Hjem / Danmark / Vi har ikke fortjent jer, afrodanskere

Vi har ikke fortjent jer, afrodanskere

Ikke kun Amerika plages af forkælede negere, der i deres hjælpeløse sindstilstand ikke kan andet end at brokke sig og udstille deres “anderledes” oplevelse af virkeligheden. En skarp kontrast til rolige, civiliserede europæere der, trods undergravningen af deres tidligere velfungerende, kristne samfund, opfører sig respektfuldt og værdigt (i en moderne kontekst, om ikke andet).

I Danmark har vi en fuldblodsneger der går under navnet Mary Consolata Namagambe, som beriger os med sin komplet fremmede og absurde afrikaneropførsel. Og så er hun naturligis Politiken-blogger. Det er som at se et trafikuheld; frastødende men morbidt fascinerende.

Denne negeropførsel genererer overskrift på overskrift, og det er ikke Dagens Blæsers lod at gå i dybden med vore mange uvelkomne fremmedes ligeså uvelkomne opførsel. Lad os se på et par ting om denne ene afrofremmede i punktform:

  • DR, de fremmedes fremmeste promotor, leverer i et program vittigheder med “racistisk” indhold. Mary går fuld bix nood over dette og vil have vores ytringsfrihed indskrænket yderligere på grund af jødebegrebet “hadetale”. DR cucker som forventet over Mamabobos hysteri.
  • Brokker sig over at et billede i BT af en voldtægtsmand ligner hendes venindes bror. Muggibombuggi tilsviner politiet godt og grundigt. Men, ups, det ER venindens kulsorte bror og han varetægtsfængsles for voldtægt. Lol, negere.
  • Lyver sig til at være jurist, selvom hun ikke evnede at blive det. *pew-pew* jeg er politimand – du er anholdt, bang!, *babu-babu-uiuiuiu*, jeg er brandmand. *rumle… three….two….one….and liftoff!* wow, jeg er ASTRONAUT. Ja, ja, som små børn løber fantasien nogen gange løbsk. Lol, negere.
  • Drømmer om at blive præsident i Uganda og én af de rigeste kvinder i Østafrika. Jamen, som luksusneger, der bliver båret på hænder og fødder  i Danmark er hun vel allerede mere velstillet en 99% af alle østafrikanske skabninger. Men fantasien er som sagt stor og ikke særligt båndlagt hos afrikaneren. Held og lykke hjemme i Afrika med ambitionerne om at opnå det vestligt indførte præsidentembede.

Vi bør desværre bringe denne kulturberigelse til ophør og gøres fattigere som folk og nation. Vi har simpelthen ikke fortjent disse mageløse, farverige, talentfulde negere. Indtil vi lærer at værdsætte deres kolorit og primitive klarsyn, så er det bedst tjent for dem at de placeres hjemme i Moder Afrika, fjernt fra snæversynede danskere og deres kedelige, højintelligente bippetibop-samfund, og alle dets indviklede love og regler, skrevne som uskrevne.  Det er ikke det samfund vi ønsker.

Sig din første tanke. Vil du have noget så tag det. Har du penge så brug dem med det vuns. Smager det godt så spis det. Følg dine impulser i alle vågne stunder. Lev i nuet!

Det er Danmark ikke klar til. Vi skal nok ringe når vi er klar. Ok, Mary og Afrodanmark(TM)?

Vi var ikke klar til det. Med guds nåde og en håndfuld albinoofringer når vi forhåbentlig i land.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om