Hjem / Samfund / 70 år med kattedamer i pibekraver

70 år med kattedamer i pibekraver

Så blev endnu en ærgelig milepæl nået. En af efterkrigstidens mange selvdestruktive hændelser var så absolut introduktionen af kvindelige præster. Dette skete for 70 år siden, og det der er tilbage af Folkekirken er ofte teologisk uredeligt og samfundsmæssigt skadeligt. Kirken er blevet et værktøj i hænderne på undergravende kræfter og er involveret i såvel normalisering af den homofile subkultur som promoveringen af masseindvandringen.

Kvindelige præster er selvfølgelig ikke de eneste ansvarlige for den kirkelige diskurs, men de er så sandelig alt andet end uskyldige. Personligt har jeg i egen slægt haft en kulturmarxistisk flygtningepræst og sidst jeg var til julegudstjeneste blev der blot smidt mere brænde på bålet. En anden kattedameteolog fortalte om hvor skidt det var, at en muggi i en lastbil dagen forinden havde lavet et tysk julemarked til et blodbad. “Trods alt godt at præsten vil advare mod de fremmede modere”, tænkte jeg og de fleste tilstedeværende nok. Men, nej, hun sagde i stedet “og derfor er det vigtigt at vi stadig er villige til at åbne vore grænser og tage imod disse folk i nød”. Lige efter hun har nævnt disse fremmedes terrorangreb, og inden det tyske blod er størknet, agiterer hun for mere, mere, mere. Hendes næste er ikke hendes landsmand. Det er brune horder tusindvis af kilometer borte på fjerne kontinenter. Det er den danske kvindepræst i en nøddeskal. Et perverteret bamhjertighedsbudskab der i alt sit væsen er antikristent og danskfjendtligt.

Scener fra Berlin under juleangrebet.

Om den første feministforkynder og begyndelsen til enden beretter DR:

Problemet var bare, at der skulle findes en biskop, der ville ordinere hende. Det var nemlig ikke sådan lige til.

– De fleste er nemlig enige om, at kvinder ikke har noget at gøre i det erhverv, siger Johnny Wøllekær om dengang.

Men i Odense havde biskop Hans Øllgaard andre tanker. Han var kendt for at være mere liberal og frisindet end andre biskopper. Som den eneste meldte han sig til at præsteindvie Johanne Andersen.

– Han er ikke på nogen måde rødstrømpe. Han kan bare ikke finde den teologiske begrundelse for, at kvinder ikke skulle kunne det samme, siger Johnny Wøllekær.

Dette er jo noget sludder. En biskop i en luthersk evangelisk kirke er vel bekendt med den kristne lære og ikke mindst Luthers egen udpenslen af dette. Luther var nok fast i troen på, at skulle nogen udfordre denne selvfølgelighed ville de have rigelige kilder at gå til for at undgå katastrofen. Johny Noer skriver om præcis dette i bogen “Når kvinder bryder brødet”:

Når biskop Karsten Nissen ikke længere vil rette sig efter Skriften, lægger han dermed menigheden åben overfor alle de lærdomme og ideologier, der svirrer omkring i et pluralistisk, efterkristent samfund. Da ombytter biskoppen Guds Ord med tidens skiftende modefilosofier og humanismen; frafaldet får frit løb!

Når biskoppen for den evangeliske lutherske kirke i Viborg erklærer, at han aldrig har været imod kvindelige præster, så meddeler han samtidig, at han afviger fra Luthers lære om denne sag. Den fremgår tydeligt af reformatorens værk ’Von den Schleichern und Winkelpredigern’ (1532), hvor han erklærer: “I Ny Testamente har Den Hellige Ånd forordnet gennem Paulus, at kvinderne skal tie i forsamlingerne. Dér, hvor prædikeembedet er, skal de tie og ikke prædike!”

Men tie gør de ej, hverken i kirke eller politik og det er en svært uheldig situation. Vores kvinder har så meget at byde på, og et stort medfødt potentiale som mødre for driftige børneflokke. En gave og pligt fra Moder Natur som alt for mange tilsidesætter til fordel for et vanvittigt tidsspilde på kontorer, fabrikker og ikke mindst kirker.

Der er mange skrækhistorier med kattedamepræster. Mange fra Sverige. Selvfølgelig. I dag er et flertal af såkaldte præster kvinder. Har du en anekdote om disse aktivister i pibekrave, så kom gerne med dem i kommentarfeltet. Til skræk og advarsel.

“Kirke for nydanskere ansætter kvindelig præst”. Of cooooooourse.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Morten NorupClausMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morningstar
Gæst
Morningstar

Varför inte utöka det danska stor-imperiet som redan är Klovnedanmark och Bjergsdanmark med Polardanmark, Sisudanmark, Fjolsdanmark och Snaphanedanmark. Vi får väl hoppas att Inuitdanmark inte försvinner till gulingarna i Kina.

Morten Norup
Gæst

At dette er muligt skyldes jo.alene danernes endeløse uvindejde og ugidelighed.
– Enhver, der gider at studere Bibelen / Guds Ord på originalsprogene ved a kvinder skal tie i kirken og underlægge sig sin mand 100%
Derudover et jøderne IKKE Israels efterkommere, det er derimod den Ariske / Kaukasiske race.
Vi fik netop navnet Kaukasiere fordi vi entrede Europas Vildness gennem de kaukasiske bjerge efter Assyrisns fald hvor vi blev sat fri.
– Jøderne er Satans Afkom som Jesus bla. gør det klart i John. 8:44
For en sand indsigt køb en gammel King James Bible og en ældre Strong’s Concordance og en Young’s Annalytical concordances.

Start på www.christogenea.org