Hjem / Danmark / “Til kamp mod grænsehandel”

“Til kamp mod grænsehandel”

Den store grænsehandel vi har i dag er økonomisk smertefuld for stat og erhvervsliv. Dansk Supermarked har en plan.

Grænsehandelen er så skadelig for dansk økonomi, at der nu er behov for at tage helt nye og anderledes skridt for at komme den til livs.

Det mener Dansk Supermarkeds topchef, Per Bank, som foreslår, at der oprettes en grænsehandelszone nord for grænsen, så danskere i stedet kan købe billige øl, sodavand og dagligvarer på dansk grund. Ved at fjerne moms og en række afgifter i et bånd på et par kilometer i Sønderjylland, vil pengene fra grænsehandelen gå til dansk erhvervsliv frem for det tyske.

Meget kreativt men det er en kortsigtet og snæversynet løsning.

Butikkerne i Slesvig skal ikke flyttes. Grænsen skal flyttes. Tiden hvor de danske butikker ligger på dansk jord, men pengene går i tyske lommer skal ophøre. Vores sydgrænse er Ejderen. Fra dens bred vil vi hilse på vores holstenske nabofolk og i fredelig sameksistens sole os i vore fædrelandes territorielle integritet (omend de har lidt ekstra arbejde i vente andre steder).

Mere tydeligt kan det næppe illustreres.

Der vil måske stadig være en afgiftsforskel. Den kan vi så arbejde på at udligne. Ellers kan folk jo køre i Fleggaard når de åbner i Holsten. Det er ikke det store problem. Det smertelige i situationen er at høre folk sige, at de tager til Tyskland for at fylde jydetraileren, når de stadig befinder sig i Slesvig.Det er så dansk et hjerteland som Kosovo er for Serbien. Retten til Slesvig er af grønlandske dimensioner. En ild der aldrig kan slukkes.

Per Bank fra Dansk Supermarked har en vindersag hvis han tager Slesvigs sag op. Dagens Blæser skal nok støtte fuldt ud og tildele Dansk Supermarked titlen som althøjrens officielle detailkædemastodont.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLord LollandEric KreutzmannAstrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Vi flytter grænsen så langt mod syd at det bliver en tre dage lang udflugt at besøge grænsehandelen selv hvis man bor i Padborg

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Så ender vi, så vidt jeg kan se, et sted nede i Sahara.

Lord Lolland
Administrator

Danmark til Nilen!

Estrup
Skribent

Udover at flytte grænsen længere syd på, er det så ikke mest fornuftigt, at fjerne moms og afgifter for mad? Der er så meget skjult skat, og man kan ikke engang få papir på hvad noget lige præcist går til.