Hjem / Danmark / Fra Pind til Geertsen: Venstre ryster klovneposen

Fra Pind til Geertsen: Venstre ryster klovneposen

Dansk politik slipper endelig for Søren Pind. Det lover han i hvert fald, men politikerløfter skal som regel tages med et gran salt. Pind nåede som sin sidste gerning af give folket fingeren, da han i lyset af den overvældende stemning for at forbyde skamfering af småbørn, sagde at hans loyalitet lå hos jøderne og den allerede herskende lovløshed (vi har love mod såvel usædelig religionsudøvelse samt legemsbeskadigelse men ingen straffes).

“Pind, hjælp os! Vores trivsel udspringer af blodige babydillere!” Pind: I got u, fam.

Søren Pind var også manden som sidestillede danse dissidenter, som bravt kæmper mod befolkningsudskiftningen og for et dansk Danmark, med islamiske terrorister. Nationalismen er for Pind ikke en ærefuld livsførelse, men i stedet hovedaktør i hans trusselsbillede. Som justitsminister var han en aktiv part i asylspraysagen og fortaler for yderligere frihedsindskrænkninger. Det er ikke for vidt at kalde Pind en forbryder. Således hejses flaget med hans afgang.

Spontan jubel i timerne efter annonceringen af Pinds afgang.

Afløseren Martin Geertsen har sin egen klovnepolitik at promovere. Til skade for Danmark, naturligvis. Man er vel Venstre-mand.

Martin Geertsen træder ind i Folketinget, fordi han er stedfortræder for nuværende uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V), der forlader politik.

 Og Geertsen melder fra starten ud, at han vil kæmpe hovedstadens sag.

Han nævner, at der er problemer med trængsel og luftforurening i hovedstaden.

– Der er også spørgsmålet om udenlandsk arbejdskraft. Det er en landsdækkende udfordring. Men vi har mange virksomheder i hovedstadsområdet, som har behov for udenlandsk arbejdskraft for at holde produktionen i Danmark.

Og det er altså den melding, der får DF til at reagere.

– Man bør sige til virksomhederne, at de som minimum skal kunne dokumentere, at de har forsøgt at finde arbejdskraft i Danmark, før de får lov til at hente udenlandsk arbejdskraft, siger Martin Henriksen.

Vi læste sidste uge, at Boomer Bertel savlede over østeuropæere og heppede på at få inaktive afrikanere ud på danske virksomheder. Nu har vi altså endnu en Venstre-tosse som, uden anger for den skæbnesvangre fremmedkurs de har sat vores land mod, vil have flere udlændinge.

Og af hvilken grund? Der er ikke nok danskere. Virkeligheden er hård og brutal. Der er en åbenlys løsning på problemet, men politikerne undviger det som pesten, fordi det byder dem at tale om eksistensen af det danske folk.

Vi skal ikke være afhængige af udenlandske hænder. Det er et plaster der skal rives af. Kan vi ikke automatisere vores produktionsapparat tilstrækkeligt, så må virksomheder flytte udenlands. Vores demografiske krise skal ikke forstærkes yderligere med flere fremmede. Der vil blive markant færre danskere. Dette kan løses.

Vi skal have FLERE DANSKE BØRN. Vi skal føre en aggressiv familiepolitik, som gør danske storfamilier mulige og eftertragtede. Bevares, dette kræver tålmodighed og langsigtet planlægning og ikke bare en tankeløs opfyldning af erhvervslivets rodløse klynkekrav. Men Danmark skulle også gerne være et projekt, der drives med henblik på fremtidige danske generationers trivsel. I stedet har vi en kortsigtet valgcyklus, et demokratisk cirkus som i sin natur ikke har folkets langsigtede interesser for øje.

Geertsen er mere af det samme i en tid der skriger på det komplet modsatte. Men så længe de ikke vil tage sig af det eksisterende fremmedproblem og pleje danskernes interesser, så er en strategi der vil sikre flere danske børn nok ikke på Venstre og Folketingets dagsorden hverken nu eller i fremtiden.

Danske børn, tak. Til vore virksomheder – og til Grønland… Det er hvad fædrelandet desperat kalder på.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Danskere udsættes for inuitters frækheder – Grønland ude af kontrol!

Tundramongolen er immun over for alle farer: kald ham en blodskamsentusiast, dranker, tomhjerne, dovendidrik – …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenClaus BoatsinkerIngolf GaboldsenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Den mand har ingen nosser -bogstavelig talt:

I sommeren 1999 satte testikelkræft en brat stopper for Martin Geertsens hidtil hektiske ungdomsliv i Københavns politiske minefelt. På Rigshopspitalet måtte han have fjernet begge testikler, og da den efterfølgende kemoterapi sluttede, ventede endnu en nedtur: Også en knude i maven måtte opereres ud, fordi kræften havde bredt sig.

www.b.dk/nationalt/den-vilde-venstre-loeve-er-taemmet

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvor mange kulturradikalser skal lige i regeringen?

Tommy Ahlers er helt blank på området (og vil bare have billigarbejdskraft) og Britt Bager er åbenlys kulturradikal.