Hjem / Samfund / Normalisering af sodomi er stadig prioritet hos DR

Normalisering af sodomi er stadig prioritet hos DR

Man har fra Homodanmark(TM) gjort alt for at proppe den perverterede homofile subkultur ned i halsen på almindelige danskere. Fortalt dem hvad de skal synes, hvilken retorik de skal bruge og med en monopolagtig gentagelseseffekt gjort accept af det vederstyggelige til en “dansk værdi”. Robotagtigt gentager Sofadanmark, at de skal have lov til at gøre som de har lyst og kritik af bøsser er i sig selv en sygdom. Under alle omstændigheder et tabu.

Modvægten til det er dog bøsserne selv, som ikke vil lege normale på fuld tid. De er stadig voldsomt promiskuøse, sygdomsspredende og ekshibitionistiske med parader, sportsstævner og deslige, hvor deres vamle adfærd søges at tilsværte så mange raske aktiviteter som muligt.

DR laver homopropaganda med udgangspunkt i at bæskubberi ER normalt og at det er gammeldags overtro at have en naturlig afsky for deres afvigende AIDS-kultur.

Homofober taler mod bedre vidende i dag. Men det er faktisk ikke så længe siden, at homoseksualitet blev betragtet som en sygdom i Danmark.

Første linje. Allerede der skal folk der taler for en traditionel familiekultur, hvor man beskytter samfundet mod en degenereret subkultur som på alle målbare parametre er skadelig og uønsket, sygeliggøres. Nej, almindeligt tænkende mennesker har ikke en sygelig, irrationel frygt for svanser. Det er blot sund fornuft og en prisværdig beskyttertrang. Og homofili er en sygdom. I hvert fald en samfundsmæssig en af slagsen. Måske ikke én der kan kureres, men absolut én som samfundet skal beskyttes mod for enhver pris.

I dag ved vi heldigvis en masse om samfund, psykologi og videnskab. Derfor virker vores forfædres skepsis måske lidt fjollet.

At tænke sig; der var engang hvor dette ikke ansås som normalt. Der var en tid hvor lædersvanser ikke kunne k̶i̶d̶n̶a̶p̶p̶e̶ ̶s̶e̶x̶s̶l̶a̶v̶e̶r̶ adoptere børn. Hvilket primitivt stenaldersamfund! Farvel skepsis. Farvel for evigt!

Men måske vidste de bare ikke bedre.

Tilbage i oldtidens Grækenland var det faktisk almindeligt, at ældre mænd havde forhold til teenagedrenge. Men da den kristne filosofi blev udbredt, begyndte homoseksualitet at blive anskuet som en vederstyggelighed.

Jeg tvivler på det var almindeligt, men det gør det da ikke mindre ækelt og fjerner ej heller deres skadesvirkninger at pege på en syg subkultur i oldtiden, hvor afvigere ifølge artiklen havde frit løb. DR, som altid finder eksperter der har en tydeligt fordrejet dagsorden, har her gravet en Peter Edelberg frem, som med sit groteske sprogbrug tydeligevis ikke har nogen normer eller respekt for sædelighed. Endnu en universitetsfinansieret propagandist. Godt plukket, DR.

Homoseksuelle kunne endda risikere at blive brændt på bålet for en gerning, der engang blev betragtet som noget ret almindeligt.

En god afskrækkende metode, når dette uvæsen én gang for alle skal proppes tilbage i deres AIDS-skab. Og, igen, jeg tror ikke det på noget tidspunkt har været “ret almindeligt”. Kun blandt pædobøsserne selv.

I oldtidens Grækenland kunne ældre, gifte mænd godt have romantiske forhold til teenagedrenge. Også selvom manden var gift med en kvinde.

Manden nød drengen seksuelt, men han belærte ham også, fortæller Peter Edelberg, der er historiker, ph.d. og ekstern lektor på Københavns Universitet.

Drenge blev ikke blot kneppet i røven. De fik også…. viden?!?

– Den ældre, erfarne mand, tog den unge ind under sine vinger og dannede hans karakter og personlighed, siger han.

Pædohomoer ødelægger rigtignok karakter og personlighed hos deres ofre. Dengang som i dag. Det er vel ikke underligt, at de til sidst slog ned på disse udyr i deres samfund?

På den måde blev drengen en del af mændenes fællesskab. Men det skulle ændre sig senere i historien.

Sent i det gamle Grækenland og Rom begyndte borgerne nemlig at se ned på folk, der ikke kunne styre deres lyster. En mand skulle holde sig til sin kone og sit ægteskab, også selvom han så en lækker fyr på gaden.

Peter Edelberg har fået den sætning i sit hoved og nedfældet den på papir. Kommentar er overflødig.

Fra 400-tallet og fremefter blev homoseksualitet en decideret vederstyggelighed i den kristne filosofi. Faktisk blev sex med en af samme køn sidestillet med at have sex med dyr, fortæller Peter Edelberg.

– I slut 1600-tallet blev omgang mod naturen straffet med bål og brand. Den officielle straf var altså, at man blev henrettet ved at blive brændt på bålet, siger han.

I 1860’erne blev begreber som homo-, hetero- og biseksualitet opfundet, og det ændrede på måden, vi så vores seksualitet på.

– Pludselig var sex ikke længere noget, man gjorde. Det var noget, man var. Man afskaffede dødsstraffen for ‘omgang mod naturen’ i 1866. I stedet røg man i et tugthus sammen med tyve, mordere og prostituerede, forklarer Peter Edelberg.

Straffene for homoseksuelles forhold blev nedlagt i 1933. Her begyndte danske jurister nemlig at læse tyske skrifter, der beskrev homoseksualitet som en slags sygdom og et medfødt handicap.

Og i 1976 fik de så lov til at forgribe sig på 15-årige med statens velsignelse. 13 år senere fik vi “registreret partnerskab” efterfulgt af kirkelige vielser i den kulturmarxistiske pestrede, Folkekirken. Og adoption. Børn ofres på klovnebålet.

En udvikling der er gået meget stærkt. En udvikling hvis tilbagerulning kan blive ligeså hurtig. Det syge samfund vi ser nu, er kulminationen på årtiers undergravelse, og det vil blot være et historisk splitsekund det vil have gang på Jorden. Hvis vi taber kampen om Danmark bliver bøsseriet på muslimsk nåde. Hvis nationalismen og det traditionelle samfund genrejses, så bliver det komplet elimineret og trykt under fode. Dagens tilstand er i alle fremtidsscenarier af midlertidig karakter.

Det er bare ærgeligt at vi lever i den tid, hvor vi må finde os i GloboHomoGayPlex’ tilstedeværelse. Men trods alt positivt at vi kan være med til at lægge de grundsten, der gør at det på sigt kan knuses.

Jøderne afholdte en tegnekonkurrence ,der skulle sætte Iran i et dårligt lys, men flere af værkerne var faktisk ufrivillige bringere af et velkomment budskab.

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerAstrid HalfdanIngolf GaboldsenEn russisk flodEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

“Faktisk blev sex med en af samme køn sidestillet med at have sex med dyr”

Hvor er løgnen?!

En Russisk Flod
Blæser læser

Det kan være at DR har ret, for en gangs skyld. Måske skal vi indføre flere kulturelle egenskaber fra det gamle Grækenland.

Vi kan da starte med at inddele befolkningen i borgere og ikke-borgere (en såkaldt metoik), så fremmede mister en god del rettigheder, dernæst indføre et direkte demokrati hvor kvinder og fremmede ikke har stemmeret.

Disse ændringer er selvfølgelig kun et plaster på det gabende sår der er vores samfund, men det ville da være en god start.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

DRs subversive tendenser er dybt forfærdelige, skærsilden ville være en trøst for dem.

Estrup
Skribent

Børn der opvokser med forældre af samme køn har oftere psykiske problemer end børn fra ett heteoro forældrepar.

Homoseksuelitet, aseksualitet, alle seksualiteter der gør at man ikke har sex med en fra modsatte køn kan biologisk set ikke eksistere, da det kun er hetero, som har videregivet sine gener

Bøsser har en større tendens til pædofili end hetero mænd

Mennesker der er andet en heteroseksuelle har ofte psykiske problemer. Om det er medfødt eller om de er blevet påvirket fx ved overgreb.

Der er kommet langt flere “seksualiteter” i dag, nok fordi at man konstant får at vide at man kan vælge mellem mænd, kvinder, geder osv. Før så valgte stort set alle folk naturligt at finde en kønsmoden person af andet køn.