Hjem / Danmark / DR laver grotesk løgnespredning

DR laver grotesk løgnespredning

Det skrevne medie har sine begrænsninger og læseren kan desværre ikke se, at jeg vifter min pegefinger kraftigt idet jeg proklamerer at vores tålmodighed er sluppet op, og vi må og skal stoppe løgnepressens frække løgne.

Denne løgn var en modbydelig løgn for meget.

En del af den store forbrydelse, det enorme landsforræderi, som befolkningsudskiftningen vitterligt er, består i at lyve for befolkningen, at tysse konsekvenserne ned og stopfodre den lavinformerede befolkning om rigets sande tilstand.

Er vi på vej til at blive i mindretal i vort eget land?

DR har en propagandaafdeling kaldet Detektor, som laver lort til lagkage og skaber den sandhed de vil servere for Sofadanmark. Denne Detektor ville “””””undersøge””””” om det nu også var sandt at vi bliver en minoritet inden år 2100, som en undersøgelse fra 2005 fastslog.

Nej. Nej, fandt Detektor frem til. Der vil kun være 21,4% af ikke-dansk afstamning.

Jamen, indvender den velinformerede dansker, der er jo cirka 20% af fremmed herkomst i dag. Altså, nu. I 2018. En million af fremmed herkomst.

Så den galloperende udskiftning af danskere ophører cirka nu? Bare lige sådan uden videre? Wut? Er der kommet en virus som på mirakuløs vis gør afrikanere, arabere og andet skidtfolk sterile med et trylleslag? Fortæl, fortæl. Har guddommelig indgriben reddet os fra demografiens nådesløse skæbne?

Lol, nej. De bruger blot Danmarks Statistik, en offentligt finansieret, danskfjendtlig propagandacentral, og dens omfortolkning af helt basale begreber. Hos Danmarks Statistik pisser de i et glas og kalder det champagne. Hos Damarks Statistik kalder de kræftsvulster for ‘raske celler i tæt formation’. Hos Danmarks Statistik kalder de en somalier for en dansker. Vupti. Så kommer danskerne ikke længere i mindretal inden år 2100. For somaliere er ikke somaliere længere. Danskere er fremmede, fremmede er danskere.

Morten Uhrskov Jensen udtaler om DR’s vanvidspostulat:

Det er meget grov manipulation fra DR Detektors side ikke at nævne denne indlysende forskel. Der er tale om et utilsløret forsøg på vildledning af seere, lyttere og læsere.

Det er ikke bare vildledning. Det er landsforræderi. Vi har ganske få skæbneår at reagere i. For hvert år der går vil vejen tilbage blive mere og mere blodig. De økonomiske og menneskelige ofre vil være ubegribelige for den slumrende gennemsnitsborger. Hos Danmarks Statistik og DR når man ud til millioner af borgere, og deres nærmest psykopatiske nysprog er så voldsom undergravning og tilsidesættelse af deres oplysningsmandat at deres respektive halse bør møde det ru reb.

Det er helt og aldeles grotesk at bevidne, men man forstår vel godt at de politikere, som i det store hele er skyldige i vores minoritetsfremtid, ikke protesterer over denne Store Løgn. Den er nemlig så stor at de kan gemme sig bag den.

En stund endnu.

Ikke en dansker.

Ikke en dansker.

Ikke en dansker.

Ikke en dansker. Det er selvfølgelig en svensker. Spøg til side. Turkroach vulgaris.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Jan HerzelbergMorningstarClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Meget God artikel, jeg tog mig selv I at vifte voldsomt med pegefingeren ikke engang halvvejs igennem den.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Tur att jag är skåning/östdansk då. Annars hade jag kunnat känna mig kränkt. 🙂

Goseph
Blæser læser
Goseph

Det VAR da utroligt som DR gør Al for at hjælpe muSLIMErne!,,,,,, MEN vi har jo EKSTRABLADET som tør sige SANDHEDEN om hvad der sker i vores land,,,, DE sagde endda AT msLIMer er kriminel,,, noget DR OG tv2 aldrig vil,,… MIN afrikanske KRISTNE ven M’bukna,,, er KRISTEN, og IKKE muSLIMER,,, han var med TIL juL sidste år.,,,, MIN KONE Shmyla er så GLAD for HAm… HAN er en rigtig DANSK APTRIOT!,,..