Hjem / Samfund / Udlændinge presser sygehuse til bristepunktet

Udlændinge presser sygehuse til bristepunktet

Der bliver færre og færre danskere. Antallet er faldet støt i årtier. Alligevel er presset på vores sundhedsvæsen og udgifterne til det i eksplosiv vækst. Der er et mylder af patienter, overfyldte sygehuse og selvom det ikke endnu koster liv i hobetal, som i Sverige hvor såvel fødende som kræftsyge svenskere afvises, så er det nu det skal stoppes. I dag er vi nået dertil at hvis der florerer en simpel influenzavirus, så er systemet nærmest ved at kollapse. Overskrifterne beskriver det til dels.

“Aalborg Universitetshospital retter ind efter kritik af lånesenge.”

“Alt for mange patienter: Brandmænd pressede af at holde vagt på gangene.”

“Ann Cathrine er indlagt på Aalborg Universitetshospital: Man føler sig virkelig i vejen her.”

“Massiv overbelægning på Holbæk Sygehus har ført til otte ekstra brandtilsyn.”

“Køge Sygehus flytter alvorligt syge patienter trods fare.”

Udover at optage alle sengepladserne og stresse de danske syge med deres affaldssprog og respektløse opførsel generelt, så ydmyges vores hospitaler og sygehuse også af primitive, blodtørstige araberpsykopater på anden vis. Nedenstående citater er fra individuelle hændelser.

“Optøjer på Slagelse sygehus får justitsministeren til at kalde på en skærpelse.”

“Skadestuen på Odense Universitetshospital stormes af mellem 60 – 80 personer. Med køller truer de sig til at få udleveret et skudoffer fra en episode i Vollsmose. Det lykkes dem ikke, da skudofferet allerede befinder sig på operationsbordet. Skadestuens inventar, ambulancer og politibiler på stedet får store skader.”

“Fødeafdelingen på Hvidovre hospital lukkes natten over, da en gruppe trænger ind på afdelingen.”

“Et skudoffer fra et bandeoprør indlægges på Køge Sygehus. Der opstår, ifølge Ekstra Bladet, stor ballade, da en stor og truende forsamling dukker op. Senere overflyttes offeret til rigshospitalet. Også her opstår stor tumult, da to grupper dukker op og vil ind til skudofferet.”

“(…) Samme dag må politiet ifølge Ekstra Bladet ty til stave og peberspray, da pårørende til skudofferet opfører sig stærkt truende på Rigshospitalet.”

“Et skudoffer opereres på Rigshospitalet. Ifølge Ekstra Bladet møder omkring 40 pårørende op på stedet, og politiet må tilkaldes for at beskytte personalet mod den store menneskemængde.”

“Mellem seks og otte mænd stormer Rigshospitalet i en befrielsesaktion. Den befriede patient var tidligere på dagen blevet fængslet i en drabssag fra Nørrebro.”

“To stridende grupper tørner sammen på skadestuen på Bispebjerg Hospital. En mand bliver stukket med en kniv, mens han er under behandling på stedet, og en anden mand får en brandslukker i hovedet.”

Allerede for 15 år siden kom der en intern undersøgelse frem, som påviste at samtlige voldsepisoder i det danske sygehusvæsen skyldtes perkere. Samtlige. Vi ser helt uacceptable situationer og hændelser ske i vores sundhedsvæsen. Der hvor offentlige ressourcer og danske skattekroner bruges, er der hvor vi finder perkervældet, Klientdanmarks nye overklasse. Vi kunne sagtens have et velfungerende offentligt sygehusvæsen, med plads til alle danskere, med tilstrækkelige indlæggelsestider, med værdig patientpleje og med den bedste, rettidige behandling planeten Jorden kan tilbyde.

Er også dette værd at afskrive for at bevare det multikulturelle kaos?

Politikerne siger ja. Fra Enhedslisten til Dansk Folkeparti. Ingen vil af med de fremmede.  Men Dagens Blæser siger NEJ. Danmark for danskerne. Danske sygehuse skal bruges til danske patienter. Danske læger skal behandle danskere. I repatrieringsprocessen skal snøren strammes ind. Fremmede skal behandles i Røde Kors lejre (organisationens sidste gerning inden den forbydes i Danmark), det være sig fødende såvel som muggier med brækkede knogler. Måske skal der i denne overgangsfase omdirigeres personale til at hjælpe i disse lejre, men vores sygehuse skal holdes fri for de fremmede. Fra kinesere til somaliere.

Vi kan konstatere at de over 100 milliarder vi kaster i lokummet hvert år på de fremmede, i stor stil sluges af sundhedsvæsenet. Det er et sort hul. Der skulle ikke bruges en krone på dem. Tænk sig de millioner vi bruger på fødeklinikker, hvor titusindvis af brune babyer sprøjtes ud. Vi finansierer vores eget folkemord og hjælper disse afskyelige gøgeunger til verden. Ubegribeligt.

En sund repatrieringspolitik burde først og fremmest fjerne de kriminelle og de sidst ankomne. Det er trods alt sund logik. Derefter har man hidtil nævnt folk som ikke kan forsørge sig selv som næste gruppe. Jeg vil her have presset en kategori ind før disse: gravide ikke-vestlige kvinder. Vi skal have trykt en million pamfletter: “Er du blevet gravid betyder det skrid!”. Det største problem med fremmede i Danmark er at de er blevet født. Det skal være en prioritet at de gravide fremmede ved første lægebesøg placeres i en lejr. “Udvisning begynder ved befrugtningen”. Her kan de føde, eller tage videre ud i verden.

Det er ærgeligt at se vores sundhedsvæsen blive til noget der hører til i den tredje verden. Det er den kurs Folketinget har valgt. Kun nationalister vil stoppe dette vanvid. Støt disse hvor du kan. Bliv en del af en gruppering, styrk båndene til andre ligesindede. Sammen er vi stærke og på lang sigt bliver dette sammehold ubetaleligt.

Vores syge samfund skyldes ikke en tilfældig virus.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Stadig en skamplet af saftevand og kage blev fjernet pga muggierne tropper 40 mennesker op på en 4 mandsstue og beslaglægger alt, for at besøge deres sygefamiliemedlem, som aldrig burde have modtaget behandling i førsteomgang.

Desværre sidder mange i sektoren fast i fagbevægelsernes røde-narrativ, selvom der er massere potentiale for at flytte folk til højre, hvis der var nogle der gjorde bare en smule for dem. Med der er lange udsigter med nuværende regering, som mener man kan administrere sig ud af alt ting istedet for at ansætte flere varmehænder.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Udvisning begynder ved undfangelse -jeg kan li det!