Hjem / Verden / Kvindestatue opstillet på Parliament Square

Kvindestatue opstillet på Parliament Square

Theresa May og Sadiq Khan var til stede og gav taler, da en statue af den forfærdelige kvinde Millicent Fawcett blev afsløret. Fawcett agiterede for at kvinder skulle have stemmeret og det er nu hundrede år siden at denne tragedie hændte i Storbritannien. Meget passende at den barnløse og makabert krigsliderlige heks Theresa May, symbolet på dette demokratis fald, holdte hyldesttalen for kvindernes sejr over det traditionelle, stabile samfund.

På Parliament Square i London kunne landets premierminister, Theresa May, afsløre en ny statue af Millicent Fawcett, som var en af hovedkræfterne bag den fredelige gren af bevægelsen, de såkaldte suffragists.

Det er de færreste af os, der kan påstå, at vi har haft en så betydningsfuld og varig indflydelse som Dame Millicent. Derfor er det kun ret og rimeligt, at hun i dag indtager sin plads i hjertet af vores demokrati, fastslog Theresa May, der er den anden kvindelige premierminister i Storbritanniens historie, fra talerstolen.

Meget passende at feministskøgerne flankerer Sadiq Khan, der har forbindelser til ISIS, Al-Nusra og det muslimske broderskab. Kvindernes største demokratiske triumf er importen af millioner af racefremmede muggier.

Indtil i dag stod der nemlig kun statuer af 11 betydningsfulde mandlige politikkere – heriblandt Winston Churchill, Mahatma Gandhi, Nelson Mandela og Abraham Lincoln.

Men for to år siden igangsatte feministen Caroline Criado-Perez en kampagne, hvis mål var at få rejst en statue på pladsen af en af de centrale kvindesagsforkæmpere.

Ser man bort fra statuer af dronning Victoria, er mindre end tre procent af statuerne i Storbritannien af kvinder.

“Hurr durr, vi nægter at erkende at alle vigtige og relevante personligheder inden politik, kunst, kultur og videnskab i vores historie har været mænd. Vi fornægter medfødte kønsroller og evner og…. GØØØØRL PAUAAAAAH”.

Og der er faktisk flere statuer af mænd, som hedder John til fornavn, end der er af kvinder, viser en optælling, som Caroline Criado-Perez har stået bag.

Den kampagne kulminerede i dag med rejsningen af Millicent Fawcett.

Tidligere har Caroline Criado-Perez haft held med at få forfatteren Jane Austens portræt på den nye 10 pundseddel.

Det er åbenbart en klovneplads for skamstøtter, denne Parliament Square, så Millicent Fawcett passer godt ind. Winston Churchill udskammes for hans verdenskrig der kostede utallige millioner døde, trods vedholdende fredsønsker og diplomati fra kontinentet. Gandhi som symbolet på Indiens nedsynkning i smuds, overbefolkning og gadeskideri fra at have været en stabil koloni med værdighed til låns. Mandela, den kommunistiske negerterrorist, som hvide i en historisk fejltagelse ikke lod henrette for dennes forfærdelige forbrydelser; en blødsødenhed som til sidst kostede hvide deres fædreland. Abraham Lincoln udskammes for at have sat negerslaver fri, med ubeskrivelige menneskelige og samfundsmæssige tragedier til følge.

Jo, Parliament Square er Clown World HQ og man kan besøge den, hvis man vil se symbolerne på det igangværende civilisationskollaps i statueform. Jeg tror det er tilladt at spytte på dem. Måske skal man have en tilladelse? Spørg omkring. Ellers er der risiko for at en bobby kommer og skriger “OI MATE, YOU GOT A LOICENSE FOR THAT SPIT BALL, MATE?!?”. At rejse er at leve.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lord LollandClausIngolf GaboldsenLarsLarsenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

lader til at hun ikke har børn hende feministen der.

Fra hendes egen side:

Caroline lives in London with her small excitable dog, Poppy, has a degree in English language and literature from the University of Oxford, and studied behavioural and feminist economics at the LSE.
www.carolinecriadoperez.com/biography

Fra et interview d. 11. dec. 2015:
Q. What’s the toughest choice you have been faced with when juggling work commitments and your life outside work?

I don’t think there’s particularly one tough choice — it’s more of an ongoing one, which is my belief that I will probably never be able to have children because of the career I am trying to make for myself.
www.cityparents.co.uk/News/An-interview-with.htm

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hvorfor skal mine kommentarer gennem en moderator først? prod-upp-image-read.ft.com/03405fc8-c60d-11e7-a1d2-6786f39ef675

Lord Lolland
Administrator

Mere end et link eller et link og en masse tekst, eller meget hyppige kommentarer og der er en god chance for at systemet tror det er spam og kræver godkendelse.
Det er for at folk (bots) ikke skriver alenlange spam-kommentarer fyldt med keywords og link(s) til hjemmesider for at øge deres search engine optimisation ved at fylde vores kommentarfelt med lort.

Det er ikke personligt, det er en sikkerhedsanordning.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Spøtter”

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Sverige, Norge, Holland med flere financierede terroristen Mandela

Waarskuwings uit Afrika: as jy ‘n minderheid word in jou eie land