Hjem / Verden / Zionister bomber (igen) – denne gang 26 frihedskæmpere i Syrien

Zionister bomber (igen) – denne gang 26 frihedskæmpere i Syrien

I går aftes kl 21.30 valgte Israel at bombe to Iranske baser og en brandstation i Hama og Aleppo. Det resulterede i 26 omkomne, primært Iranere fra den Iranske Revolutionshærs Brigade 47, der er i Syrien for at støtte Præsident Bashar al-Assad, i kampen mod det zionistiske onde. Tidligere på måneden skete noget lignende da Israelske bomber dræbte 7 andre Iranere, på den Syriske base T4 i byen Homs.

Den Israelske premierminister Netanyahu har tidligere på måneden udtalt, at man ikke har nogen problemer med at bryde alle internationale regelsæt, for at tilintetgøre Iranere på fremmede territorier. Undskyldningen fra Israels side er, at Iranerne er støtter af terrororganisationen Hezbollah som opererer på Vestbredden og i Syrien-Irak, af egen interesse.

Selvom det er åbenlyst, så har intet vestligt militær bekræftet hændelsen fra igår aftes, og som vanligt nægter Israel at udtale sig.

På baserne var der oplagret raketter, som skulle bruges i forsvaret mod fremmed intervention. Det var umiddelbart svært at identificere hvilket våben der blev brugt, men eksplosionen kunne måles til 2.8 på richterskalaen.

Ifølge kilder i Syrien og Iran, så er der bred enighed om, at dette er et yderligere skridt i den optrapning man indledte for to uger siden, da en USA-ledet koalition med et “false-flag”-angreb bildte verden ind, at Assad var et “Gas Killing Animal”. Den Danske regerings udenrigsminister Anders Samuelsen sagde, at man støttede bombningen fordi man stolede på oplysninger fra den franske præsiden Macron, som dog stadig ikke har lagt dem frem. 

 

 

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Eric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

En af de få positive ting ved brazilificeringen af Amerika er, at det på sigt vil føre til Israels udslettelse.