Hjem / Samfund / Iowa skærper retten til svangerskabsafbrydelse

Iowa skærper retten til svangerskabsafbrydelse

Young girl in backyard smiling looking up

Iowa vil indføre en grænse på seks uger for abort. Lovforslaget mangler blot guvernørens underskrift. Grænsen er sat dér af en ret fjollet grund, nemlig at der kan læger se hjerteslaget. Mærkeligt at dette skulle være en begrundelse i sig selv, men det er sådan de har fået forslaget ført frem.

Man kunne jo sige, at fordi der er en eller flere uger til at læger kan finde hjerteslag, så er barnet jo ikke mindre levedygtigt. Argumentet for at skulle slå det ihjel er ret tåkrummende. Men man må trods alt se på den nye grænse som bedre end ingenting, eller i forhold 12 uger eller 14 uger.

Forbuddet bliver betragtet som et af de mest restriktive i USA. Det blev godkendt i delstatsparlamentet i Iowa, der er domineret af konservative republikanere.

Kritikere mener, at forbuddet vil forhindre kvinder, der ikke en gang er klar over, at de er gravide, i at få en abort.
Skulle det på nogen måde simulere et argument? Hvis de ikke er klar over de er gravide får de heldigvis heller ikke en abort. Når de bliver klar over, at de er gravide så har de en himmelsk opgave foran dem. Under intet scenarie er det moralsk i orden at dræbe et sundt og levedygtigt foster. Der kan være undtagelser for abort og incest, hvilket Iowa også har.
Spørgsmålet er om abort nogensinde igen vil blive ulovligt i USA. Republikanere har jo i lange tider haft det som kardinalpunkt, men de lader til at overtage alle liberale og kulturmarxistiske dagsordener med et par årtiers forsinkelse, så når og hvis højesteret får et flertal mod abort, så er det ikke engang sikkert at republikanerne vil tage kampen op. Vi får at se. Det kræver først at et par af de gamle højesteretsdommere kradser af og efterfølgende, at bedre folk placeres i deres sted.
I Danmark er det så normalt at slå vores børn ihjel, at det er komplet ude af kontrol. Vi har officielt en grænse der går helt ud til 12. uge. Derudover kan man søge om “sen” abort. Så godt som alle får tilladelse til dette, så skruppelløse, danske kvinder får i tusinde af tilfælde foretaget denne afskyelige handling.

Fra 2012 til 2017 søgte i alt 5125 kvinder om en såkaldt senabort. 4819 af disse ansøgninger blev godkendt, hvilket svarer til 94 procent.Samtidig viser tallene, at et stigende antal kvinder søger om senabort. Fra 612 kvinder i 1998 til 896 i 2017.

Ifølge historiker og ph.d. Lau Sander Esbensen er den lave afslagsprocent udtryk for, at den alvor ved aborten, som abortgrænsen er udtryk for, ikke bliver taget alvorligt.

Man må spørge sig selv, om der de facto er fri abort i Danmark, også efter 12. uge, når stort set alle, der søger sen abort, får den bevilget.

– Men der er jo netop indført en bevillingsprocedure, fordi man fra samfundets side mener, at en abort sent i graviditeten også etisk set er mere problematisk og ender med ikke at kunne skelnes fra barnedrab. Praksis underløber med andre ord ånden i loven, siger Lau Sander Esbensen.

Vores samfund er tilsyneladende uhelbredeligt sygt og der skal en meget skrap og omfattende behandling til, før det atter bliver rask. Jeg tvivler gevaldigt på at aborterne, også disse makabre senaborter, skyldes retardobabyer. Så mange mongoler og kromosomfejl er der ikke. Det er en syg tankegang, en syg tilgang til at være værge for liv og en indprentet ligegyldighed overfor børn. Derfor skal det helt forbydes. Kan der være undtagelser? Ja, men kommer vi af med 95% af vores fosterdrab, så vil vi have i omegnen af 14.000 dejlige danskere hvert år. En del af vores demografiske krise skyldes egoistiske skøger, der trives i dette degenererede klovnesamfund som fisk i vandet. Men de følger gladeligt med hvis og når vinden vender. Det er det gode træk ved de fleste kvinder. Der hvor det moralske kompas sættes til at pege af viljestærke mænd, følger kvinderne med. Intet er således tabt permanent, men det kræver at vi kæmper for at vinde. Tal imod abort, rationelt og kompromisløst. Som enkeltsagsorganisation gør Retten til liv det ganske udmærket, så der kan man melde sig ind og støtte arbejdet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
ClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

En person, der i modsætning til mig ikke var modstander af alle former for ulovlig vold, ville nok have nogle foreslag til, hvad der skulle ske med fosterfordriverne på kranens dag.