukke ø. Der skal tales dansk af danskere. Helst i hundredtusindvis.

Men inuitternes bånd til Danmark skal løsnes. Det ønsker de tydeligvis selv.

Nogen laver primitive ansigtstatoveringer, fordi det er åbenbart et element i deres kultur. Glimrende!

Tatoveringerne er en del af en større bevægelse i Grønland, der på forskellige måder prøver at finde frem til en grønlandsk identitet. En bevægelse som også har betydet en voksende interesse for for eksempel traditionel trommedans og -sang, som også blev forbudt af missionærerne.

Andre nægter at lære dansk og vil kun tale inuitsprog. Alle tiders!

– Jeg kan ikke lide at skulle snakke dansk i mit eget land, siger Sebastian Lyberth Nielsen.

– Jeg vil bruge mit eget sprog og som andetsprog engelsk.

Sebastian Lyberth Nielsens holdning til det danske møder man mange steder i Grønland, hvor man efter flere hundrede år som dansk koloni stadig er i gang med at finde ud af, hvad det egentlig vil sige at være grønlandsk.

I vandrede ind på en dansk ø. Det er ikke jeres land, men vi kan – hvis frækheden ophører – udmærket acceptere jer som en del af faunaen.

Mange ønsker at dansk end ikke skal være andetsprog. De vil i stedet have engelsk som andetsprog. Enig! De kan starte deres egne skoler og udtræde af det danske uddannelsessystem permanent.

Engelsk giver muligheder ude i verden, og der er jo nok en del som ikke vil vende tilbage til fangerkulturen, så hvis sproget kan hjælpe dem ud i den store verden ønsker jeg held og lykke med det. Den eneste ambition vi ikke støtter dem i er den groteske drøm om tyveriet af Danmarks største ø. Drøm videre. Kom videre.

Den grønlanske frækhed er finansieret af danske kroner. Vores 3,8 milliarder kunne skabe pragtfulde betingelser for en kraftigt udbygget dansk tilstedeværelse. Danske børnefamilier kunne stortrives. En aktiv og kompromisløs politik kunne skabe mirakler og få folket til at ville Grønland. I dag ser de fleste den jo netop fejlagtigt som en slags koloni tilhørende inuitfolk. Vi har været alt for passive og tossegode. 

Den fjendtlighed og utaknemmelighed som de forkælede sældræbere udviser, kan hurtigt ændre sig til 100% medgørlige individer, når vi snører pengepungen til og med gibsmedat dirigerer deres fremtid som et tolereret fremmedelement.  De skal have lov at udleve deres kultur fuldt ud, tatovere deres ansigter, tale deres spytsprog og banke på deres trommer. Vi skal ophøre med at fordanske dem, men til gengæld også påbegynde den bydende nødvendige fordanskning af alle aspekter af øens administration.  

Tiden til at sikre et dansk Grønland er nu. Alle mand til kamp mod såvel inuitterne som de danske medløbere der bidrager til det største tyveri i Danmarks historie. Skriv til Lars Løkke, skriv læserbreve, skriv på de sociale medier. Udnyt det fokus der er i disse uger på Grønland til at tale danskernes sag. Selvstyret blev startet i 1979 og det er på høje tid at knuse det igen. Dansk Grønland for evigt!

Der er et yndigt land, fra Ejderen til Grønland.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Eric KreutzmannJens Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Jens
Gæst
Jens

Opfordring til aktivisme såsom læserbreve, breve til minstre og lign. er fint og fantastisk, men du må huske, at folk er dovne og ofte kun handler, hvis løsningen bliver serveret for dem. En umoralsk og pligtsvigtende holdning, men det er, hvad den moderne verden har gjort ved folk. Et muligt fix ville være, at lave hyperlinks eller lignende til siden hvor en læser kan sende disse breve og udtrykke sig, til den undskyldning for politisk elite vi har i Danmark. Det løser ikke det egentlige problem, men det burde i det mindste fremme aktivismen.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Igloperkerne har brug for at lære, hvem der bestemmer.

trackback

[…] enhver, der følger Claus Boatsinkers skriverier, utvivlsomt ved, er de hæmnings- og samvittighedsløse tundratyrkere—når […]