Hjem / Danmark / 100% uforskammet

100% uforskammet

Der er en nyt “kunstprojekt” med navnet “100% fremmed?” som vil indsamle 300 fortællinger om tidligere “flygtninge”, sammenstillet med fotos af disse uinviterede gæster. Projektet er ikke skabt for at advare mod denne fremmedpøbels skadelige tilstedeværelse, men for at lade disse uforskammede, utaknemmelige, krævende, frastødende og provokerende udlændinges naturlige krævementalitet og velnærede erobringskådhed komme til udtryk.

Det er en månedslang udstilling, som udbygges til et langt turnéforløb over vores hårdt prøvede land. Endnu en række af spytklatter i hovedet på ofrene for multikultur. Projektets frækhed er skruet op på 11.

Meningsdannere forsøger jævnligt at indfange danskheden gennem referencer til en særlig slags mad, fritidsaktiviteter, historiske begivenheder og danske landskaber, men det bliver sværere og sværere at skabe en fortælling, der er karakteristisk for Danmark og samtidig fællesskabsdannende. Det er dog sjældent, at vi spørger dem, som danskhedsdebatten handler om, hvad de mener. Det gør 100% FREMMED?

Svage frikadellenationale laver måske referencer til mad og deslige. Det tilbageværende danske bolværk, nationalisterne, konstaterer at danskhed udspringer af et homogent, dansk folk. Det folk som har boet her i tusindvis af år. Det folk som alene har fået det ærefulde kald at videregive deres arv til kommende slægter. Ikke en flok tililende snylterperkere. Og JA, det er umuligt at have et fællesskab med hele verdens fremmede. Danmark ER danskerne og når dette folk presses til side på deres eget territorium til fordel for alverdens lykkeriddere, så kvæles nationen og den eneste fortælling der herefter kan skrives er en nekrolog. Gøres intet, går vi under og så bliver Danmark vitterligt 100% fremmed.

Der er endeløs kvalmende tekst at hudflette fra projektets hjemmeside, men jeg vil gerne pointere at dette er et dyrt projekt. Udover at tage landet rundt så henvender projektet sig til skoler. Man har lavet et forløb for skoleklasser, med moduler og andet systematiseret undervisningsmateriale. Læs om alt dette på deres hjemmeside. Der er kastet shekels i sækkevis efter dette. Hvem finansierer dette samfundsundergravende smuds?

Det gør Nordea-fonden.

Samme bank som i Sverige forbyder politiske dissidenter at have bankkonti, hvis de taler imod regimet. Den (((svenske))) presse har været komplet tavs i denne udrensning af nationales mulighed for at fungere økonomisk. Demkratiets facade krakelerer i hele Vesten, når etablissementets globalisme udfordres. Nordea er med til at gøre det så svært som muligt for Nordens folk at modsætte sig deres egen udskiftning. Det er en bankvirksomhed som har politisk slagside i en grad, så det er forræderisk og kriminelt. Vi ser også med deres fond, at de kaster millioner efter befolkningsudskiftning, multikultur og danskfjendtlig propaganda.

Jeg kiggede på deres bestyrelse og forventede egentlig at finde følgende:

Kan andre end Shlomo være så åbenlyse med deres finansiering af denne type propaganda?

Men nej, det lader til “blot” at være den kulturmarxistiske overklasse, der i sine danske enklaver, langt fra overfaldsvoldtægter, stenkast og røverier, skubber danskerne mod afgrunden med gloriepudsende selvretfærdighed.

Vi har ikke nogen færdig opskrift på det gode liv, men vi tror på, det er noget, vi skaber sammen. Derfor uddeler vi årligt ca. en halv milliard kroner til organisationer, foreninger og ildsjæle, som vil skabe gode liv for andre i Danmark.

Måske skulle vi teste om også danske liv tæller som gode liv, og få finansieret Dagens Blæsers hjertevarme kamp for journalistik til gavn for folket. Gud må vide at redaktionen på Krystalgade er dyr i drift, men vi følte at lokationen havde strategisk vigtighed og brugte derfor Blæserfonden af 1488’s ressourcer på denne hjørnesten i vores projekt.

Man må nok kalkulere med et afslag, men du kan trods alt være en modvægt til Nordea-fondens udanske virksomhed og støtte vores virke gennem (((PayPal))) på radio266b@gmail.com.

Ser du udstillingen i din by (se datoer og steder på deres hjemmeside), så stik IKKE ild til deres fotokuber. Brug IKKE spraymaling, tuscher eller andet til at vise din foragt for deres propaganda. Skriv i stedet et læserbrev eller noget. Eller se hvem der samarbejder med Nordea-fonden og “100% fremmed?” i din by (det står også på hjemmesiden) og kontakt dem. Fortæl dem hvad du synes om befolkningsudskiftningen. Det er formentlig personer der ikke tidligere har hørt at Danmark tilhører danskerne. Det er måske meget sundt at nogen vil fortælle dem det?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fy forsatan, rebets dag kan ikke komme hurtigt nok…